hayır garipsemedim ne müthiş bir isim demişimdir kesinKurtlar Vadisinin adını ilk duyduğunda garipsedin mi?
Tapatalk
Bu güzel soru işteHiç bir kızın elini tuttunmu veya yanağına bir buse kondurdun mu?![]()
tutmadım da zorla tutturmuşlardıHiç bir kızın elini tuttunmu veya yanağına bir buse kondurdun mu?![]()
ben sana diyorum öpmedim bile sen nediyosunBu sorunun bir yükseği var Saba'nın Rıdvan'a sorduğu..Ben soramıyorum yönetim ceza vermek için bahane arıyor?![]()
Kızsız hayatmı yaşanırmış valla üzüldüm senin içintutmadım da zorla tutturmuşlardı23 nisan töreninde ilkokuldayken yoklama sırasına göre dizilip el ele tutturmuşlardı benden sonra bi kız geliyodu tutmamıştım ama zorla tutturdular
yok aga ne öpmesi bende zor o işler![]()
off bu sorular daha bitmedi mi ya
@takas sen forumdasha kendi hakkında bilmediği birşeyi söyleyebilir misin ?![]()
söylerim@takas sen forumdasha kendi hakkında bilmediği birşeyi söyleyebilir misin ?![]()
valla mis gibi de yaşıyorum daha 20 yaşındayım elbet bi gün olacakKızsız hayatmı yaşanırmış valla üzüldüm senin için
Samimi bi soru soracağım yakışıklımısın tipin nasın?
Genelde özgüvenden yoksun tipsiz adamlar korkar kızlardan yoksa kızlar adam yemiyor dostum
Şu kırmızı yerleri sevmedim ama şu mavi yer için teşekkürleroff bu sorular daha bitmedi mi yaen sevmediğim sorular
gelelim sanailginç bi tipsin bana göre yabancı tarzı takılıyorsun ben bu tipleri sevmem ama yeri gelince bizden oluyorsun bu iyi
çok yabancı dizi izliyorsun gereksiz
görüşünü söylemekten çekiniyorsun bazılarına ters gözükmemek için buna anlam veremiyorum işte hangi partiyi savunduğun önemli değil ama bunu söylemekten çekinmene gerek yok bence sen çekiniyorsun akp ise akp olamaz mı
ilk başlarda senden gıcık kapıyodum ama sonra biraz düzeldi aramız vadiye falan laf atmadığın yada necati şaşmaz a laf atmadığın sürece sıkıntı olmaz bunlara laf atarsan sorun olur benim açımdanbüyüklüğümüze biat edeceksin
karagecelerinruhusungece kuşusun
ilginç bi tarzın var farkımız tarzımız diyosun
sorunu sorarken bile irrite ettin beni kvp filan nedir olm büyük harflerle yazacaksın büyük büyük
dediğim gibi eskiden gıcık olduğum kendini beğenmiş bi tiptin ama şimdi böyle düşünmüyorum artık anlaşabildiğim sevdiğim bi üyesin hadi eyvallah
sorulara devam et![]()
aga hoşgeldin sefalar getirdin şeref verdinSorgu odalarindaki ilk sorumuzda sana nasipmis
Zor bir soru soralim bakalim Milliyetciligini tartalim: Galatasaray mi Malatyaspor mu?![]()
yav olabilir ama görüşünü söyle ne olacak sonuna kadar hemdeŞu kırmızı yerleri sevmedim ama şu mavi yer için teşekkürler
Benim siyasi tarafım fazla yoktur. AKP'nin savundugum taraflarıda var savunulmayacak taraflarıda.
Foruma daha önce söylemiştim senin için girdiğimi çünkü sevdiğin(benimde sevdiğim)dizini-oyuncunun hakkını sonuna kadar savunuyordun bu beni etkilemişti.Çünkü bir insan sevdiği şeye sahip çıkabilmeli.söylerim
valla mis gibi de yaşıyorum daha 20 yaşındayım elbet bi gün olacak
çevremdekiler yakışıklısın diyor kendimi övmeyi sevmem
zamanı gelince olur oonlar yemez ama ben onları yerim
@RüzgarGülü @Forumdash sohbetinize burdan da devam edebilirsiniz bütün mesajları buraya yazın![]()
Hosbulduk agaaga hoşgeldin sefalar getirdin şeref verdin
zor değil biri daha sordu cevap açık ve net Galatasaray sonra Malatyaspor
bak sen malatya mı gs mi demedin gs mi malatyaspor mu dedinben harbiden çok fanatik gs liyim aga malatyasporu da çok severim ama gs her zaman 1.sıradadır
Siyaset ve spordaki görüşler bana değişmeyen görüşmelerdir. O yuzden pek o taraklarda bezim yok o yuzden kafam da rahataga hoşgeldin sefalar getirdin şeref verdin
zor değil biri daha sordu cevap açık ve net Galatasaray sonra Malatyaspor
bak sen malatya mı gs mi demedin gs mi malatyaspor mu dedinben harbiden çok fanatik gs liyim aga malatyasporu da çok severim ama gs her zaman 1.sıradadır
yav olabilir ama görüşünü söyle ne olacak sonuna kadar hemde
biat etmen lazım ama başarı çok büyük![]()
İkinizede katılmadığımı söylemeliyim Kuzey karekteri bence öyle atarlı olmalıydı.yönetmen bunu istediyse Kıvanç'ın suçu ne?Siyaset ve spordaki görüşler bana değişmeyen görüşmelerdir. O yuzden pek o taraklarda bezim yok o yuzden kafam da rahat
Tamam 10 senedir sürmesine bişey demiyorum zaten de ben dizilerde oyunculuga da çok önem veririm. Mesela senle oyunculuk konusunda tek hem fikir oldugumuz Kuzey karakterinin fazla abartılı olduguydu. Bunda hem fikirken Necati'nin Polat'ı canlandırmasında nasıl zıt oluyoruz onu anlamadım. Anlasam zaten ruh ikizim mi diye süphe ederdim![]()