FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana ne arkadaşım oda benim istediğimi yaparım. :D

Elayı iyi tutturmuşum 😱 :F Demek ki esmersin. :A

Suç ve Ceza, Budala ve Karamaazov Kardeşler arasından bir seçim yapmam gerek sanırım. Suç ve Ceza diyorum. :D

Babam gazetekolik işte naparsın eve gazeteleri doldurur çok sever okumayı. Biz de nasipleniyoruz işte. :D

Sor sor çekinme. :T:

Öncelikle editör olarak son aylarda ciddi bir çıkışın var editör konu puanları listesinde istikrarlı olarak üst sıralardasın tebrik edeyim tekrardan. :A Önceden tebrik ettim mi bilmiyorum. :A

Senle güzel bir rekabetimiz vardı yazın ama ben yaşlanıyorum galiba artık siz gençlere yetişemez oldum. :D Yakında yükseleceğini düşünüyorum anladın sen onu benim de en büyük adayımsın bu konuda. :)

Çok sıcakkanlı, cana yakın, arkadaş canlısı bir insansın. Tartışmalara hiç girmiyorsun. Bu da önemli bir artın. Sevdiğim bir kardeşimsin. :D

Benim güzel alkol anılarım vardır. :D Ama bıraktım artık spor yapıyorum ben. Yazları çok az içiyorum ama. :)

Ömer abi.. Senin bende hep farklı bir yerin olmuştur. Ne zaman bir problemim olsa, başım sıkışsa sana danışıyorum biliyorsun. Biliyorum ki Ömer abi benim derdime derman olacak. :D Psikolog gibisin valla insanı rahatlatıyorsun, insana güven veriyorsun. Verdiğin tavsiyeler benim için çok değerli.

Bir yönetici olarak çok başarılısın ona diyecek söz yok. Yönetim kadrosunda olman beni rahatlatıyor. :D Varlığın forum için çok önemli. Sevdiğim, saygı duyduğum bir abimsin.
Aman Tanrım didim. 😱 Daha önce niye dememiştin. Benim de en sevdiğim kitabı "Karamazov Kardeşler", "Suç ve Ceza". :love1: Çok severim bu yazarı...
Kırmızı.:F Yok kullanamıyorum öyle hevesle aldım ama güzel durmadı o nedenle bıraktım alışamadımda bir çok neden var yani şuan kullanmıyorm.:D (Kırmızı şeyi şakaydı:()
Çok ciddi aldım ama ben. :F
Ben kime ne zaman içki anısı anlatmışım :D
Bana, her hafta düzenli olarak. :X

Bursa'ya geldin mi?
Bursaya gelmediysen hakkında neler duydun?
AŞK sence nedir ?

Aman Tanrım didim. 😱 Daha önce niye dememiştin. Benim de en sevdiğim kitabı "Karamazov Kardeşler", "Suç ve Ceza". :love1: Çok severim bu yazarı...

Çok ciddi aldım ama ben. :F

Bana, her hafta düzenli olarak. :X

Yaa Wampir aşkıyla yanıp tutuştuğum liseli hallerimde çok istemiştim ama almamışlardı.:F Bazen inanıp şaşıran oluyorda.:F

@Bully kaçtı @Maskeli Fedai .:F

Hiç bi kızı taciz ettin mi ? :D cinsellik adına düşünme sadece, sözsel, mimiksel olarakta düşünebilirsin ? :A

boyun- kilon - yaşın nedir ? :D

sen, hangi fizikte ki erkekleri ve kızları beğenmezsin? Misal her yeri kıllı erkek, şişman kız vs vs :F ?

en son kime beddua okudun ya da küfür ettin ? :D

mine etekli kız mı yoksa baya bi açıl askılı giyinmiş kızmı seni daha fazla tAhrik eder ? :A

forumda hiç ama hiç haz etmediğin 2 isim ?

Sence atacanın elemi bi gün bitecek mi ? :kiki:

genelde nerden giyimlerini alırsın ?

En çok tercih ettiğin ayakkabı markası ?

dışarda yemek yemek için ilk tercih ettiğin mekanın ismi ?

