FF Sorgu Odası - Hafta 3 - Sorgudaki İsim: Fks14

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailen Hollandaca dilini iyi biliyor mu ?

Restoranınız Türklerin yoğun olduğu bir yerde mi ? Restoran adı Hollandaca mı ? Restoranın müşteri portföyünde Türkler mi, Hollandalılar mı daha çok yer alır ?

Canlı yayınlar, stüdyolar , haber bültenleri bakımından Türk televizyonculuğunu mu daha başarılı buluyorsun, Hollanda televizyonculuğunu mu?

Türkiye'de en az 200 kanal olduğunu biliyor musun ? Hollanda'da da durum böyle mi ?

Konunun 178. mesajında alıntı yaptığın mesajda soru numralarında hata olduğu için bir soruyu cevaplamadığının farkında mısın ? Şimdi o soruyu bulup cevaplamak ister misin ?

Ailem Türkce dilini daha iyi biliyor ve Türkce dilini kullanmayi daha cok seviyorlar.

Evet, her Cuma ve Cumartesi canli müzik gecesi yapiliyor. Müzik orkestrasi geliyor, bircok Türk katiliyor egleniyorlar. Restoranimizin Türk bir adi var. Müsteri portföyünde Hollandalilar daha cok yer alir ama Türkler eksik kalmaz. :)

Evet biliyorum. Hollandada bu cok daha az. Hollandada yaklasik 50 kanal var. Yani cok az.

Ben bir yanlislik göremedim acikcasi. Neresi yanlis, düzeltelim. :)

178. mesajında kullandığın alıntıda iki kez "2" yazılmış, o nedenle sen şu soruyu atlamışsın :

Yeni yemekler ve içecekleri denemeyi sever misin, yeniliklere ne kadar açık birisin?

Bir üstteki mesajında da tam ortadaki soruyu ihmal ettiğinin farkında mısın ? :)

178. mesajında kullandığın alıntıda iki kez "2" yazılmış, o nedenle sen şu soruyu atlamışsın :

Yeni yemekler ve içecekleri denemeyi sever misin, yeniliklere ne kadar açık birisin?

Bir üstteki mesajında da tam ortadaki soruyu ihmal ettiğinin farkında mısın ? :)

Evet, yeni yemekler denemeyi severim.. Icecekleri denemeyi pek fazla sevmem. Ictigim belirli icecekler var.. Yeniliklere acik biriyim. :)

Bu soruyu da endgame sayesinde cevaplamis oldum. :)

Deniz ürünlerini, kalamarı, ıstakozu, ahtapotu vs. hiç yedin mi ? Yemediysen yemeyi düşünür müsün ? Yediysen beğendin mi ? :)

Yeni dizi-film projelerin var mı yakın zamanda hayata geçecek olan ?

Oyunculuk ajanslarına kayıt için ne kadar para ödemen gerekiyor ? İstyeyen herkes kayıt olabiliyor mu ?

Favori olmayan üyeleri ne zaman favori yapıyorsunuz ? Kriterleriniz neler ?

Son düzenleme:
Deniz ürünlerini, kalamarı, ıstakozu, ahtapotu vs. hiç yedin mi ? Yemediysen yemeyi düşünür müsün ? Yediysen beğendin mi ? :)

Yeni dizi-film projelerin var mı yakın zamanda hayata geçecek olan ?

Oyunculuk ajanslarına kayıt için ne kadar para ödemen gerekiyor ? İstyeyen herkes kayıt olabiliyor mu ?

Favori olmayan üyeleri ne zaman favori yapıyorsunuz ? Kriterleriniz neler ?

Deniz ürünleri yerim ve cok severim. Mesela daha dün ahtapot yedim ve cok güzeldi.

Var. 1 yeni drama/aksiyon dizim var ve belki bir komedi dizisi olabilir. Calisiyorum üzerinde.

Benim kayit oldugum oyunculuk ajanslar para istemiyorlar. Ama kendilerini oyuncu ajansina yazirdirmak isteyenler birkac önerim olacak:

1. Her ajans yazan kapidan iceriye girmesinler.
2. Ajansin calisma seklini ve prensiplerini iyicene sorsunlar ve ögresinler.
3. "Ben ünlü olacagim" mantigiyla kendilerini ajansa yazdirmasinlar.
4. Bu sektörde inis ve cikislarin yasanacagini bilin, aksi takdirde hayal kirikligi yasayip cok mutsuz olabilirsiniz.

Aktif olan, gelecek icin ümit vaad eden caylak üyeleri favori üye yapiyoruz.

'19. Sinirlarini asmadigi sürece. Birisiyle 2,3 saat konusmam imkansiz. Zevkli olmaz.' dediğin halde forumda saatlerce konuşuyorsun, mesajlaşıyorsun. Burada bir çelişki var mı ?

