FF Sorgu Odası - Hafta 23- Sorgudaki İsim: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dahil, birçok arkadaşın sorularını cevaplamadın, farkında mısın ?

Bence vadi düşmanısın neden? Bu yüzden vadicileri sebepsiz banlıyosun neden? AlemTo nun banı çd nin banı ne zaman açılacak?

Ales-ÜDS-KPDS sınavlarına ne zaman girmeye başlayacaksın ? Bilgisayar mühü olarak KPSS ile devlette çalışmayı düşünecek misin ?

Üyelerin hızına yetişemiyorsun, doğru mu ? Yetişememe sebebin, meşgul olman mı ?

Sorulardan bunalacağını düşünüyorum. Peki sen? :D

Klasik soruları seviyor musun ? Kendi klasiğim:D
Orijinal sorular daha iyidir tabii sorusuz kalmaktan iyidir. :D

Klasik bir soru vardı ya, hani hatırlayamadım şimdi. Tamam, şimdi hatırladım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?

:D
Geçen yaz gelmiştin foruma herhalde Young Boy nickiyle. Geçen yaz forum çok aktifti ama yeni gelen pek kişi yoktu sen iyi bir çıkış yakalayarak dikkat çekmiştin. Açıkçası seni çok çabuk sinirlenen ani tepkiler gösteren biri olarak tanımış ve bunu sana da söylemiştim. Fakat bu özelliğini yenmeye başladın gibi. Genel olarak ciddiyeti seviyorsun ve smiley kullanmayı hiç sevmiyorsun sanırım. Smiley kullanmayı bilip bilmediğinden bile emin değilim. :D

Benim ani ve büyük tepkiler verdiğimi düşünüyor musun zaman zaman ? Beni sinirli olarak tanımlar mısın ?
Ani ve büyük tepkiler gösterdiğini düşünmüyorum ama çok fazla şeye tepki verdiğini düşünüyorum bazı şeylere gereksiz yere tepki gösteriyorsun. Bu tepki rahatsız edici bir boyutta değil tabii. :):)

Klasik soruyu bende soracağım. :D
Benim hakkımda ne düşünüyorsun sayın admin? :D
Öncelikle "de" ekini yanlış kullanıyorsun bazen. :D Forumun daha ilk zamanlarından 2007 dönemlerine dayanıyor arkadaşlığımız. Zaman zaman problemler yaşamış olsak da tanıdığıma gerçekten memnun olduğum kişilerdensin. Forumdaki en eski kişisin herhalde ben ve şirin'den sonra. :) Yakında 6 yıl olacak herhalde bir 6 yıl sonra da aramızda olursun inşallah. :)

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? Benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH sana 2 katını versin :)
:)
Geniş Aile fanı olarak tanıdım seni de. Özellikle Geniş Aile döneminde reyting bölümünde en aktif kişilerdendin. O zaman mobil kullanan bu kadar çok yoktu belki de sürekli mobilden giren tek kişiydin. Buna rağmen özel haber konuları açardın sık sık. :) Genel olarak esprili mesaj yazmayı seviyorsun. :)

Yazım kurallarına çok dikkat edince "Türkçe Öğretmeni" diye lakap takmıştınız bana hatırladın mı? :D

Az önce beni ifade kullanmasını bilmiyor diyerek "cahil" damgasını vurup, beni gömdüğünün farkında mısın ? Kullandığın cümleler beni tam olarak tanımadığını gösteriyor. Beni tam olarak doğru tarif edemedin gibi, sanırım beni çözememişsin. Beni çözemediğin doğru mu ?

Ani ve büyük tepkiler gösterdiğini düşünmüyorum ama çok fazla şeye tepki verdiğini düşünüyorum bazı şeylere gereksiz yere tepki gösteriyorsun. Bu tepki rahatsız edici bir boyutta değil tabii. :):)

Ne gibi şeylere ? Şike mi ?

Orijinal sorular daha iyidir tabii sorusuz kalmaktan iyidir. :D

:D
Geçen yaz gelmiştin foruma herhalde Young Boy nickiyle. Geçen yaz forum çok aktifti ama yeni gelen pek kişi yoktu sen iyi bir çıkış yakalayarak dikkat çekmiştin. Açıkçası seni çok çabuk sinirlenen ani tepkiler gösteren biri olarak tanımış ve bunu sana da söylemiştim. Fakat bu özelliğini yenmeye başladın gibi. Genel olarak ciddiyeti seviyorsun ve smiley kullanmayı hiç sevmiyorsun sanırım. Smiley kullanmayı bilip bilmediğinden bile emin değilim. :D