Gece klüplerinde kafa dağıtmayı severmisin ?

atacan , denizz , xemrex, abay , sokak sanati , ozgur , yatutarsa , hayret bi şey , yiğitt , çiğdem , rüzgargülü , yakamoz, yıldırım ve dizi kolik üyelerinin sevmediğin tek 1 özellikleri nedir? ( cevaplamak mecburi, bulamadım deme şıkkı yok :A )

Bu biraz yaşam fanteZi türü oldu :A hayatı sorgulayan sorular ise ilerki günlerde :F

@Bully sana hayatının işgencesini yapıcam şimdi.:F

Beni Böyle Sev hakkında ne düşünüyorsun

Seksenler hakkında ne düşünüyorsun

Zengin kız Fakir Oğlan hakkında ne düşünüyorsun

Doksanlar hakkında ne düşünüyorsun

Yeşil Deniz hakkında ne düşünüyorsun

Bir Yusuf masalı hakkında ne düşünüyorsun

Hayat Ağacı hakkında ne düşünüyorsun

Güzel Köylü hakkında ne düşünüyorsun

Reaksiyon hakkında ne düşünüyorsun

Aramızda Kalsın hakkında ne düşünüyorsun

Medcezir hakkında ne düşünüyorsun

Kocamın Ailesi hakkında ne düşünüyorsun

Karagül hakkında ne düşünüyorsun

O Hayat benim hakkında ne düşünüyorsun

Kiraz Mevsimi hakkında ne düşünüyorsun

Emanet hakkında ne düşünüyorsun

Bana Artık Hicran De hakkında ne düşünüyorsun

Benim Adım Gültepe hakkında ne düşünüyorsun

Küçük Ağa hakkında ne düşünüyorsun

Arka Sokaklar hakkında ne düşünüyorsun

Urfalıyam Ezelden hakkında ne düşünüyorsun

Güllerin Savaşı hakkında ne düşünüyorsun

Yılanların Öcü hakkında ne düşünüyorsun

Ahh Neriman hakkında ne düşünüyorsun

Fatih Harbiye hakkında ne düşünüyorsun

Güldür Güldür hakkında ne düşünüyorsun

Arkadaşım Hoşgeldin hakkında ne düşünüyorsun

Knala D hakkında ne düşünüyorsun

Atv hakkında ne düşünüyorsun

Star Tv hakkında ne düşünüyorsun

Fox Tv hakkında ne düşünüyorsun

Galatasaray hakkında ne düşünüyorsun

Fener Bahçe hakkında ne düşünüyorsun

Beşiktaş hakkında ne düşünüyorsun

Konya Spor hakkında ne düşünüyorsun

Kocaeli Spor hakkında ne düşünüyorsun

Recep tayiip Erdoğan hakkında ne düşünüyorsun

Selahttin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsun

İstanbul hakkında ne düşünüyorsun

Kocaeli hakkında ne düşünüyorsun

Ankara hakkında ne düşünüyorsun

Burdur hakkında ne düşünüyorsun

İzmir hakkında ne düşünüyorsun

Mekke hakkında ne düşünüyorsun

Medine hakkında ne düşünüyorsun

Gaziantep hakkında ne düşünüyorsun

Şanlıurfa hakkında ne düşünüyorsun

Paris hakkında ne düşünüyorsun

Newyork hakkında ne düşünüyorsun

Anlantik Okyonus hakkında ne düşünüyorsun

Hin Okyonusu hakkında ne düşünüyorsun

Galaksiler hakkında ne düşünüyorsun

Evren hakkında ne düşünüyorsun

Osmanlı hakkında ne düşünüyorsun

Milat hakkında ne düşünüyorsun

Hicret hakkında ne düşünüyorsun

Sıla hakkında ne düşünüyorsun

Ateistler hakkında ne düşünüyorsun

Ahh yorumdum.:F Hadi cevapla.:F @mrt-06 bunların hepsini cevaplamak zorunda dimi.:A Yani @yatutarsa 'ya yapmıştım Drag zamanında o cevaplamıştı.:A
Beni Böyle Sev: @denizz19'un favori dizilerinden. Kot kafa bana zaman zaman bazı sahnelerini atar izlerim. Bu sezonunun tekrarlarına bakıyorum arada. Çok iyi oyuncular katıldı kadroya bu sezon. Sempati duymaya başladım diziye. :D

Seksenler: Miadının dolduğunu düşündüğüm dizi ama hala ab'de iyi izleniyor. Gelecek sezon devam etmesi de garanti gibi. :F

Zengin Kız Fakir Oğlan: TRT1'in en başarılı dizisi. Yeni günü yaradı diziye. Muhtemelen bu sezın da bitmez. :D

Doksanlar: Hiç izlemedim. Bir süre iyi reytingler aldı ama sonradan çöktü. Yapacak bir şey yok. :D

Yeşil Deniz: Kadrosunda iyi isimler var ama tutmaz. :)

Bir Yusuf Masalı: Tutmadı bitti geçmiş olsun. :D Dizi hakkında bir düşüncem yok. :D

Hayat Ağacı: Kadrosunda çok iyi isimler var. Günü değişti maalesef yakında biter.