Çikolatayı nasıl seversin ? Sütlü/bitter vs.

Türkiye'de Türk gibi takılmayı mı, turist gibi takılmayı mı seversin ?

Hollanda'da bisiklet yaygın mıdır ? Bisikletlerin özel yolu var mıdır ? Sen bisiklet sürmeyi biliyor musun ?

Hollanda da yaygın olarak kullanılan ulaşım şekli nedir ? hava/kara/tren vs.

Topu taşıma araçları yaygın olarak kullanılır mı yoksa herkes kendi aracıyla mı seyahat etmeyi sever ?

Hollanda da kamu binlarında ve kapalı yerlerde sigara yasağı var mıdır ?

Seçimler kaç yılda bir yapılır ? Hükümet için ayrı, yerel yönetimler için ayrı seçimler mi yapılır, yoksa ortak mıdır ?

Günde 4 sakızı çok bulmuyor musun ? Ne tür sakızlar tercih ediyorsun ? şekerli/şekersiz/naneli /çilekli vs.

Son düzenleme:
'19. Sinirlarini asmadigi sürece. Birisiyle 2,3 saat konusmam imkansiz. Zevkli olmaz.' dediğin halde forumda saatlerce konuşuyorsun, mesajlaşıyorsun. Burada bir çelişki var mı ?

Çikolatayı nasıl seversin ? Sütlü/bitter vs.

Türkiye'de Türk gibi takılmayı mı, turist gibi takılmayı mı seversin ?

Hollanda'da bisiklet yaygın mıdır ? Bisikletlerin özel yolu var mıdır ? Sen bisiklet sürmeyi biliyor musun ?

Hollanda da yaygın olarak kullanılan ulaşım şekli nedir ? hava/kara/tren vs.

Topu taşıma araçları yaygın olarak kullanılır mı yoksa herkes kendi aracıyla mı seyahat etmeyi sever ?

Hollanda da kamu binlarında ve kapalı yerlerde sigara yasağı var mıdır ?

Seçimler kaç yılda bir yapılır ? Hükümet için ayrı, yerel yönetimler için ayrı seçimler mi yapılır, yoksa ortak mıdır ?

Günde 4 sakızı çok bulmuyor musun ? Ne tür sakızlar tercih ediyorsun ? şekerli/şekersiz/naneli /çilekli vs.

Ben gercek hayattaki konusmalardan bahsetmistim. Forumda konusabilirim 3,4 saat hatta daha uzun bir sorun olmaz benim icin. :)

Cikolatayi sütlü cok severim fakat bitterde cok güzel. :) Cikolatayi cok seviyorum, bak dedin simdi.. Birazdan markete gidip alicagim :)

Türkiyede "Türk" gibi davranmayi severim. Sonucta bende bir Türküm, sadece Hollandada yasiyorum.

Hollandada bisiklet cok sürülüyor. Benim de tabii kendime ait bir bisekletim var ve seve seve sürürüm.

Herkes kendi araciyla gider genellikle seyahata fakat bazi istisnalar disinda tabii.

Evet yasagi var, ve bircok kisi uyuyor bu yasagi ama tabii umursamayanlarda var maalesef.

Secimler 4 yilda 1 yapilir. Hükümet icin ayri ve yerel yönetimler icin ayri secimler yapiliyor. :)

Hayir cok bulmuyorum. Seve seve cignerim sakiz. Sekersiz sakizlari cignemeyi severim, hem daha saglikli. :)

1. Hayir yemedim. Bugünden sonra da yiyecegini de sanmiyorum.

2. Dua ettim bu sabah.

3. Evet, severim. Özellikle Türkiyede sahilde yürümeyi cok severim. Hollandada yürürüm hemen hemen her gün.

4. Hayir tabii ki. Özellikle yasli olan amcalara ve teyzelere herzaman yer ayirtirim..

5. Hayir, yoksa karnim cok agiracak. Onun icin acsam mutlaka birseyler yerim..

6. Peynir - zeytin ve cay. Cay disinda bazen portakal suyu da icerim.

7. Makarnayi bolonez sosla yerim. Bulgur ve pirinc pilavini ise sade yerim.

8. Hayir yapmadim. Erkeklere yakismaz bence bu hareketler.

9. Cocukken cok fazla oyuncakla oynamiyordum. Aklima gelen bir oyuncak yok su an.

10. Hazal Kayanin taklidini yapabilirim ve hemen hemen herkes sever.

11. 1 hafta sonra tam bugün alacagim mailin olumlu olmasi..

