Hoşbulduk.Odaya hoş geldin.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
Birlikte bir projede çalıştık
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensinBenim hakkımda ne düşünüyorsun![]()
Çok tanışmışlığımız yok ama mesajlarını falan beğeniyorum.
Bakalım inşallah.Birlikte bir projede çalıştıkÇok güzel senaryo yazabilen arkadaşlarımdan birisisin.
Dizi dışında muhabbetimiz olmadı ama Zeynep Çamcı hayranı bendendir
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensinHep seninle @Billy Kane'i karıştırırım
İsmininiz farklı olsada Bully ve Billy diye karıştırırdım
Çok tanımadığım için fazla birşey söyleyemicem
Çok tanışmışlığımız yok ama mesajlarını falan beğeniyorum.Forumda da seviliyorsun.
Yakında seni zaten Abidik Gubidik'e konuk alıcam orda tanışırız
![]()
@Billy Kane ile @Bully i karıştırmayan mı varBirlikte bir projede çalıştıkÇok güzel senaryo yazabilen arkadaşlarımdan birisisin.
Dizi dışında muhabbetimiz olmadı ama Zeynep Çamcı hayranı bendendir
![]()
Çok muhabbetimiz olmasada sende sevdiğim üyelerdensinHep seninle @Billy Kane'i karıştırırım
İsmininiz farklı olsada Bully ve Billy diye karıştırırdım
Çok tanımadığım için fazla birşey söyleyemicem
Çok tanışmışlığımız yok ama mesajlarını falan beğeniyorum.Forumda da seviliyorsun.
Yakında seni zaten Abidik Gubidik'e konuk alıcam orda tanışırız
![]()
Beni Böyle Sev hayranı çok sevdiğim arkadaşım.Benim hakkımda uzun uzun düşüncelerini duymak istiyorum. Hangi özelliğimi beğen miyorsun bir de?![]()
Sen benim forumdan whatsapp'ta konuştuğum tek kişisin@Billy Kane ile @Bully i karıştırmayan mı var
2.5 yıldır sürekli karıştırıyorum özellikleride benziyor
Bhnd my sweetheart![]()
Ooo neymiş o anlamlı gün?benim için anlamlı bi haftada üye olmuşsun![]()
pardon üye derken sorgu odasına anlamlı haftada üye olmuşsun dicektimBeni Böyle Sev hayranı çok sevdiğim arkadaşım.İlk defa program yaptıkta sen bana çok yardımcı olmuştun
O günden aklımda iyi biri çok iyi bir arkadaş olarak kalmışsın
Sesin de güzel Gökhan gibi
Dediklerine göre benim sesimde iyidir.
Yarışma olursa yarışmak isterim seninle
Sen benim forumdan whatsapp'ta konuştuğum tek kişisinVe çok sevdiğim üyelerden birisin
Fazla birşey söylemeyeceğim
Zaten sen biliyorsun 😉
Ooo neymiş o anlamlı gün?![]()
Heepardon üye derken sorgu odasına anlamlı haftada üye olmuşsun dicektim57 benim memleketin nunarası.
![]()
Hiç bir yerde konuşmadık seninle ama senin ismini beğeniyorumBenim hakkımda ne düşünüyorsun?
Foruma dönüş yaptığımda senden mesaj aldım MusicSurvivor'a jüri olur musun falanBenim hakkımda ne düşünüyorsun![]()
Futbuda beraber zamanlar geçirerdik eskidenBende sorayım. Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun.![]()