FF Sorgu Odası-Hafta 46-Sorgudaki İsim: Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa'ya geldin mi?
Bursaya gelmediysen hakkında neler duydun?
AŞK sence nedir ?
Bursa'ya bir kez geldim. Güzel şehir iskenderi akıyor. :D Nilüfer'i çok beğendim özellikle. :)

Bence aşk sevdiğin için her şeyi göze alabilmek ve onun için her türlü fedakarlığı yapabilmektir. Bir insanın başına gelebilecek en güzel şeylerdendir aşk.

Ne kaçması anca girebildik foruma derslerden. :T:

O soru ne öyle 😱 :F Neyse sıkıntı yok biz cevap vermek için burdayız kısa soru - uzun soru fark etmez bize. :A

Wuhhh ben baya tedirgindim.:F Hiç birini okumadım bu arada.:A

Beni Böyle Sev: @denizz19'un favori dizilerinden. Kot kafa bana zaman zaman bazı sahnelerini atar izlerim. Bu sezonunun tekrarlarına bakıyorum arada. Çok iyi oyuncular katıldı kadroya bu sezon. Sempati duymaya başladım diziye. :D

Seksenler: Miadının dolduğunu düşündüğüm dizi ama hala ab'de iyi izleniyor. Gelecek sezon devam etmesi de garanti gibi. :F

Zengin Kız Fakir Oğlan: TRT1'in en başarılı dizisi. Yeni günü yaradı diziye. Muhtemelen bu sezın da bitmez. :D

Doksanlar: Hiç izlemedim. Bir süre iyi reytingler aldı ama sonradan çöktü. Yapacak bir şey yok. :D

Yeşil Deniz: Kadrosunda iyi isimler var ama tutmaz. :)

Bir Yusuf Masalı: Tutmadı bitti geçmiş olsun. :D Dizi hakkında bir düşüncem yok. :D

Hayat Ağacı: Kadrosunda çok iyi isimler var. Günü değişti maalesef yakında biter.

Güzel Köylü: Severek izlediğim bir dizi. Dizi sıcak ve samimi bir kere. Berk Cankat ile Gizem Karaca çok uyumlular ve yakışıyorlar. Bünyamin karakteri beni koparıyor. :D Reytinglerde de zirveden inmiyor ama senaryosu daha ne kadar uzar bilemiyorum. Netten izliyorum. :D

Reaksiyon: Diziye karşı nedense bir antipatim, gıcıklığım var. Reytinglerde en son sert düşüş yaşadı bakalım haftaya napacak maliyeti de çok yüksek :A

Aramızda Kalsın: Bu sezon Kocamın Ailesi yüzünden gözle görülür bir düşüş yaşadı. Star'ın baya dizisi var Aramızda Kalsın için tehlikeli çanları çalıyor gibi. Ama yerine bir dizi gelirse Aramızda Kalsın'dan iyi gider mi muamma..

Medcezir: En sevdiğim dizilerimden. Bu sezon bölümler çok iyi. Ab'de hep zirvede oluruz umarım son sezonumuzda.

Kocamın Ailesi: Selen Sevyen'den sonra reytinglerde nasıl bir performans göstereceğini merak ediyorum. :)

Karagül: Medcezir'imin ezeli düşmanı. Bu yüzden sürekli uğraşırım diziyle. :A Ama hakkını da veriyorum tabii totalde döktürüyor dizi.

O Hayat Benim: Yeni rakiplerini gelmesiyle düşüş yaşayacaktır. :A

Kiraz Mevsimi: Sezonun en başarılı dizilerinden. Baya iyi gidiyor bakalım ne kadar devam edecek bu başarı :)

Emanet: Başrolünde sevdiğim birisi, Mehmet Akif Alakurt var. Ama Kaderiminz Yazıldığı Gün, diziyi kötü etkileyecek gibi. Ab'de durumu kötü.

Bana Artık Hicran De: Kaliteli bir diziydi uzun soluklu olmasını isterdim ama harcandı maalesef çok yazık oldu. :(

Benim Adım Gültepe: Dün son bölümünü izlemiş olabilirim. :( Açıkçası dizinin rahatlıkla zirvede yer alacağını düşünüyordum ama yanıldım. Gültepe de kaliteli bir dizi dünkü bölümü çok çok iyiydi. Dizinin baya seveni, destekçisi var aslında bakalım bugün yarın belli olur dizinin geleceği :(

Küçük Ağa: Geçen sezon reytingleri alt üst eden sevdiğim bir dizi. Bu sezon reytinglerde sert düşüş yaşıyor. Diziyi bıraktım gibi ben de derslerimin yoğunlaşmasından dolayı. Ama ara ara izlerim. Zaten fazla takip gerektirecek bir konusu yok. Sezon sonu final yapar büyük ihtimal.

