FF Sorgu Odası - Hafta 24- Sorgudaki İsim: warlords

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bhnd ?
Moderatör seçildiğinde neler hissettin ?

Neşeli birisin . Bazen Kurtlar VAdisi konusunda kendini tutamıyorsun :) Yazın şimdiye göre daha aktiftin herkes gibi okuldan olsa gerek :) Seninlede counter oynamıştık sanırım :)

İlk seçildiğimde sevindim . O kadar emek vermiştim ve değdiğini düşünüyorum :)

Geleneği bozmayalım :D Moderatörlüğün hayırlı olsun benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :D

Neşeli birisin . Bazen Kurtlar VAdisi konusunda kendini tutamıyorsun :) Yazın şimdiye göre daha aktiftin herkes gibi okuldan olsa gerek :) Seninlede counter oynamıştık sanırım :)

İlk seçildiğimde sevindim . O kadar emek vermiştim ve değdiğini düşünüyorum :)
​Hayır oynamamıştık :D

Teşekkür ederim :) Sen aramıza yeni katıldın ve çok iyi ilerliyorsun . Gülşene olan hayranlığını biliyorum :) Müziğede oldukça ilgin var .
Aslında bayadır forumdayım ama yeni üye oldum neyse :D hangi dizileri izlersin en sevdiğin/sevmediğin dizi/diziler hangileri

Mustafa Ceceli hakkında ne düşünüyorsun ?

Aslında bayadır forumdayım ama yeni üye oldum neyse :D hangi dizileri izlersin en sevdiğin/sevmediğin dizi/diziler hangileri
En sevdiğim diziler : Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar, Alemin Kralı
En sevmediğim ise Harem dizisi :)

- - - Ekleme - - -

Mustafa Ceceli hakkında ne düşünüyorsun ?
Pek dinlediğim birisi değil . İyi çıkış yapan ancak gelgitleri çok olan birisi bana göre :)

Niye dinlemezsin, sevmediğin bir sanatçı mı ?

Mustafa Ceceli'nin küçük yaşta kutsal topraklara ayak bastığını biliyor muydun ? Bilmiyorsan, şimdi neler düşünüyorsun ?

Ceza mı ?, Sagopa Kajmer mi ? (Bence Sagopa Kajmer)

Sinirlendiğinde duvara yumruk atar mısın? :D

(Amatör) Arabesk Rap (Lisedeki ergenlerin vazgeçilmezi) dinliyor musun ? Dinlediklerin varsa hangileri ?

Çok sinirlendiğimde beynim duruyor bu yüzden 2-3 kere elimi sakatladım 1 hafta acısı geçmedi. :)
Çok sinirlendiğimde nasıl kendimi kontrol edebilirim sence ?

Çok sinirlendiğimde beynim duruyor bu yüzden 2-3 kere elimi sakatladım 1 hafta acısı geçmedi. :)
Çok sinirlendiğimde nasıl kendimi kontrol edebilirim sence ?
Geçmiş olsun :(
Sinirlendiğinde stresini atmanı öneririm :) Tabi duvara daha şiddetli vurarak değil kendine zarar vermeden yapmalısın :)

En sevdiğin talk show programı hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...