BesaleT
Süper Emekli
Moderatör alımı yapılıyor. Sence kim ya da kimler Moderatör olur ?
OzaN bu soruyu cevaplar mı sence
klasik soru bhnd ?
7Bin Konu açmak nasıl bir duygu ?![]()
![]()
Şimdilik pek değil ama orijinal sorular da bekliyorum.Klasik sorulardan sıkıldın mı ?
Bence herkes hakkında neler düşündüğünü söyle yoksa sonu gelmeyecek.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?![]()
![]()
Daha önceden başka bir forum sitesinin ortaklarından biriydim ve oraya hem liseden hem de daha öncesinden arkadaşlarımı getirmiştim. Orada yaklaşık 7 ay kadar adminlik yaptıktan sonra sorunlar yaşadım ve istifa ettim. Daha sonra Duygusuz, liseden iki arkadaş ve o forumda tanıdığım 2-3 kişiyle birlikte bu forumu kurmaya karar verdik. Başarının sırrı bu ana ekibin gerçekten çok iyi bir ekip olmasıydı. İyi bir arkadaş grubuyduk ve birlikte çalışarak iyi işler yaptık. Daha sonrasında da şansımız yaver gittik ve değerli kişiler aramıza katıldı. Kuruluşta sadece arkadaşlar arasında eğlenmek amacımız vardı hatta 100 üye gibi gerçekleşmesinin çok zor olacağını düşündüğümüz bir hayalimiz vardı ama kısa zamanda çok daha büyük rakamlara ulaştık.Benim hakkımda ne düşünüyorsun? Demeyeceğim. Saçma bir soru çünkü.![]()
Siteyi kurmaya nasıl karar verdin? Bizleri o günlere götürür müsün?![]()
Daha önceden istemiştim bir kere daha katılmak olmamıştı bu sefer teklif geldi benim için de uygun sayılabilecek bir zamandı kabul ettim.Sen mi dedin beni sorgu odasına al o mu dedi
O klasik soruyu sormak isterim admin
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Sorabilirsin tabii.Soruma cevap vermeden yeni soru sorabilir miyim?
Eğer sorabilirsem: O ses türkiyeye katılsan ve 4 kişi de dönse sen kimi seçerdin? Çok az saçma oldu ama idare et![]()
Yok saklanan ben değilim.
Babam Oğuz istemiş Oğuz Çetin'den dolayı ama annem beğenmeyip Ozan'a dönüştürmüş. İyi de olmuş Oğuz Çetin'i de sevmem zaten.Ismini kim Ozan koymuş ?![]()
Genel olarak gayet memnunum ama hedef her zaman daha da iyisi.Forumun gidişatından memnun musun?
Hayır yok hatırlamıyorum en azından.Evet sınav yüzünden herkes gibi benim de aktifliğim düşmüştü ama şansa sınav zamanının sonlarına denk gelmişti.
Benzetildiğin bi ünlü falan var mı ?![]()
İçindekileri kusma vaktin geldi...Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
85.000'ci uye ne zaman uye olur bi fikrin var mı?
İlk başlarda pek çok kişi gibi sen de arada sırada yazıyordun fakat gittikçe artan bir grafikle en aktif kişilerden biri haline geldin. Grafik hiç tersine dönmez umarım.Yok yok. Ben duramıyorum. Sormam lazım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun?![]()
YamYam Style mı? Naptın Gari Lo mu? Hilal Cebecinin yeni şarkısı mı?![]()
İlkokul - lise - üniversite gittiysen anaokulunda bir lakabın var mıydı ?
- - - Ekleme - - -
Juventus Ligde 47 maçtır yenilmiyor. Ne hissediyorsun bu sene de şampiyon olabilirler mi ?![]()
Giyim olarak pek marka takıntım yoktur ama ayakkabıda falan Adidas favori markamdır diyebilirim.Hangi markalara tutkunsun? (Giyim - içecek - yiyecek gibi her türlü marka olabilir)
Samsung Galaxy AceTelefonunun markası nedir ?![]()
Fenerli mi doğdun yoksa Fenerli mi oldun?
Hangi müzik türünü seversin? Kimleri dinlersin? Yabancı mı yerli mi?
Benim gibi bol yabancı dizi izleyen birisin. Gececilerdensin, Emmy ödüllerinde konuda bana eşlik eden tek kişiydin. Altın Küre ve Oscarlara da beklerim.Son zamanlarda aktif olan kişilerdensin zamanla daha da iyi tanırım herhalde.
![]()