Arka Sokaklar: Yeni günü yaramadı gibi diziye. Yükselemezse Kanal D'den bir hamle gelebilir.

Urfalıyam Ezelden: Zirveyi alacak gibi bu hafta. :A Diziyi tutturmama hamlen işe yaramadı. :A

Güllerin Savaşı: Çok kaliteli bir dizi. En favori dizilerimden. İyi de reytingler alıyor. Her bölümünü iple çekiyorum.

Yılanların Öcü: Show için iyi oranlar alıyor.

Ah Neriman: Yayından kalktığı için üzgünüm. Perran Kutman için.

Fatih Harbiye: Bu sezon sert düşüş yaşadı yükselemezse durumu riskli.

Güldür Güldür: Güldürüyorlar mı evet ama bir ÇGHB değil, yanından bile geçemez.

Arkadaşım Hoşgeldin: 10 numara beş yıldız bir komedi programı. Doğal bir kere. Tolga Çevik döktürüyor Türkiye'nin en yetenekli komedyenlerinden. Bu sezon da birbirinden komik bölümler bekliyor bizi. :D

Kanal D: Hayranı olduğum ve en çok izlediğim kanal. Bu sezon zirvede yer alacak gibi ama dizileri çabuk harcıyorlar sinir olmaya başladım artık. Emekler bu kadar kolay çöpe atılmamalı. Sabır göstermesini bilmeliler.

ATV: Bu sezona iyi giremediler. Pek izlediğim bir kanal değil.

Star TV: Acun ve my'yi kaybettikten sonra yıkılmadılar ilk 3'e giriyorlar şu an. Ama zirveyi almaları imkansız gibi uzun vadede. :) İzlediğim bir kanal. :)

FOX TV: Bu sezon müthiş bir çıkış yaptılar. Zirveyi zorluyorlar. Ama kanalı izlemiyorum pek hatta hiç izlemiyorum yapımları bana göre olmuyor. :)

Galatasaray: Tuttuğum takım. Fanatik bir taraftarımdır ama eskisi kadar değil. Yenilince eskisi kadar sinirlenmiyorum artık çünkü takım zaten kötü. Radikal değişiklikler şart. Ama ölene dek Galatasaray ulan Galatasaray sevgisi bitmez bizde asla. :D

Fenerbahçe: Hiç sevmem. :A Zaten bir Galatasaraylı'dan başka ne demesi beklenir ki :D

Beşiktaş: Bir zamanlar kardeş kulübümüz derdik ama öyle değil artık. Sempati duyardım bir zamanlar artık duymuyorum.

Konyaspor: Başarılar yeni sezonda ne diyeyim bilemedim :D

Kocaelispor: Bir zamanlar çok iyi bir takımdılar ama sonradan mali çöküşe geçtiler. Sonra da her anlamda çöktüler yazık oldu.

Recep Tayyip Erdoğan: Genel olarak başarılı bulduğum bir lider. Bazı hataları olsa da adam yıkılmıyor. Karşısında da böyle bir muhalefet varken ölene kadar ülkeyi yönetmeye devam eder.

Selahattin Demirtaş: Sevmediğim bir isim ama başarılı bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum.

İstanbul: Sık sık gittiğim ve yaşadığım şehir olan Ankara'dan sonra en sevdiğim kent. Ama trafiği büyük sıkıntı cidden. Bu yüzden İstanbul'da yaşamak zor olurdu benim açımdan.

Ankara: Yaşadığım şehir. Doğma büyüme Ankaralıyım. Şimdi uzun uzun anlatmak vardı ama kelimelere dökmek zor cidden. Ankara'm bir tanedir candır. :D Ankara dışında bir yerde mümkün değil yaşayamam herhalde tabii zaman neler gösterir bilinmez büyük konuşmamak lazım.

Burdur: Hiçbir fikrim yok bu şehir hakkında.

İzmir: Çok güzel bir şehir olduğunu söylüyorlar ama gitmek nasip olmadı maalesef. En yakın zamanda gitmek istediğim şehir çok merak ediyorum.

