FF Sorgu Odası-Hafta 44-Sorgudaki İsim: takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir kızın elini tuttunmu veya yanağına bir buse kondurdun mu?:)

Kurtlar Vadisinin adını ilk duyduğunda garipsedin mi?

Tapatalk
hayır garipsemedim ne müthiş bir isim demişimdir kesin :D vadiyle ilgili çok anım var ya
küçükkem okulda ebelemece oynardık ben hep çakır olurdum kankam vardı o da polat olurdu :D çakır olamasam oynamam derdim hep çakır olurdum diğerleride memati abdülhye güllü seyfo falan olurdu ah ah :D

Hiç bir kızın elini tuttunmu veya yanağına bir buse kondurdun mu?:)
tutmadım da zorla tutturmuşlardı :D 23 nisan töreninde ilkokuldayken yoklama sırasına göre dizilip el ele tutturmuşlardı benden sonra bi kız geliyodu tutmamıştım ama zorla tutturdular :D
yok aga ne öpmesi bende zor o işler :D

Bu sorunun bir yükseği var Saba'nın Rıdvan'a sorduğu..Ben soramıyorum yönetim ceza vermek için bahane arıyor?:)

Geldim @takas

BHND dicem ama bana bilmediğim şey söyle :) (kvp filan olmasın içinde:X)

tutmadım da zorla tutturmuşlardı :D 23 nisan töreninde ilkokuldayken yoklama sırasına göre dizilip el ele tutturmuşlardı benden sonra bi kız geliyodu tutmamıştım ama zorla tutturdular :D
yok aga ne öpmesi bende zor o işler :D
Kızsız hayatmı yaşanırmış valla üzüldüm senin için
Samimi bi soru soracağım yakışıklımısın tipin nasın?
Genelde özgüvenden yoksun tipsiz adamlar korkar kızlardan yoksa kızlar adam yemiyor dostum

Geldim @takas

BHND dicem ama bana bilmediğim şey söyle :) (kvp filan olmasın içinde:X)
off bu sorular daha bitmedi mi ya :( en sevmediğim sorular :D

gelelim sana :D ilginç bi tipsin bana göre yabancı tarzı takılıyorsun ben bu tipleri sevmem ama yeri gelince bizden oluyorsun bu iyi :D
çok yabancı dizi izliyorsun gereksiz :)
görüşünü söylemekten çekiniyorsun bazılarına ters gözükmemek için buna anlam veremiyorum işte hangi partiyi savunduğun önemli değil ama bunu söylemekten çekinmene gerek yok bence sen çekiniyorsun akp ise akp olamaz mı :)
ilk başlarda senden gıcık kapıyodum ama sonra biraz düzeldi aramız vadiye falan laf atmadığın yada necati şaşmaz a laf atmadığın sürece sıkıntı olmaz bunlara laf atarsan sorun olur benim açımdan :) büyüklüğümüze biat edeceksin :D
karagecelerinruhusun :D gece kuşusun :D
ilginç bi tarzın var farkımız tarzımız diyosun :D
sorunu sorarken bile irrite ettin beni kvp filan nedir olm büyük harflerle yazacaksın büyük büyük :D

dediğim gibi eskiden gıcık olduğum kendini beğenmiş bi tiptin ama şimdi böyle düşünmüyorum artık anlaşabildiğim sevdiğim bi üyesin hadi eyvallah :D

sorulara devam et :D

@takas sen forumdasha kendi hakkında bilmediği birşeyi söyleyebilir misin ? :D
söylerim :F

Kızsız hayatmı yaşanırmış valla üzüldüm senin için
Samimi bi soru soracağım yakışıklımısın tipin nasın?
Genelde özgüvenden yoksun tipsiz adamlar korkar kızlardan yoksa kızlar adam yemiyor dostum
valla mis gibi de yaşıyorum daha 20 yaşındayım elbet bi gün olacak :D
çevremdekiler yakışıklısın diyor kendimi övmeyi sevmem :)
zamanı gelince olur oonlar yemez ama ben onları yerim :F

@RüzgarGülü @Forumdash sohbetinize burdan da devam edebilirsiniz bütün mesajları buraya yazın :kiki:

Sorgu odalarindaki ilk sorumuzda sana nasipmis :)