Güzel Köylü: Severek izlediğim bir dizi. Dizi sıcak ve samimi bir kere. Berk Cankat ile Gizem Karaca çok uyumlular ve yakışıyorlar. Bünyamin karakteri beni koparıyor. :D Reytinglerde de zirveden inmiyor ama senaryosu daha ne kadar uzar bilemiyorum. Netten izliyorum. :D

Reaksiyon: Diziye karşı nedense bir antipatim, gıcıklığım var. Reytinglerde en son sert düşüş yaşadı bakalım haftaya napacak maliyeti de çok yüksek :A

Aramızda Kalsın: Bu sezon Kocamın Ailesi yüzünden gözle görülür bir düşüş yaşadı. Star'ın baya dizisi var Aramızda Kalsın için tehlikeli çanları çalıyor gibi. Ama yerine bir dizi gelirse Aramızda Kalsın'dan iyi gider mi muamma..

Medcezir: En sevdiğim dizilerimden. Bu sezon bölümler çok iyi. Ab'de hep zirvede oluruz umarım son sezonumuzda.

Kocamın Ailesi: Selen Sevyen'den sonra reytinglerde nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. :)

Karagül: Medcezir'imin ezeli düşmanı. Bu yüzden sürekli uğraşırım diziyle. :A Ama hakkını da veriyorum tabii totalde döktürüyor dizi.

O Hayat Benim: Yeni rakiplerini gelmesiyle düşüş yaşayacaktır. :A

Kiraz Mevsimi: Sezonun en başarılı dizilerinden. Baya iyi gidiyor bakalım ne kadar devam edecek bu başarı :)

Emanet: Başrolünde sevdiğim birisi, Mehmet Akif Alakurt var. Ama Kaderiminz Yazıldığı Gün, diziyi kötü etkileyecek gibi. Ab'de durumu kötü.

Bana Artık Hicran De: Kaliteli bir diziydi uzun soluklu olmasını isterdim ama harcandı maalesef çok yazık oldu. :(

Benim Adım Gültepe: Dün son bölümünü izlemiş olabilirim. :( Açıkçası dizinin rahatlıkla zirvede yer alacağını düşünüyordum ama yanıldım. Gültepe de kaliteli bir dizi dünkü bölümü çok çok iyiydi. Dizinin baya seveni, destekçisi var aslında bakalım bugün yarın belli olur dizinin geleceği :(

Küçük Ağa: Geçen sezon reytingleri alt üst eden sevdiğim bir dizi. Bu sezon reytinglerde sert düşüş yaşıyor. Diziyi bıraktım gibi ben de derslerimin yoğunlaşmasından dolayı. Ama ara ara izlerim. Zaten fazla takip gerektirecek bir konusu yok. Sezon sonu final yapar büyük ihtimal.

Arka Sokaklar: Yeni günü yaramadı gibi diziye. Yükselemezse Kanal D'den bir hamle gelebilir.

Urfalıyam Ezelden: Zirveyi alacak gibi bu hafta. :A Diziyi tutturmama hamlen işe yaramadı. :A

Güllerin Savaşı: Çok kaliteli bir dizi. En favori dizilerimden. İyi de reytingler alıyor. Her bölümünü iple çekiyorum.

Yılanların Öcü: Show için iyi oranlar alıyor.

Ah Neriman: Yayından kalktığı için üzgünüm. Perran Kutman için.

Fatih Harbiye: Bu sezon sert düşüş yaşadı yükselemezse durumu riskli.

Güldür Güldür: Güldürüyorlar mı evet ama bir ÇGHB değil, yanından bile geçemez.

Arkadaşım Hoşgeldin: 10 numara beş yıldız bir komedi programı. Doğal bir kere. Tolga Çevik döktürüyor Türkiye'nin en yetenekli komedyenlerinden. Bu sezon da birbirinden komik bölümler bekliyor bizi. :D

Kanal D: Hayranı olduğum ve en çok izlediğim kanal. Bu sezon zirvede yer alacak gibi ama dizileri çabuk harcıyorlar sinir olmaya başladım artık. Emekler bu kadar kolay çöpe atılmamalı. Sabır göstermesini bilmeliler.