Mekke: Peygamberimizin doğduğu kutsal şehrimiz.

Medine: Dinimiz için özel bir şehir.

Gaziantep ve Şanlıurfa: Milli mücadelede çok önemli rol oynayan şehirlerimiz. Gidip görmek istediğim şehirler. Yemeklerini de merak ediyorum. :D

Paris: 1 kere gittim. Çok güzel bir şehir gez gez bitmedi. Eyfel Kulesi'ni yakından görmek güzeldi. :D

New York: Nasip olursa gidecem inşallah yakında. Çok merak ediyorum çok seveceğim eğlenceli bir şehir olduğunu düşünüyorum.

Atlantik Okyanusu: En büyük ikinci okyanus.

Hint Okyanusu: Dünyanın en büyük üçüncü okyanusuydu galiba. :D

Galaksiler: Birçok yıldızdan oluşan sistem. Samanyolu galaksisini aklıma geliyor galaksi dedi mi :D

Evren: Sonsuz bir boşluk.

Osmanlı: Bir zamanların en güçlü imparatorluğu. Geçmişimiz.

Milat: Hz. İsa'nın doğduğu kabul edilen gündü galiba. Güzel bir kelime. :D

Hicret: Sayesinde İslam yayıldı güzel oldu.

Sıla: Güzel, sempatik ve tatlı bir popçu. :D Sesi çok iyi şarkılarını beğenerek dinliyorum. :)

Ateistler: Ateistlik tabii ki tasvip etmediğim bir durum ama ateist 1-2 arkadaşım var ateistler diye konuşmamazlık yapmam yani.

1 saatimi falan aldı yorulmuşmuş bir de bana sor. :D

Ohh iyi olmuş.:F

Hiç bi kızı taciz ettin mi ? :D cinsellik adına düşünme sadece, sözsel, mimiksel olarakta düşünebilirsin ? :A

boyun- kilon - yaşın nedir ? :D

sen, hangi fizikte ki erkekleri ve kızları beğenmezsin? Misal her yeri kıllı erkek, şişman kız vs vs :F ?

en son kime beddua okudun ya da küfür ettin ? :D

mine etekli kız mı yoksa baya bi açıl askılı giyinmiş kızmı seni daha fazla tAhrik eder ? :A

forumda hiç ama hiç haz etmediğin 2 isim ?

Sence atacanın elemi bi gün bitecek mi ? :kiki:

genelde nerden giyimlerini alırsın ?

En çok tercih ettiğin ayakkabı markası ?

dışarda yemek yemek için ilk tercih ettiğin mekanın ismi ?

Gece klüplerinde kafa dağıtmayı severmisin ?

atacan , denizz , xemrex, abay , sokak sanati , ozgur , yatutarsa , hayret bi şey , yiğitt , çiğdem , rüzgargülü , yakamoz, yıldırım ve dizi kolik üyelerinin sevmediğin tek 1 özellikleri nedir? ( cevaplamak mecburi, bulamadım deme şıkkı yok :A )

Bu biraz yaşam fanteZi türü oldu :A hayatı sorgulayan sorular ise ilerki günlerde :F
Araba kullanırken laf atarım bazen yoldan geçen güzel kızlara. :A

Boyun 1.75, yaşım 21, kilom 75 :D

Her yeri kıllı erkek iticidir evet :D Ama genetik işte naparsın Allah'tan benim normal. :A Şişman ve zayıf kalçalı kızları beğenmem pek. :D

Bugün araba kullanıyorum okulda otoparktan çıkıp eve gidicem. Gerizekalının biri arkasına bakmadan geri geri çıkıyor. Müthiş refleksim olmasa az daha çarpacaktım. 😎 İyi sövdüm ama kız mı erkek mi bilmiyorum. :D

Mini etekli kız. :D

Lordly ve Mecnun C (ağır gönderme içerir :F :) )

Atacan ve senin eleminiz bitecek gibi durmuyor. :F

Nike, Adidas, Lacoste, Hugo Boss, Armanı, Burberry. :A

Nike'ın ayakkabıları ilk tercihim. :) Dexter da iyidir. :)

Günaydın Restaurant. Etleri her ne kadar pahalı olsa da çok kaliteli. :)

Kafa dağıtılması gerekiyorsa dibine kadar. Ama gürültülü ortamlardan hoşlanmıyorum bu yüzden gece kulüpleri pek tercihim değil. :)

