RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Neşeli birisin . Bazen Kurtlar VAdisi konusunda kendini tutamıyorsunBhnd ?
Moderatör seçildiğinde neler hissettin ?
İlk seçildiğimde sevindim . O kadar emek vermiştim ve değdiğini düşünüyorum
Neşeli birisin . Bazen Kurtlar VAdisi konusunda kendini tutamıyorsunBhnd ?
Moderatör seçildiğinde neler hissettin ?
Hayır oynamamıştık
Neşeli birisin . Bazen Kurtlar VAdisi konusunda kendini tutamıyorsunYazın şimdiye göre daha aktiftin herkes gibi okuldan olsa gerek
Seninlede counter oynamıştık sanırım
İlk seçildiğimde sevindim . O kadar emek vermiştim ve değdiğini düşünüyorum![]()
Teşekkür ederimGeleneği bozmayalımModeratörlüğün hayırlı olsun benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
![]()
Aslında bayadır forumdayım ama yeni üye oldum neyse
Teşekkür ederimSen aramıza yeni katıldın ve çok iyi ilerliyorsun . Gülşene olan hayranlığını biliyorum
Müziğede oldukça ilgin var .
En sevdiğim diziler : Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar, Alemin KralıAslında bayadır forumdayım ama yeni üye oldum neysehangi dizileri izlersin en sevdiğin/sevmediğin dizi/diziler hangileri
Pek dinlediğim birisi değil . İyi çıkış yapan ancak gelgitleri çok olan birisi bana göreMustafa Ceceli hakkında ne düşünüyorsun ?
Omuzumda başım eksik şarkısını dinledim sadece . Pek tarzıma uymuyor . Sanatçıyla sorunum yokNiye dinlemezsin, sevmediğin bir sanatçı mı ?
Hayır şimdi senden öğrendimMustafa Ceceli'nin küçük yaşta kutsal topraklara ayak bastığını biliyor muydun ? Bilmiyorsan, şimdi neler düşünüyorsun ?
Ceza hayranıyım . Çok sıkta dinlerimCeza mı ?, Sagopa Kajmer mi ? (Bence Sagopa Kajmer)
Nadiren ama genelde küfür ederimSinirlendiğinde duvara yumruk atar mısın?![]()
Arabesk repçilere karşıyım kendi beat leri bile yok . Ama türçe repin amatörlerinden dinliyorum misal Sansar Salvo, No.1(Amatör) Arabesk Rap (Lisedeki ergenlerin vazgeçilmezi) dinliyor musun ? Dinlediklerin varsa hangileri ?
Geçmiş olsunÇok sinirlendiğimde beynim duruyor bu yüzden 2-3 kere elimi sakatladım 1 hafta acısı geçmedi.
Çok sinirlendiğimde nasıl kendimi kontrol edebilirim sence ?