ATV: Bu sezona iyi giremediler. Pek izlediğim bir kanal değil.

Star TV: Acun ve my'yi kaybettikten sonra yıkılmadılar ilk 3'e giriyorlar şu an. Ama zirveyi almaları imkansız gibi uzun vadede. :) İzlediğim bir kanal. :)

FOX TV: Bu sezon müthiş bir çıkış yaptılar. Zirveyi zorluyorlar. Ama kanalı izlemiyorum pek hatta hiç izlemiyorum yapımları bana göre olmuyor. :)

Galatasaray: Tuttuğum takım. Fanatik bir taraftarımdır ama eskisi kadar değil. Yenilince eskisi kadar sinirlenmiyorum artık çünkü takım zaten kötü. Radikal değişiklikler şart. Ama ölene dek Galatasaray ulan Galatasaray sevgisi bitmez bizde asla. :D

Fenerbahçe: Hiç sevmem. :A Zaten bir Galatasaraylı'dan başka ne demesi beklenir ki :D

Beşiktaş: Bir zamanlar kardeş kulübümüz derdik ama öyle değil artık. Sempati duyardım bir zamanlar artık duymuyorum.

Konyaspor: Başarılar yeni sezonda ne diyeyim bilemedim :D

Kocaelispor: Bir zamanlar çok iyi bir takımdılar ama sonradan mali çöküşe geçtiler. Sonra da her anlamda çöktüler yazık oldu.

Recep Tayyip Erdoğan: Genel olarak başarılı bulduğum bir lider. Bazı hataları olsa da adam yıkılmıyor. Karşısında da böyle bir muhalefet varken ölene kadar ülkeyi yönetmeye devam eder.

Selahattin Demirtaş: Sevmediğim bir isim ama başarılı bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum.

İstanbul: Sık sık gittiğim ve yaşadığım şehir olan Ankara'dan sonra en sevdiğim kent. Ama trafiği büyük sıkıntı cidden. Bu yüzden İstanbul'da yaşamak zor olurdu benim açımdan.

Ankara: Yaşadığım şehir. Doğma büyüme Ankaralıyım. Şimdi uzun uzun anlatmak vardı ama kelimelere dökmek zor cidden. Ankara'm bir tanedir candır. :D Ankara dışında bir yerde mümkün değil yaşayamam herhalde tabii zaman neler gösterir bilinmez büyük konuşmamak lazım.

Burdur: Hiçbir fikrim yok bu şehir hakkında.

İzmir: Çok güzel bir şehir olduğunu söylüyorlar ama gitmek nasip olmadı maalesef. En yakın zamanda gitmek istediğim şehir çok merak ediyorum.

Mekke: Peygamberimizin doğduğu kutsal şehrimiz.

Medine: Dinimiz için özel bir şehir.

Gaziantep ve Şanlıurfa: Milli mücadelede çok önemli rol oynayan şehirlerimiz. Gidip görmek istediğim şehirler. Yemeklerini de merak ediyorum. :D

Paris: 1 kere gittim. Çok güzel bir şehir gez gez bitmedi. Eyfel Kulesi'ni yakından görmek güzeldi. :D

New York: Nasip olursa gidecem inşallah yakında. Çok merak ediyorum çok seveceğim eğlenceli bir şehir olduğunu düşünüyorum.

Atlantik Okyanusu: En büyük ikinci okyanus.

Hint Okyanusu: Dünyanın en büyük üçüncü okyanusuydu galiba. :D

Galaksiler: Birçok yıldızdan oluşan sistem. Samanyolu galaksisini aklıma geliyor galaksi dedi mi :D

Evren: Sonsuz bir boşluk.

Osmanlı: Bir zamanların en güçlü imparatorluğu. Geçmişimiz.

Milat: Hz. İsa'nın doğduğu kabul edilen gündü galiba. Güzel bir kelime. :D

Hicret: Sayesinde İslam yayıldı güzel oldu.

Sıla: Güzel, sempatik ve tatlı bir popçu. :D Sesi çok iyi şarkılarını beğenerek dinliyorum. :)

Ateistler: Ateistlik tabii ki tasvip etmediğim bir durum ama ateist 1-2 arkadaşım var ateistler diye konuşmamazlık yapmam yani.

1 saatimi falan aldı yorulmuşmuş bir de bana sor. :D

Sence bu sezon nasıl gidiyor reytingler? Kanallar ve diziler hakkında genel ve uzun bir yorum yapar mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...