Maskeli Fedai
Favori Üye
Erdoğan ve Demirtaşı aynı yorumda karşılaştırmışsın .ssUff one ne alınıyon yaa.Hadef Bully.
![]()
Erdoğan ve Demirtaşı aynı yorumda karşılaştırmışsın .ssUff one ne alınıyon yaa.Hadef Bully.
![]()
Erdoğan ve Demirtaşı aynı yorumda karşılaştırmışsın .ss
Bully`e bunu yaptıysan sorgu odasında ben olsam neler yazarsın kim bilirKarşılatırmadım onu Bully yapacak.![]()
Bully`e bunu yaptıysan sorgu odasında ben olsam neler yazarsın kim bilir![]()
Hicranın intikamını alırdın bendenŞuan can sıkıntısına yaptım bunu.Ama seende girsen ve bu moralde olsam cidden dibine kadar sorardım hatta aynı soruları 3-5 kez falan.
![]()
Hicranın intikamını alırdın benden![]()
Haftaya sorgu odasında olmak istiyorumO niyeymiş.Oda hicran severdi.
![]()
Haftaya sorgu odasında olmak istiyorum![]()
Aman Tanrım didim. 😱 Daha önce niye dememiştin. Benim de en sevdiğim kitabı "Karamazov Kardeşler", "Suç ve Ceza".Sana ne arkadaşım oda benim istediğimi yaparım.
Elayı iyi tutturmuşum 😱Demek ki esmersin.
Suç ve Ceza, Budala ve Karamaazov Kardeşler arasından bir seçim yapmam gerek sanırım. Suç ve Ceza diyorum.
Babam gazetekolik işte naparsın eve gazeteleri doldurur çok sever okumayı. Biz de nasipleniyoruz işte.
Sor sor çekinme.
Öncelikle editör olarak son aylarda ciddi bir çıkışın var editör konu puanları listesinde istikrarlı olarak üst sıralardasın tebrik edeyim tekrardan.Önceden tebrik ettim mi bilmiyorum.
Senle güzel bir rekabetimiz vardı yazın ama ben yaşlanıyorum galiba artık siz gençlere yetişemez oldum.Yakında yükseleceğini düşünüyorum anladın sen onu benim de en büyük adayımsın bu konuda.
Çok sıcakkanlı, cana yakın, arkadaş canlısı bir insansın. Tartışmalara hiç girmiyorsun. Bu da önemli bir artın. Sevdiğim bir kardeşimsin.
Benim güzel alkol anılarım vardır.Ama bıraktım artık spor yapıyorum ben. Yazları çok az içiyorum ama.
Ömer abi.. Senin bende hep farklı bir yerin olmuştur. Ne zaman bir problemim olsa, başım sıkışsa sana danışıyorum biliyorsun. Biliyorum ki Ömer abi benim derdime derman olacak.Psikolog gibisin valla insanı rahatlatıyorsun, insana güven veriyorsun. Verdiğin tavsiyeler benim için çok değerli.
Bir yönetici olarak çok başarılısın ona diyecek söz yok. Yönetim kadrosunda olman beni rahatlatıyor.Varlığın forum için çok önemli. Sevdiğim, saygı duyduğum bir abimsin.
Çok ciddi aldım ama ben.Kırmızı.Yok kullanamıyorum öyle hevesle aldım ama güzel durmadı o nedenle bıraktım alışamadımda bir çok neden var yani şuan kullanmıyorm.
(Kırmızı şeyi şakaydı
)
Bana, her hafta düzenli olarak.Ben kime ne zaman içki anısı anlatmışım![]()
Hiç zannetmiyorum. Ne kadar ve nasıl içtiğimi falan anlatmıyorumBana, her hafta düzenli olarak.![]()
Nerden hatırlayacaksın ayık mı oluyorsun ki o zaman?Hiç zannetmiyorum. Ne kadar ve nasıl içtiğimi falan anlatmıyorum![]()
Hatırlamayacak kadar içmiyorum. Derdim yok ki o kadar içeyimNerden hatırlayacaksın ayık mı oluyorsun ki o zaman?![]()
Aman Tanrım didim. 😱 Daha önce niye dememiştin. Benim de en sevdiğim kitabı "Karamazov Kardeşler", "Suç ve Ceza".Çok severim bu yazarı...