Soruya bak. :D Birazdan yapacağım yorumlara hiçbir arkadaşım alınmasın lütfen. :(

Atacan : Bazen çok geç dönüyor bana. :( Tapatalkla alakalı galiba bilmiyorum. :D

denizz: Karagül hayranlığı. :A Başka bir şey gelmedi aklıma. :F

xemrexxx: Sevdiği dizileri, oyuncuları en iyi, en kaliteli gibi gösterir, ağır ab olmasıyla hava atıp durur. :A Daha sayarım da neyse. :A

abay: çok dil ve anlatım hatası yapması. :A

sokak sanati: Bazen çok gereksiz tartışmalara giriyor kendini frenleyemiyor melun. :A

Özgür: Bazı konuları benden önce açması. :F

Yiğitt: Dengesiz olması. :A

Çiğdem: Bazı izlediğim dizilere ağır eleştiriler yapıyor. :D

rüzgargülü: İğneleyici göndermeleri.

Yakamoz: Karadayıcı olması. :A

Yıldırım: Aşırı derecedeki Star fanlığı. :D

dizikolik: Show TV fanı olmasına rağmen bunu inkar etmesi. :A

Wuhhh ben baya tedirgindim.:F Hiç birini okumadım bu arada.:A

Ohh iyi olmuş.:F
O kadar yazdım nasıl okumadın :bağır:

Saçlarına önem verir misin?
Türkiyenin ilk 5 büyük il ve ilçesini sayabilirmisin ?

Sence bu sezon nasıl gidiyor reytingler? Kanallar ve diziler hakkında genel ve uzun bir yorum yapar mısın?
Reytingler bu sezon düşük gidiyor. Anlaşılan insanların bir kısmı dizilerden sıkılmış. Bunda kanalların dizileri çok çabuk harcamasının etkisi olabilir ama bence en büyük sebep eskisi kadar güzel diziler çıkmıyor artık. Çok fazla dizi yapılıyor bu da kaliteyi düşürüyor.

Nerde o Aşk-ı Memnu, Ezel gibi diziler artık..

Kanallara gelecek olursak bu sezonun en başarılı kanalları olarak Kanal D ve FOX öne çıkacak gibi. Star ve Show da arkadan geliyor. :A

Kanallar çok kolay dizi harcıyorlar en başta da Kanal D. 4 reyting alan bir dizi bence harcanmamalı ama kanal kazanamıyor demek ki. Bir yandan izleyici var sevdikleri diziler yayından kalkınca onlar hayal kırıklığına uğruyor. Bir yandan dizi ekibinin verdiği emekler var.

Her yeri kıllı erkek iticidir evet :D Ama genetik işte naparsın Allah'tan benim normal. :A Şişman ve zayıf kalçalı kızları beğenmem pek. :D

Bugün araba kullanıyorum okulda otoparktan çıkıp eve gidicem. Gerizekalının biri arkasına bakmadan geri geri çıkıyor. Müthiş refleksim olmasa az daha çarpacaktım. 😎 İyi sövdüm ama kız mı erkek mi bilmiyorum. :D

Kafa dağıtılması gerekiyorsa dibine kadar. Ama gürültülü ortamlardan hoşlanmıyorum bu yüzden gece kulüpleri pek tercihim değil. :)

Soruya bak. :D Birazdan yapacağım yorumlara hiçbir arkadaşım alınmasın lütfen. :(

Atacan : Bazen çok geç dönüyor bana. :( Tapatalkla alakalı galiba bilmiyorum. :D

xemrexxx: Sevdiği dizileri, oyuncuları en iyi, en kaliteli gibi gösterir, ağır ab olmasıyla hava atıp durur. :A Daha sayarım da neyse. :A

sokak sanati: Bazen çok gereksiz tartışmalara giriyor kendini frenleyemiyor melun. :A

:F Yok okudum o sinirlendirmek amaçlıydı.:F

En gereksiz tartışmamı söylermisin.:bağır: Yani söyle bu soru.:F

Saçlarına önem verir misin?
Türkiyenin ilk 5 büyük il ve ilçesini sayabilirmisin ?
Saçlarıma önem veririm baya. :)

En büyük 5 ilimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya(ya da Adana) olması lazım nüfus olarak.