12. Birinci sorunun aynisi ve orada cevab vermistim. :)

13. Evet acik ama bazen acmam özel numaralari. Sacma insanlarda aramiyor degil.

14. Hayir, yerde olan birseyi elimle alirim.

15. Sosyal medya ve FavoriForumum. Aklima ilk gelen bunlar.

16. Mayonez. Pek sevmem mayonezi, cok yagli buluyorum.

17. Evet severim, haftada birkac kez yerim mutlaka.

18. Asik oldugum kisiyi tanimak daha zordur diye düsünüyorum.

19. Basparmak, isaret parmagi ve yüzük parmagiyla.

20. Dünya benim icin mutluluk ifade ediyor, huzur ifade ediyor.

21. Hayir sanirim. Degisteremem iradenin kadareni.

22. Konusmalarini dikkate almak. Yüz ifadelerini incelemek vesaire.

23. Beren Saat - Özlem Conker - Adini Feriha Koydum ekibi - Iffet ekibi.

24. Cok fazla meshur olmak istemezdim acikcasi. Isimi yani oyunculugumu iyi yapayim yeterli benim icin.

25. Evet, fazlasiyla hemde. Telefonu hep öyle acarim zaten.

26. Sinavinda iyi bir puan almak. Mutlu olmak ve huzurlu olmak.

27. Pek fazla sarki söylememem ben ama cok fazla sarki dinlerim.

28. Kelime-i sahadet getirerek.

29. Sevdiklerimin yanimda olmam ve saglikli olmam.

30. Mutlu, huzurlu, adaletli, sevimli, saygili, duygusal, ciddi, bonkör, renkli, simetri takintisi olan Furkan. :)

31. Ümit Acari gördügüm icin. Güzel bir duyguydu, umarim bu yilda görürüm.

32. Denize düsüp ölüme giden bir yol fakat kurtarildim cok sükür.

33. Arkadaslik birbirini güvenmek demektir ve birbirimizin arkasindan dedikodu yapmamak.

34. Ask sevgidir ve saygidir.

35. Ne yapip ne edip Beren Saati ve Özlem Conkeri görürdüm. Haca da giderdim..

36. Evet var; film ve dizi oyuncusu olmak ve yakinda olacak insallah.

37. Evet, geceleri bilgisayari kapatiyorum. Bosuna elektrik..

38. Kullandigim bilgasayar yani laptop sadece bana ait cok sükür. Zaten herkesin kendisine ait bir laptopu var. :)

39. Evet, isikla yatamam ben.

40. Hayir, öyle birseylere gerek yok. Zaten yataga girdigimde hemen yatarim.

41. Hayir cekmiyorum cok sükür ve hicde cekmedim bugüne kadar uykusuzluk sorunu.

42. Evet var: endgame - RevaN - Southern - darksaal - muhtesemyuzyil ve her ne kadarda degisik espiriler yapsa da destere. Tabii bunlar disinda bircok üye daha var..

43. 3G. Daha rahat ve daha kullanisli.

44. Bulasik makinesi bozuldugunda ve annemin evde olmadigi zamanlarda bulasiklari yikamak.

45. Hayir yok. Pop sarkilarini dinlerim genellikle.

46. Pop sarkilarindan hoslanirim.

47. Müzige ve ritime. Tabii bunlar disinda sözlerde cok önemli.

48. Hayir, Türkce sarkilari daha iyi bence.

Sorular yine cok güzeldi, beklerim diger sorularini da. :)

42. soruda beni yazmamışsın.. ayıp Valla

he valla bana bunu yapsa bir daha foruma girmem:) bak benim ismim var senin yok dizikolik, buda demek oluyorki fks14 senden nefret ediyor ..:))))

dizikolikin yani Esra ablanin yeri bende cok farkli bir yerde. Insandan kolay kolay nefret etmem ben. :)

dizikolikin yani Esra ablanin yeri bende cok farkli bir yerde. Insandan kolay kolay nefret etmem ben. :)

hiiç boşuna arayı yumuşatmaya çalışma fks14 .. yazmamışsın ismini dizikolikin.. aha liste orda ben yalanmı söylüyorum:)

Sorular sormaya devam edelim :)

çok çabuk sinirlenirmisin.. mesela yakın bi arkadaşın kız olsun erkek olsun laf soksa sana sen susarmısın yoksa aynı şekilde cevab mı verirsin?

çok çabuk sinirlenirmisin.. mesela yakın bi arkadaşın kız olsun erkek olsun laf soksa sana sen susarmısın yoksa aynı şekilde cevab mı verirsin?

Sinirlerime genellikle hakim olur ama arkadasim cok sacmalarsa bende sinirlenirim haliyle.. Herkes sinirlari asmamali. Sakaninda bir sinir var bence. :)

bu yıl sonu herhangi bir sınavın var mı?

Soru sormak isteyenler sorabilirler.. Simdi sorun, daha sonra pisman olmayin. :)

Başın büyük bir belaya girdimi? gibi bir soru bir kaç kez sorulmuş.Onlar bana mı ait acaba konuyu okumaya üşendim de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...