Çok ciddi aldım ama ben.
Bana, her hafta düzenli olarak.![]()
Ne kaçması anca girebildik foruma derslerden.Yaa Wampir aşkıyla yanıp tutuştuğum liseli hallerimde çok istemiştim ama almamışlardı.Bazen inanıp şaşıran oluyorda.
@Bully kaçtı @Maskeli Fedai .![]()
Beni Böyle Sev: @denizz19'un favori dizilerinden. Kot kafa bana zaman zaman bazı sahnelerini atar izlerim. Bu sezonunun tekrarlarına bakıyorum arada. Çok iyi oyuncular katıldı kadroya bu sezon. Sempati duymaya başladım diziye.@Bully sana hayatının işgencesini yapıcam şimdi.
Beni Böyle Sev hakkında ne düşünüyorsun
Seksenler hakkında ne düşünüyorsun
Zengin kız Fakir Oğlan hakkında ne düşünüyorsun
Doksanlar hakkında ne düşünüyorsun
Yeşil Deniz hakkında ne düşünüyorsun
Bir Yusuf masalı hakkında ne düşünüyorsun
Hayat Ağacı hakkında ne düşünüyorsun
Güzel Köylü hakkında ne düşünüyorsun
Reaksiyon hakkında ne düşünüyorsun
Aramızda Kalsın hakkında ne düşünüyorsun
Medcezir hakkında ne düşünüyorsun
Kocamın Ailesi hakkında ne düşünüyorsun
Karagül hakkında ne düşünüyorsun
O Hayat benim hakkında ne düşünüyorsun
Kiraz Mevsimi hakkında ne düşünüyorsun
Emanet hakkında ne düşünüyorsun
Bana Artık Hicran De hakkında ne düşünüyorsun
Benim Adım Gültepe hakkında ne düşünüyorsun
Küçük Ağa hakkında ne düşünüyorsun
Arka Sokaklar hakkında ne düşünüyorsun
Urfalıyam Ezelden hakkında ne düşünüyorsun
Güllerin Savaşı hakkında ne düşünüyorsun
Yılanların Öcü hakkında ne düşünüyorsun
Ahh Neriman hakkında ne düşünüyorsun
Fatih Harbiye hakkında ne düşünüyorsun
Güldür Güldür hakkında ne düşünüyorsun
Arkadaşım Hoşgeldin hakkında ne düşünüyorsun
Knala D hakkında ne düşünüyorsun
Atv hakkında ne düşünüyorsun
Star Tv hakkında ne düşünüyorsun
Fox Tv hakkında ne düşünüyorsun
Galatasaray hakkında ne düşünüyorsun
Fener Bahçe hakkında ne düşünüyorsun
Beşiktaş hakkında ne düşünüyorsun
Konya Spor hakkında ne düşünüyorsun
Kocaeli Spor hakkında ne düşünüyorsun
Recep tayiip Erdoğan hakkında ne düşünüyorsun
Selahttin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsun
İstanbul hakkında ne düşünüyorsun
Kocaeli hakkında ne düşünüyorsun
Ankara hakkında ne düşünüyorsun
Burdur hakkında ne düşünüyorsun
İzmir hakkında ne düşünüyorsun
Mekke hakkında ne düşünüyorsun
Medine hakkında ne düşünüyorsun
Gaziantep hakkında ne düşünüyorsun
Şanlıurfa hakkında ne düşünüyorsun
Paris hakkında ne düşünüyorsun
Newyork hakkında ne düşünüyorsun
Anlantik Okyonus hakkında ne düşünüyorsun
Hin Okyonusu hakkında ne düşünüyorsun
Galaksiler hakkında ne düşünüyorsun
Evren hakkında ne düşünüyorsun
Osmanlı hakkında ne düşünüyorsun
Milat hakkında ne düşünüyorsun
Hicret hakkında ne düşünüyorsun
Sıla hakkında ne düşünüyorsun
Ateistler hakkında ne düşünüyorsun
Ahh yorumdum.Hadi cevapla.
@mrt-06 bunların hepsini cevaplamak zorunda dimi.
Yani @yatutarsa 'ya yapmıştım Drag zamanında o cevaplamıştı.
![]()