FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun gidişatından memnun musun?

klasik soru bhnd ? :D

Eski sitelerimizden biri olan fmturkiye.org aracılığıyla tanıdım seni. Şu an sitedekilerden en eskilerinden biri olmaya başladın herhalde. Buraya aslında çok da parlak olmayan bir dönemde geldin yine de renk kattın. MSN'de aktif olduğum zamanlarda msnde en çok konuştuğum kişilerden biriydin herhalde ama msni bırakınca eskisi kadar sık konuşamamaya başladık. :D Umarım uzun yıllar daha aramızda olursun. :)

7Bin Konu açmak nasıl bir duygu ? :D :D

Güzel bir duygu. :D Aslında 10bin olmuştur o ama sürekli gidiyor konular özellikle yasal mevzulardan dolayı. :)

Klasik sorulardan sıkıldın mı ?
Şimdilik pek değil ama orijinal sorular da bekliyorum. :D

Bence herkes hakkında neler düşündüğünü söyle yoksa sonu gelmeyecek. :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? (b) :D

Sen aslında çok da fazla aktif olmayan bir üyeydin ilk zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam. Sınavın vardı sanırım ondan olsa gerek. Sonra yaz döneminde daha çok aktif olmaya başladın Frank Woods ile olan diziniz falan o dönemden sonra iyice arttı sanırım aktifliğin. :) Düşüncelerini söylemekten çekinmeyen birisin genellikle çoğu kişiyle çok iyi anlaşıyorsun ve en sevilenlerden birisin herhalde. :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Demeyeceğim. Saçma bir soru çünkü. :D
Siteyi kurmaya nasıl karar verdin? Bizleri o günlere götürür müsün? :D
Daha önceden başka bir forum sitesinin ortaklarından biriydim ve oraya hem liseden hem de daha öncesinden arkadaşlarımı getirmiştim. Orada yaklaşık 7 ay kadar adminlik yaptıktan sonra sorunlar yaşadım ve istifa ettim. Daha sonra Duygusuz, liseden iki arkadaş ve o forumda tanıdığım 2-3 kişiyle birlikte bu forumu kurmaya karar verdik. Başarının sırrı bu ana ekibin gerçekten çok iyi bir ekip olmasıydı. İyi bir arkadaş grubuyduk ve birlikte çalışarak iyi işler yaptık. Daha sonrasında da şansımız yaver gittik ve değerli kişiler aramıza katıldı. Kuruluşta sadece arkadaşlar arasında eğlenmek amacımız vardı hatta 100 üye gibi gerçekleşmesinin çok zor olacağını düşündüğümüz bir hayalimiz vardı ama kısa zamanda çok daha büyük rakamlara ulaştık. :)

Son düzenleme:
Evet sınav yüzünden herkes gibi benim de aktifliğim düşmüştü ama şansa sınav zamanının sonlarına denk gelmişti. :D

Benzetildiğin bi ünlü falan var mı ? :)

Sen mi dedin beni sorgu odasına al o mu dedi
Daha önceden istemiştim bir kere daha katılmak olmamıştı bu sefer teklif geldi benim için de uygun sayılabilecek bir zamandı kabul ettim. :)

O klasik soruyu sormak isterim admin :D

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

Aslında epep eski sayılabilecek kişilerden birisin ama ilk zamanlarda pek aktif değildin sanırım. Fakat ne olduysa birden çok aktif olmaya başladın. Son iki haftanın en çok mesaj yazanısın yanlış hatırlamıyorsam. Kuzey Güney fanatiklerinden birisin bir de Vadi tabii. Tartışmalara giriyorsun sık sık ama ceza alacak şeylerden kaçınıyorsun genelde. :)

Moderatör alımı yapılıyor. Sence kim ya da kimler Moderatör olur ?

Tuzak soru olmuş bu. :D Şu an bir şey söyleyemem aklımda öne çıkan kişiler var ama kesin karar oylamalardan sonra verilecek. :)

Soruma cevap vermeden yeni soru sorabilir miyim?
Eğer sorabilirsem: O ses türkiyeye katılsan ve 4 kişi de dönse sen kimi seçerdin? Çok az saçma oldu ama idare et :)
Sorabilirsin tabii. :)

Ben Mustafa Sandal'ı seçerdim. Çocukluktan beri çok sevdiğim bir isim. Sadece şarkılarıyla değil kişiliğiyle de takdirimi kazanmış biri. Onunla çalışmak güzel olurdu. :)

İçindekileri kusma vaktin geldi...Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :X

85.000'ci uye ne zaman uye olur bi fikrin var mı?

