FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeşilçam filimleriyle aran nasıl ben 2-3 hariç türk dizileri takip etmeyen genelde yeşilçam filimleri izleyen biriyim hala sende bıkmadan usanamdan izleyenelrdenmisin 😵😵😵

ayrıca kemal sunal ve şener şen ayrı ayrı bu 2 kişi için varsa düşüncelerini yorumlarınıda bekliyorum tarihimizin en iyi 2 ismi bence :bhr::bhr::bhr:
usta isimlerin filmleri de bi başka oluyor kimse sıkılmaz zaten :D
Kemal Sunal ve Şener Şen bence de en büyük 2 isimdir bu ikilinin olduğu filmler çok müthiş oluyor hele ikisi bi filmdeyse yeme de yanında yat dehşetül vahşet oluyor ikisini de çok severim ikisi de büyük ustalardır

Karadayı izliyorum gece inşallah.
hep ertele zaten :D gece de ben yokum aga dün 3 de yatınca acayip uykusuz kaldım bugün 12 de yatarım :D

Gece sorarım yine. :A
şimdi sor aga gece olmaz :D konunun 1000 mesajı geçmesi lazım hadi yav

Cevabını biliyorum ama yine de sorayım. :D

Küçükken hiç leğende banyo yaptın mı? :D

Cevabını biliyorum ama yine de sorayım. :D

Küçükken hiç leğende banyo yaptın mı? :D
yaptım tabi kim yapmamıştır ki :d

gelsin sorular :D

İskender mi Adana Kebap mı?
adana kebap

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Forumda yeniyim fazla tanımıyorsundur muhtemelen.
aga hakkında tek bildiğim vadici olman bu benim için önemli tabi yani seni şimdiden sevdim :D aktifliğinin artmasını dilerim :)

Beren Saat'i neden sevmiyorsun.Güzel bulmadığın için mi yoksa oyunculuğunu sevmediğin için mi veya da Vadi'yi çok zorladığı için mi yoksa 32ü birden mi.:D

Beren Saat'i neden sevmiyorsun.Güzel bulmadığın için mi yoksa oyunculuğunu sevmediğin için mi veya da Vadi'yi çok zorladığı için mi yoksa 32ü birden mi.:D
1.si güzel olduğunu düşünmüyorum her gün bundan kat kat güzel onlarca kız görüyorum :)
2.si oyunculuk diye bişey olduğuna inanmıyorum tamamen şişirme hep aynı jest mimik roller değişse bile değişmiyor
3.sü vadiyi zorluyor evet ama vadiden çektiğinide kimseden çekmedi :)

yani kadını beğenmiyorum herşeyi şişirme geliyor bana facebook hayran sayısının şişirme olduğu gibi

1.si güzel olduğunu düşünmüyorum her gün bundan kat kat güzel onlarca kız görüyorum :)
2.si oyunculuk diye bişey olduğuna inanmıyorum tamamen şişirme hep aynı jest mimik roller değişse bile değişmiyor
3.sü vadiyi zorluyor evet ama vadiden çektiğinide kimseden çekmedi :)

yani kadını beğenmiyorum herşeyi şişirme geliyor bana facebook hayran sayısının şişirme olduğu gibi

Vadi'den dolayı bir antiğin yok galiba çok ilginç.:DAyrıca Vadi'den ne çekmişki hiç alakası yok.:D

Vadi'den dolayı bir antiğin yok galiba çok ilginç.:DAyrıca Vadi'den ne çekmişki hiç alakası yok.:D
nasıl ne çekti :D olaya tek taraflı bakarsan göremezsin
aşka sürgünü vadi tekrarlarıyla geçiyordu :D
aşkı memnuyu verdiği aralara ekonomik krizlere kanal değiştirmelere rapmen çoğunlukla geçti
intikamı yayından kaldırtanda vadi :d

Klavyenin markası ne ?
Q klavye mi F klavye mi kullanıyorsun ?
Farenin markası ne ?
Fare Küçük mü büyük mü ?
Bilgisayarın markası ne ?

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..

Klavyenin markası ne ?
Q klavye mi F klavye mi kullanıyorsun ?
Farenin markası ne ?
Fare Küçük mü büyük mü ?
Bilgisayarın markası ne ?

--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
laptop kullanıyorum aga
q klavye
laser
orta
grundig

nasıl ne çekti :D olaya tek taraflı bakarsan göremezsin
aşka sürgünü vadi tekrarlarıyla geçiyordu :D
aşkı memnuyu verdiği aralara ekonomik krizlere kanal değiştirmelere rapmen çoğunlukla geçti
intikamı yayından kaldırtanda vadi :D

Kanal Değiştirdi dediğin Star Atv Show arasında oldu sanki çok büyük fark ediyordu.:D
Neyse konuyu dağıtmayayım.Bakış açısı deyip geçelim.:D

Kanal Değiştirdi dediğin Star Atv Show arasında oldu sanki çok büyük fark ediyordu.:D
Neyse konuyu dağıtmayayım.Bakış açısı deyip geçelim.:D
vadi o dönem 3 ay ara verdi döndü yine geçti düşün işte :) sonrada stara geçti 3 haftada 1 oynadı maçlardan dolayı :)

Nickini neden değiştirdin ve bu nick ne? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...