İlçe konusunda bir fikrim yok. :)

:F Yok okudum o sinirlendirmek amaçlıydı.:F

En gereksiz tartışmamı söylermisin.:bağır: Yani söyle bu soru.:F
Kenan, Kara Para Aşk, Vadi vb işte. :A

Saçlarıma önem veririm baya. :)

En büyük 5 ilimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya(ya da Adana) olması lazım nüfus olarak.

İlçe konusunda bir fikrim yok. :)

Kenan, Kara Para Aşk, Vadi vb işte. :A

Iyy onlar kutsal savaş sen anlamazsın.:F Vadi'yide yazman garip zaten iyice ısınmışsın.:(

Iyy onlar kutsal savaş sen anlamazsın.:F Vadi'yide yazman garip zaten iyice ısınmışsın.:(
Bir editör olarak daha dikkatli olmalısın. :A Uyarımı da yapayım. :A Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik hep senin iyiliğini istiyorum. :F

Vadi'ye kanım ısındı birden bu sezon. :F

Bir editör olarak daha dikkatli olmalısın. :A Uyarımı da yapayım. :A Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik hep senin iyiliğini istiyorum. :F

Vadi'ye kanım ısındı birden bu sezon. :F

Kanını dondurucam yakında sen merk etme.:F Küresel soğuma başlatıcam.:kiki:

Çok başarılı ve objectif bir editörüm bir kerem istersen @mrt-06 'ya sor.:F Daha dün en 'sevdiğim huyun' diye söyledi.:A

ben kendi dizilerimede eleştiri yapıyorum :kiki::kiki::kiki:
kara para aşk karadayı özellikle har hafta yerden yere vuruyorum ikisininde ağır fanı olmama rağmen yanı huyum öyle benim cnm :kiki::kiki::kiki:

Bariz olarak taraflı olan ve bunu her seferinde göstermeye çalışan zavallılar hakkında ne düşünüyorsun?

En son hangi ünlü bayan için çok öZel düşünceler içine girdin ? :A

bi kızla beraberlik yaşadın ama sarhoştun, sonra kız hamileyim dedi sana. Hatırlamadığın için rapor istermisin sana ait olduğuna dair, yoksa direkt kabul mü edersin :F

sence sureyili vatandaşların türkiyeye kabul edilmesi ve onların parklarda çadır kurup, arabaların üstüne kendilerini atmaları doğru mu ? Doğru değilse çözüm yöntemi be olmalı ?

Şu anda varoluş olarak kendini nelerin üstünde temellendiriyosun ?

Hiç varoluş acısı çektin mi ?

kaç dil biliyosun? Ne derece biliyosun ?

çözüm süreci hakkında 3 tavsiyen ne olurdu ?

Sence başbakanlık sistemi ülkeyi ne gibi Durumlara sokucak ?

bazı laik görünümlü geri kafalıların ülkede birileri öldürülünce "o insan nasıl yapılır bu ?" Diye yeri göğü inletmeleri ama aynısı kobane
daki kürt halkına yapılınca çıtını bile çıkarmamalarına ne diyosun ?

sence muhafazakar desenli bi toplum mu yoksa salt radikal bi topum mu ?

Modlardan ve editör grubundan hangi kişiler diğerlerine göre daha az performans sergiliyor ? :A

xemrexxx alaylı mizacı niye bu kadar çok seviyor ? :A

entelektüel kavramını tek cümlede açıklayabilirmisin ? (Kendine göre)

derin bi bilgi birikimi mi yoksa deneyim mi ?

lokum mu kestane şekeri mi ? :D

boza severmisin ? :D

istanbulda en sevdiğin avm ve manzarası en iyi semt ?

affedicimisin yoksa rest edici mi ?

büyük günahların telafisi olur mu ?

En sevdiğin 3 şiir - 1 deneme kitabı ?

mercedes mi bmw mi ? :A

türkiyede hangi ünlü simanın yerinde olmak isterdin ( iş adamından sanatçılara kadar herkes dahil ) ? :A

din sence bir ideoloji olabilir mi ?

Devamı yarın :A

Ne diyeyim bilemedim pek bir fikrim yok açıkçası aga bir ara anlatırsın özelden biraz şehrini. :A

Sert bir soru olmuş. :D Birine sinirlenip buraya patlamış gibisin sanki. :A Detayları tam bilmediğim için bir şey diyemiyorum. :A
Eski iş yerindeki bir elemanı gördüm haberler aldım da, bir sorayım dedim. :D

En son hangi ünlü bayan için çok öZel düşünceler içine girdin ? :A

bi kızla beraberlik yaşadın ama sarhoştun, sonra kız hamileyim dedi sana. Hatırlamadığın için rapor istermisin sana ait olduğuna dair, yoksa direkt kabul mü edersin :F

sence sureyili vatandaşların türkiyeye kabul edilmesi ve onların parklarda çadır kurup, arabaların üstüne kendilerini atmaları doğru mu ? Doğru değilse çözüm yöntemi be olmalı ?