Zor bir soru soralim bakalim Milliyetciligini tartalim: Galatasaray mi Malatyaspor mu? :D

off bu sorular daha bitmedi mi ya :( en sevmediğim sorular :D

gelelim sana :D ilginç bi tipsin bana göre yabancı tarzı takılıyorsun ben bu tipleri sevmem ama yeri gelince bizden oluyorsun bu iyi :D
çok yabancı dizi izliyorsun gereksiz :)
görüşünü söylemekten çekiniyorsun bazılarına ters gözükmemek için buna anlam veremiyorum işte hangi partiyi savunduğun önemli değil ama bunu söylemekten çekinmene gerek yok bence sen çekiniyorsun akp ise akp olamaz mı :)
ilk başlarda senden gıcık kapıyodum ama sonra biraz düzeldi aramız vadiye falan laf atmadığın yada necati şaşmaz a laf atmadığın sürece sıkıntı olmaz bunlara laf atarsan sorun olur benim açımdan :) büyüklüğümüze biat edeceksin :D
karagecelerinruhusun :D gece kuşusun :D
ilginç bi tarzın var farkımız tarzımız diyosun :D

sorunu sorarken bile irrite ettin beni kvp filan nedir olm büyük harflerle yazacaksın büyük büyük :D

dediğim gibi eskiden gıcık olduğum kendini beğenmiş bi tiptin ama şimdi böyle düşünmüyorum artık anlaşabildiğim sevdiğim bi üyesin hadi eyvallah :D

sorulara devam et :D
Şu kırmızı yerleri sevmedim ama şu mavi yer için teşekkürler :X
Benim siyasi tarafım fazla yoktur. AKP'nin savundugum taraflarıda var savunulmayacak taraflarıda.

Sorgu odalarindaki ilk sorumuzda sana nasipmis :)

Zor bir soru soralim bakalim Milliyetciligini tartalim: Galatasaray mi Malatyaspor mu? :D
aga hoşgeldin sefalar getirdin şeref verdin :D
zor değil biri daha sordu cevap açık ve net Galatasaray sonra Malatyaspor :D
bak sen malatya mı gs mi demedin gs mi malatyaspor mu dedin :D ben harbiden çok fanatik gs liyim aga malatyasporu da çok severim ama gs her zaman 1.sıradadır

Şu kırmızı yerleri sevmedim ama şu mavi yer için teşekkürler :X
Benim siyasi tarafım fazla yoktur. AKP'nin savundugum taraflarıda var savunulmayacak taraflarıda.
yav olabilir ama görüşünü söyle ne olacak sonuna kadar hemde :D
biat etmen lazım ama başarı çok büyük :D

söylerim :F

valla mis gibi de yaşıyorum daha 20 yaşındayım elbet bi gün olacak :D
çevremdekiler yakışıklısın diyor kendimi övmeyi sevmem :)
zamanı gelince olur oonlar yemez ama ben onları yerim :F

@RüzgarGülü @Forumdash sohbetinize burdan da devam edebilirsiniz bütün mesajları buraya yazın :kiki:
Foruma daha önce söylemiştim senin için girdiğimi çünkü sevdiğin(benimde sevdiğim)dizini-oyuncunun hakkını sonuna kadar savunuyordun bu beni etkilemişti.Çünkü bir insan sevdiği şeye sahip çıkabilmeli.
Ve ilk muhabbetimiz seninle başladı valla ben bu zaman kadar senin hakkında hep iyi düşündüm en zor zamanında senin için avatarımı değiştirdim sana destek çıkmak için herzaman oyumu sana kullandım.Herzaman bütün konularını çoşturan ben oldum.Sorum şu sevildiğini biliyorsun dimi?

bak sen malatya mı gs mi demedin gs mi malatyaspor mu dedin :D ben harbiden çok fanatik gs liyim aga malatyasporu da çok severim ama gs her zaman 1.sıradadır
Hosbulduk aga :D
Yok olmadi bu cevabin Memleket ve dogal Memleketin takimi daima öncelikli olmaliydi hayal kirikligina ugradim :D ha Malatya demisim ha Malatyaspor farketmez, cünkü Malatya sehrini temsil edendir Malatyaspor :)

yav olabilir ama görüşünü söyle ne olacak sonuna kadar hemde :D
biat etmen lazım ama başarı çok büyük :D
Siyaset ve spordaki görüşler bana değişmeyen görüşmelerdir. O yuzden pek o taraklarda bezim yok o yuzden kafam da rahat:X

Tamam 10 senedir sürmesine bişey demiyorum zaten de ben dizilerde oyunculuga da çok önem veririm. Mesela senle oyunculuk konusunda tek hem fikir oldugumuz Kuzey karakterinin fazla abartılı olduguydu. Bunda hem fikirken Necati'nin Polat'ı canlandırmasında nasıl zıt oluyoruz onu anlamadım. Anlasam zaten ruh ikizim mi diye süphe ederdim:F

Siyaset ve spordaki görüşler bana değişmeyen görüşmelerdir. O yuzden pek o taraklarda bezim yok o yuzden kafam da rahat:X

Tamam 10 senedir sürmesine bişey demiyorum zaten de ben dizilerde oyunculuga da çok önem veririm. Mesela senle oyunculuk konusunda tek hem fikir oldugumuz Kuzey karakterinin fazla abartılı olduguydu. Bunda hem fikirken Necati'nin Polat'ı canlandırmasında nasıl zıt oluyoruz onu anlamadım. Anlasam zaten ruh ikizim mi diye süphe ederdim:F
İkinizede katılmadığımı söylemeliyim Kuzey karekteri bence öyle atarlı olmalıydı.yönetmen bunu istediyse Kıvanç'ın suçu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919