Hoşbulduk.Odaya hoş geldin.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Birlikte bir projede çalıştık Çok güzel senaryo yazabilen arkadaşlarımdan birisisin. Dizi dışında muhabbetimiz olmadı ama Zeynep Çamcı hayranı bendendir
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensin Hep seninle @Billy Kane'i karıştırırım İsmininiz farklı olsada Bully ve Billy diye karıştırırdım Çok tanımadığım için fazla birşey söyleyemicemBenim hakkımda ne düşünüyorsun
Çok tanışmışlığımız yok ama mesajlarını falan beğeniyorum. Forumda da seviliyorsun. Yakında seni zaten Abidik Gubidik'e konuk alıcam orda tanışırız
Bakalım inşallah.Birlikte bir projede çalıştık Çok güzel senaryo yazabilen arkadaşlarımdan birisisin. Dizi dışında muhabbetimiz olmadı ama Zeynep Çamcı hayranı bendendir
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensin Hep seninle @Billy Kane'i karıştırırım İsmininiz farklı olsada Bully ve Billy diye karıştırırdım Çok tanımadığım için fazla birşey söyleyemicem
Çok tanışmışlığımız yok ama mesajlarını falan beğeniyorum. Forumda da seviliyorsun. Yakında seni zaten Abidik Gubidik'e konuk alıcam orda tanışırız
@Billy Kane ile @Bully i karıştırmayan mı varBirlikte bir projede çalıştık Çok güzel senaryo yazabilen arkadaşlarımdan birisisin. Dizi dışında muhabbetimiz olmadı ama Zeynep Çamcı hayranı bendendir
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensin Hep seninle @Billy Kane'i karıştırırım İsmininiz farklı olsada Bully ve Billy diye karıştırırdım Çok tanımadığım için fazla birşey söyleyemicem
Beni Böyle Sev hayranı çok sevdiğim arkadaşım. İlk defa program yaptıkta sen bana çok yardımcı olmuştun O günden aklımda iyi biri çok iyi bir arkadaş olarak kalmışsın Sesin de güzel Gökhan gibi Dediklerine göre benim sesimde iyidir. Yarışma olursa yarışmak isterim seninleBenim hakkımda uzun uzun düşüncelerini duymak istiyorum. Hangi özelliğimi beğen miyorsun bir de?
Sen benim forumdan whatsapp'ta konuştuğum tek kişisin Ve çok sevdiğim üyelerden birisin Fazla birşey söylemeyeceğim Zaten sen biliyorsun 😉@Billy Kane ile @Bully i karıştırmayan mı var
2.5 yıldır sürekli karıştırıyorum özellikleride benziyor
Bhnd my sweetheart
Ooo neymiş o anlamlı gün?benim için anlamlı bi haftada üye olmuşsun
pardon üye derken sorgu odasına anlamlı haftada üye olmuşsun dicektim 57 benim memleketin nunarası.Beni Böyle Sev hayranı çok sevdiğim arkadaşım. İlk defa program yaptıkta sen bana çok yardımcı olmuştun O günden aklımda iyi biri çok iyi bir arkadaş olarak kalmışsın Sesin de güzel Gökhan gibi Dediklerine göre benim sesimde iyidir. Yarışma olursa yarışmak isterim seninle
Sen benim forumdan whatsapp'ta konuştuğum tek kişisin Ve çok sevdiğim üyelerden birisin Fazla birşey söylemeyeceğim Zaten sen biliyorsun 😉
Ooo neymiş o anlamlı gün?
Heepardon üye derken sorgu odasına anlamlı haftada üye olmuşsun dicektim 57 benim memleketin nunarası.
Hiç bir yerde konuşmadık seninle ama senin ismini beğeniyorum Ya tutarsa böyle bi cool havası var nick'inBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
Foruma dönüş yaptığımda senden mesaj aldım MusicSurvivor'a jüri olur musun falan Ben de kabul ettim Bir sezon oldum jüri. Ve bu davranaşından sonra gözüme girdin Program yapalım beraber diye sana mesaj attım ve dizi diye anlaştık.Ve yakında yeni bir dizimiz başlıyacak Çok sevdiğim üyeler arasına girdin Yeni tanıdığım ve çok sevdiğim bir üyeBenim hakkımda ne düşünüyorsun
Futbuda beraber zamanlar geçirerdik eskiden Transferler transferler Çok ta tanımıyorum ismini felan hiç bilmiyorum.Umarım Abidik Gubidik programında tanışırız. Ama sevdiğim üyelerdensin sende Muhabbetin baya iyiBende sorayım. Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun.