FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esmerler mi sarışınlar mı? Yoksa nefes alsın yeter diyenlerden misin?
Hangi üniversitedeydin?
Mantıken-yani filmlerde filan izlediğimiz kadarıyla- sorgu odasında sert olmamız lazım. Ama şu an için sana karşı çok kibarız.Bundan sonra konunun hakkını vereceğim.************* demi la :D

Ağrı dağının eteğinde uçan güvercin olmak ister miydin ? :)

Soyadının nereden geldiğini hiç düşündün mü ?
Matrix gibi dizilerden etkilendin mi kafanda soru işaretleri oldu mu :D

Hiç nickini değiştirmek istiyor musun ?
Forumda en iyi yaptığın şey ve keşke yapmasaydım dediğin şey
Düşünmüyorum hiçbir zaman değiştirmem herhalde. Zaten değişiklik hakkım da yok. :D
En iyi yaptığım şey yönetici seçimlerini doğru yapmam olabilir. Bugüne kadar hiçbir kararımdan pişman olmadım. Evet bazı seçtiğim yöneticiler görevi layıkıyla yerine getiremedi, ya ben almak zorunda kaldım ya kendileri bırakmak zorunda kaldı ama seçilmesi gerekiyorlardı o dönem için ve geriye döndüğümde yine olsam yine aynısını yapardım diyorum çoğu zaman. Bu kararlar üzerinde iyi düşünüyorum çünkü. :)

Keşke yapmasaydım dediğim o kadar çok şey var ki hangi birini söyleyebilirim bilmiyorum. Fakat son zamanlarda artık bu keşkelerimin gittikçe azaldığını görüyorum. :)

En Beğenerek İzlediğin Dizi Hangisi ? :D

Son zamanlarda yabancı diziler izlediğim için Türk dizileri çok uzun gelmeye başladı sürekli izlediğim yerli dizi kalmadı gibi bir şey. Leyla ile Mecnun'un özellikle ilk sezonu çok iyiydi fakat 2.sezonun ortalarından itibaren kendini tekrarlamaya başladı. İşler Güçler güzel espriler barındırıyor oyuncuları çok seviyorum ama dizinin akışı sıkıcı 25-30 dakikada sıkılıyorum diziden. Yalan Dünya iyi başlayıp çabuk bocalamaya başlamışlardı ama 2.sezonla yeniden toparlanmışlar gibi rastladıkça izleyeceğim.

Sorunun gerçek cevabı ise şu an için The Big Bang Theory. :)

- - - Ekleme - - -

Kaçmaz:X

Forum içinde itiraf etmek istediğin birşey oldu mu hiç? Varsa buyuk tonla yazmak istermiydi?
Yok sanırım. :)

Esmerler mi sarışınlar mı? Yoksa nefes alsın yeter diyenlerden misin?
Hangi üniversitedeydin?
Mantıken-yani filmlerde filan izlediğimiz kadarıyla- sorgu odasında sert olmamız lazım. Ama şu an için sana karşı çok kibarız.Bundan sonra konunun hakkını vereceğim.************* demi la :D
Esmerlerin de sarışınların da güzelleri var kısıtlama yapmaya gerek yok. :D
İstanbul Üniversitesi
Burası o tarz bir sorgu odası değil burada herkes iyi polis. :D

Ağrı dağının eteğinde uçan güvercin olmak ister miydin ? :)

İstemezdim insan olmak iyidir. :D

Saçmalamak serbest aga :D
Kardeşlerin var mı?
Evet bir kız kardeşim var. :)

Soyadının nereden geldiğini hiç düşündün mü ?
Matrix gibi dizilerden etkilendin mi kafanda soru işaretleri oldu mu :D
Evet ve yaklaşık olarak öğrendim. :D
Yok etkilenmedim izlerim geçer. :D

Juventus'un şampiyonlar ligini kazanması mı yoksa Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi şampiyonluğu mu :D

Ozannnnnnnnn sen nasil dustun buraya ??? :D kendini nasil desifre edersinn hala inanamiyorum :D

Bu sansi kacirmak istemiyorum bende soru sorcam izninle :)

Bu forumdan onceye dayaniyo tanismamiz ama bu forumu kurdugundan yani 2007'den beri en guzel donem sence hangisiydi?
Bide bende benim hakkimdaki dusuncelerini soruyum gelenegi bozmayalim :D

Kolay gelsin..