Şu anda varoluş olarak kendini nelerin üstünde temellendiriyosun ?

Hiç varoluş acısı çektin mi ?

kaç dil biliyosun? Ne derece biliyosun ?

çözüm süreci hakkında 3 tavsiyen ne olurdu ?

Sence başbakanlık sistemi ülkeyi ne gibi Durumlara sokucak ?

bazı laik görünümlü geri kafalıların ülkede birileri öldürülünce "o insan nasıl yapılır bu ?" Diye yeri göğü inletmeleri ama aynısı kobane
daki kürt halkına yapılınca çıtını bile çıkarmamalarına ne diyosun ?

sence muhafazakar desenli bi toplum mu yoksa salt radikal bi topum mu ?

Modlardan ve editör grubundan hangi kişiler diğerlerine göre daha az performans sergiliyor ? :A

xemrexxx alaylı mizacı niye bu kadar çok seviyor ? :A

entelektüel kavramını tek cümlede açıklayabilirmisin ? (Kendine göre)

derin bi bilgi birikimi mi yoksa deneyim mi ?

lokum mu kestane şekeri mi ? :D

boza severmisin ? :D

istanbulda en sevdiğin avm ve manzarası en iyi semt ?

affedicimisin yoksa rest edici mi ?

büyük günahların telafisi olur mu ?

En sevdiğin 3 şiir - 1 deneme kitabı ?

mercedes mi bmw mi ? :A

türkiyede hangi ünlü simanın yerinde olmak isterdin ( iş adamından sanatçılara kadar herkes dahil ) ? :A

din sence bir ideoloji olabilir mi ?

Devamı yarın :A
Özel düşünce derken :D

Rapor isterim tabii öncelikle :D

Türkiye'ye kabul edilmeleri yanlıştı. Ama olan oldu artık. Şu an için en iyi çözüm sanırım hepsini belli bir bölgede toplamak olacak yayılmaları iyi olmaz.

Düşünüyorum o halde varım. :F Varoluş soruları beni aşar susma hakkımı kullanmak istiyorum. :A

İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca biliyorum. :)

Çözüm süreci konusunda hükümetin uyguladığı politikaları yanlış buluyorum açıkçası bu kadar tavize gerek yok. :) Tek vereceğim tavsiye PKK'nin kökünü kazımak lazım bunu yapacak gücümüz var. :)

Başkanlık demek istedin sanırım. :A Ülkemizde başkanlık sistemi için uygun bir ortam olmadığını düşünüyorum. Pek hayırlı sonuçlar doğurmaz o kadarını söyleyeyim.

İnsanlıktan nasiplerini almamışlar diyorum.

İkisinin de çoğu zarar. Ortasını bulmak lazım. :D

Modlardan cevaa, editörlerden Reytinger.

Reel hayatında ciddi sorunları olabilir. :A

Kültürlü, aydın, her konuda söyleyecek bir sözü olan insan entelektüel insandır.

Derin bir bilgi birikimin olmazsa deneyimin pek bir anlamı olmaz açıkçası. :D

Lokum. :D

Hiç içmedim sevmem herhalde. :D

Cevahir AVM iyidir ya Şişli'deki. :D Sonra da İstinye Park'ı severim. :) Zor da olsa Çamlıca diyorum. :)

Her insan hata yapar bu yüzden affediciyimdir ama onun da bir sınırı var tabii. :)

Allah bilir. :)

Attila İlhan - Ben Sana Mecburum, Orhan Veli - İstanbul'u Dinliyorum, Nazım Hikmet - Herkes Gibisin. Deneme kitabı sevilir mi yahu :A

Ali Ağaoğlu aklıma geldi direkt. :F

Dinin ideoloji kavramıyla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. :)

Hayatta konuşmanın insanı rahatlattığını, sorunların çözülebilir hale gelebildiğini, arkadaşların fikirlerine önem verip dinlemek gerektiğini düşünüyor musun?

Dostum dediğin kişiden bir ağır hatasında vazgeçebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...