Yok yok. Ben duramıyorum. Sormam lazım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
YamYam Style mı? Naptın Gari Lo mu? Hilal Cebecinin yeni şarkısı mı? :)

İlkokul - lise - üniversite gittiysen anaokulunda bir lakabın var mıydı ? :D

- - - Ekleme - - -

Juventus Ligde 47 maçtır yenilmiyor. Ne hissediyorsun bu sene de şampiyon olabilirler mi ? :D

Saklanan sen misin? :D
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (6 kayıtlı ve 3 misafir)

Twitter mı Facebook mu?
Sevgilin var mıydı? :D
İlkokul mu? Lise mi? Üniversite mi?
Yok saklanan ben değilim. :):)
Facebook'u hiç sevmem aktif olarak da kullanmam ama grup özelliği ve sohbet özelliği işe yarıyor zaman zaman. Bireysel twitter hesabım yok ama twitteri daha çok seviyorum. Böyle de ilgincim. :D
Yok hiç olmadı çok uzun bir süre de olmaz herhalde bu konulardan uzak olmayı tercih ediyorum. :D
Lise candı ama üniversite hayatı çok rahat. Yine de lise derim. :(

Ismini kim Ozan koymuş ? :)
Babam Oğuz istemiş Oğuz Çetin'den dolayı ama annem beğenmeyip Ozan'a dönüştürmüş. İyi de olmuş Oğuz Çetin'i de sevmem zaten. :D

Forumun gidişatından memnun musun?
Genel olarak gayet memnunum ama hedef her zaman daha da iyisi. :)

Hangi markalara tutkunsun? (Giyim - içecek - yiyecek gibi her türlü marka olabilir :))

Fenerli mi doğdun yoksa Fenerli mi oldun?
Hangi müzik türünü seversin? Kimleri dinlersin? Yabancı mı yerli mi?

Evet sınav yüzünden herkes gibi benim de aktifliğim düşmüştü ama şansa sınav zamanının sonlarına denk gelmişti. :D

Benzetildiğin bi ünlü falan var mı ? :)
Hayır yok hatırlamıyorum en azından. :D

İçindekileri kusma vaktin geldi...Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? :X

85.000'ci uye ne zaman uye olur bi fikrin var mı?

Benim gibi bol yabancı dizi izleyen birisin. Gececilerdensin, Emmy ödüllerinde konuda bana eşlik eden tek kişiydin. Altın Küre ve Oscarlara da beklerim. :D Son zamanlarda aktif olan kişilerdensin zamanla daha da iyi tanırım herhalde. :):)

Yok yok. Ben duramıyorum. Sormam lazım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :D
YamYam Style mı? Naptın Gari Lo mu? Hilal Cebecinin yeni şarkısı mı? :)
İlk başlarda pek çok kişi gibi sen de arada sırada yazıyordun fakat gittikçe artan bir grafikle en aktif kişilerden biri haline geldin. Grafik hiç tersine dönmez umarım. :) Çoğu kişiyle iyi geçiniyorsun gözlemlediğim kadarıyla. :)

Yam Yam Style diyorum ben. :D

İlkokul - lise - üniversite gittiysen anaokulunda bir lakabın var mıydı ? :D

- - - Ekleme - - -

Juventus Ligde 47 maçtır yenilmiyor. Ne hissediyorsun bu sene de şampiyon olabilirler mi ? :D

İlkokulda sınıfın en çalışkanıydım o yüzden bilgisayar diyorlardı ne alakaysa. :D 5. sınıfın sonuna kadar baya gitti bu lakap. :D İşin ilginci o zaman bilgisayarı açmayı bile bilmiyordum zaten yakın çevremde hiç kimsede bilgisayar yoktu uzak çevremde de 1-2 kişide vardı o dönem. :):)

Bu sene de şampiyonuz fark atarız. :D

Hiç nickini değiştirmek istiyor musun ?
Forumda en iyi yaptığın şey ve keşke yapmasaydım dediğin şey

Hangi markalara tutkunsun? (Giyim - içecek - yiyecek gibi her türlü marka olabilir :))
Giyim olarak pek marka takıntım yoktur ama ayakkabıda falan Adidas favori markamdır diyebilirim. :)
İçecek yiyecek hiç farketmez hepsi favorim. :D
Samsung, Asus, Nike, Logitech, Sony aklıma gelen bazı sevdiğim markalar. :)

Telefonunun markası nedir ? :)
Samsung Galaxy Ace :)

Fenerli mi doğdun yoksa Fenerli mi oldun?
Hangi müzik türünü seversin? Kimleri dinlersin? Yabancı mı yerli mi?

Fenerli doğdum. :)
Her tarz müzik dinlerim. Ağırlıklı olarak pop rock dinlerim ama diğer tarzlardan da sevdiğim isimleri dinlerim. Yerli dinlerim. :)

Benim gibi bol yabancı dizi izleyen birisin. Gececilerdensin, Emmy ödüllerinde konuda bana eşlik eden tek kişiydin. Altın Küre ve Oscarlara da beklerim. :D Son zamanlarda aktif olan kişilerdensin zamanla daha da iyi tanırım herhalde. :):)

Kaçmaz:X

Forum içinde itiraf etmek istediğin birşey oldu mu hiç? Varsa buyuk tonla yazmak istermiydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...