Juventus'un şampiyonlar ligini kazanması mı yoksa Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi şampiyonluğu mu :D

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi şampiyonluğunu kazanması tabii ki. :D

Ozannnnnnnnn sen nasil dustun buraya ??? :D kendini nasil desifre edersinn hala inanamiyorum :D

Bu sansi kacirmak istemiyorum bende soru sorcam izninle :)

Bu forumdan onceye dayaniyo tanismamiz ama bu forumu kurdugundan yani 2007'den beri en guzel donem sence hangisiydi?
Bide bende benim hakkimdaki dusuncelerini soruyum gelenegi bozmayalim :D

Kolay gelsin..

Daha önce de girmiştim aslında bir kez sen görmemişsin herhalde o zaman. Tamamen deşifre edecek soruları cevaplamam. :D

Valla güzel bir o kadar da zor bir soru. Her dönemin ayrı bir güzelliği var. Çoğu kişi hep her zaman eskiden daha iyiydi forum der çünkü eskinin ilk heyecanın tadı hep farklıdır forumun en tatsız tuzsuz dönemlerinde gelenler bile bunu söyler herhalde. Ben de illa bir cevap vereceksem 2007'deki forumun ilk günlerini derim o günlerdeki heyecan farklıydı. Fakat şu özellikle 2011'den sonra çok iyi bir çıkış yakaladığımızı ve objektif açıdan baktığımda forumun her yönden en iyi dönemi olduğunu söyleyebilirim. :)

Sen kurucu ekipten kalan son kişisin. Diğerleri hayırsız çıktı yoklar ortalarda. :D Ne söyleyebilirim bilmiyorum o kadar çok şey var ki. :) Sitenin ilk zamanlarında mp3 bölümünde uploadlar senden sorulurdu Romanya'da upload hızları yüksek olduğundan dolayı upload konusunda hepimizden öndeydin. :D Gerçekten önemli işler yapmıştın o dönem o bölümde. Müzik zevklerimizin çoğu zaman uyuştuğunu hatırlıyorum. Hemen herkesle iyi geçindin çoğu dönem ve forumdaki en sevilen kişilerden biri oldun hep. En sonun yöneticiliğini 2010'da yapmıştın yanılmıyorsam ve o yıl ilk kez düzenlenen En Favori Üye 2010'da finale kadar yükselmiştin. :) Artık 6-7 yıl oldu herhalde ilk tanıştığımız hep aramızda olmaya devam edersin umarım. Seni forumda görmek güzel her dönem. :)

Nickim nasıl sence ? :D
Aslında normal şartlarda çok müthiş bir nick olmadığını söylemek lazım ama artık seninle özdeşleşti ve gayet güzel, klasikleşmiş efsane bir nick oldu. :D

Zamanı geriye alma şansın olsa ne zamana dönerdin :)

İlkokul zamanına dönerdim daha kazanılacak çok taso vardı. :D

Futbolcu kartlarını da unutmamak lazım. :D

ELAZIG-SPORLU-3-FUTBOLCU-KARTI-GOOL-KART__35872708_0.jpg

Bir insan sana yapmacık geldiğinde yapmacık geliyorsun be pislik demek ister misin :D
Şahsen ben istiyorum ama diyemiyorum :D

Zengin kız fakir oğlan dizisi nasıl beğendin mi :)

Mevcut yönetim kadrosunda bir değişiklik olacak mı?

@94 izlememiştir bile :)
Geniş Aile mi L&M mu ?

Bir insan sana yapmacık geldiğinde yapmacık geliyorsun be pislik demek ister misin :D
Şahsen ben istiyorum ama diyemiyorum :D
İstemem. :D

Zengin kız fakir oğlan dizisi nasıl beğendin mi :)
Bir bölümünü izleyebildim gayet güzeldi beğendim rastladıkça izlerim. :)

Mevcut yönetim kadrosunda bir değişiklik olacak mı?
Takviyeler olacak. :)

@94 izlememiştir bile :)
Geniş Aile mi L&M mu ?

Geniş Aile. :)

Takviyeden çok iniş çıkış olacak mı diye sormuştum ama neyse. :)
Forumda en iyi anlaştığını düşündüğün kişi ve nedeni?

İniş lafını duymak bile sırıttıyor :D
Fikirlerin değişir mi yoksa sabit fikirli misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...