FF Sorgu Odası - Hafta 24- Sorgudaki İsim: warlords

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga 4 kere yazmadım netim bozuk ondan :D
en sevdiğin yemek hangisi aga? :D
Belen tava :) . Buraya hastır :)

- - - Ekleme - - -

Kaç yaşından beridir siyasetle ilgileniyorsun ve siyasi düşüncenin şekillenmesinde etken olan şeyler neler ?
Ailem filan siyasetle iç içe olduğu için 13 yaşından beri merakım var :) Etkin olan şeyler herkes gibi en başta ailem, arkadaş çevresi, iç tüzükler ve Türkiye geçmişi :)

- - - Ekleme - - -

En sevdiğin yazı tipi hangisi ?

Kesin olarak bir yazı tipim yok ben sıklıkla sıklın birisiyim çok değiştiririm :)

- - - Ekleme - - -

Evet ben bu gece OzaNa bol bol soru soracaktım :D Kısmet sanaymış :D
Kaç sayfa soru gelir tahminen?
10 benim için fazla olmaz sanırım :)

Yeni modlar hakkında düşüncelerin nelerdir?

Ortalığı kasıp kavuran "Gangnam Style" şarkısı hakkında ne düşünüyorsun ? Youtube'de klibi fazlasıyla izlenmiş, birçok kişi tarafından taklit edilmişti. Evet, düşüncelerin neler ?

Ortalığı kasıp kavuran "Gangnam Style" şarkısı hakkında ne düşünüyorsun ? Youtube'de klibi fazlasıyla izlenmiş, birçok kişi tarafından taklit edilmişti. Evet, düşüncelerin neler ?
Şarkı arabada dinleyince zevkli oluyor :) Taklitçilere gelince çin gibi olduk diyebilirim . Hayrattinin şarkısı değilde klibi güzeldi . Atilla'nınki çakma olarak en güzeliydi diyebilirim :) Tangam stlye da oldukça izlendi .

Gürcistan/Batum'a gitmeye kararlısın. Kuzey Güney dizisinin, Batum'a gittiğini biliyor muydun ?

Bir Türk dizisinin, Gürcistan/Batum'da çekim yapmasını nasıl buluyorsun ?

Öncelikle Modluğun hayırlı olsun diyelim ve bende ilk adım olarak klasik soruyu sormak istiyorum :) Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

O bahsettiğin yer niye bu kadar ilgini çekiyor ?

Öncelikle Modluğun hayırlı olsun diyelim ve bende ilk adım olarak klasik soruyu sormak istiyorum :) Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Teşekkür ederim :)
Üniversite hayatının yoğunluğundan ve faklı bir şehirde okumandan dolayı eskisi kadar pek aktif olamıyorsun . Açtığın konular ilgi çekici :) Sorun çıkarmıyorsun, sevilen birisin :) İnsan halinden anlıyorsun :D

- - - Ekleme - - -

O bahsettiğin yer niye bu kadar ilgini çekiyor ?
Rus kızlar desem :) Yerliler kesmiyor artık :)

Orada "Rus kızlar dolu, o yüzden orayı tercih ediyorum" diyorsun, doğru mu ?

Düşüncelerin için teşekkürler.Kendinde en beğendiğin,seni bir başkasından farklı kılan özelliğin nedir? :)

Çok Rus istiyorsan Moskovaya git :D
En sevdiğin futbolcu?

Rus kızları istiyorsan, Rusya'ya gitsen daha iyi olmaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...