Öncelikle "de" ekini yanlış kullanıyorsun bazen. :D Forumun daha ilk zamanlarından 2007 dönemlerine dayanıyor arkadaşlığımız. Zaman zaman problemler yaşamış olsak da tanıdığıma gerçekten memnun olduğum kişilerdensin. Forumdaki en eski kişisin herhalde ben ve şirin'den sonra. :) Yakında 6 yıl olacak herhalde bir 6 yıl sonra da aramızda olursun inşallah. :)

:)
Geniş Aile fanı olarak tanıdım seni de. Özellikle Geniş Aile döneminde reyting bölümünde en aktif kişilerdendin. O zaman mobil kullanan bu kadar çok yoktu belki de sürekli mobilden giren tek kişiydin. Buna rağmen özel haber konuları açardın sık sık. :) Genel olarak esprili mesaj yazmayı seviyorsun. :)

tabi onlar yokken ben vardım :) geniş aile tartışması yaptığımız dönemi özlüyor musun ?

Neden meşgulsün ? Bilgisayarın sorunu neydi ?

Tv`de tek kanal kalacak olsa o kanalın hangisi olmasını isterdin ?

( Saçma sorularıma bayılıyorum :D )

Issız bir ada'ya düşsen, yanına alacağın üç şey ne olurdu ?

"Klasik soru" diyerek başlama olayı benden çıktı ve herkes söyleme başladı. Biraz ilginç dimi ?

Her klasiğin bir başlangıcı vardır. :D

Geometri ve coğrafyam kötü senin de derslerinin iyi olduğunu biliyorum :)
Nasıl çalışmamı önerirsin ?
Ayrıca üniversite sınavına nasıl hazırlandın kısaca anlatır mısın :)
Geometrim benim ilk başta çok kötüydü en sevmediğim derslerdendi yapamadığım için. Dershanede herkesin en iyi olduğu derslerdendi. Hoca test dağıtıp çözmemiz için bırakırdı herkes çözerken 2-3 kişilik çözemeyip sinir olan grup içerisindeydim. :) Fakat sonra bir şekilde bunu yendim ve geometri en sevdiğim derslerden biri haline geldi. YGS ve LYS'de de gayet iyi geldi geometri sonuçlarım. Açıkçası çok net hatırlamıyorum ne oldu da geometriye bakışım değişti. Fakat çözümlü sorular çözdüğümü hatırlıyorum. Önemli 4-5 tane özelliği öğren onlardan çıkıyor aslında çoğu soru, pek bir zorluğu yok. Önemli olan nokta çözemediklerinin çözümünü öğrenme ve bol soru çözme. Zaten biraz öğrenmeye başlayınca bulmaca gibi gelecek çok sevmeye başlayacaksın. Ben LYS bittikten sonra bile zaman zaman bulmaca niyetine geometri çözdüğümü bilirim. Ön yargıyla bakma derse seveceksin. İnternetten soru çözme videolarını da izleyebilirsin. :)

Ben klasik soruyu sormuyom :D Ligte kim şampiyon olur
Valla bu sezon şampiyonluğu bilmek çok zor. Ben kendi takımım olan Fenerbahçe'den umutluyum gidişat iyi yönde ama Galatasaray biraz daha favori gibi. Ordu gibi sürpriz bir şampiyon çıkarsa da şaşırmam bu yıl. :)

Ben dahil, birçok arkadaşın sorularını cevaplamadın, farkında mısın ?

Sırayla. :)

"Sırayla" diyorsun ama sırayı bozuyorsun. Soruları karışık bir biçimde cevaplıyorsun, bu söylediğimin farkında mısın ?

Klasik soru :D Hakkımda ne düşünüyon

Bence vadi düşmanısın neden? Bu yüzden vadicileri sebepsiz banlıyosun neden? AlemTo nun banı çd nin banı ne zaman açılacak?
Kimseyi sebepsiz banlamıyorum. Benim kimseyle sorunum yok vadici olmayanlar da banlanıyor sürekli ama vadiciler banlanınca ben vadi düşmanı oluyorum nedense. :) Herkes hataları kendinde aramalı.
çocuklarduymasın'ın bayramda açılacak sanırım bir seferlik 1 hafta indirimle, AlemTo ile süresiz banlandı ve açılması söz konusu değil.

Ales-ÜDS-KPDS sınavlarına ne zaman girmeye başlayacaksın ? Bilgisayar mühü olarak KPSS ile devlette çalışmayı düşünecek misin ?
Son sene gireceğim büyük ihtimalle. Şimdilik düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez. :)

Üyelerin hızına yetişemiyorsun, doğru mu ? Yetişememe sebebin, meşgul olman mı ?

Evet yetişemiyorum şu an. :) Meşgul olmam değil bütün işleri bıraktım şu an sadece yetiştirmeye çalışıyorum. :):)

Sorulardan bunalacağını düşünüyorum. Peki sen? :biggrin:
Şimdilik iyi gidiyor ama bu tempo uzun süre sürerse bunalabilirim birazcık. :D

FF'in facebook sayfasının akıbeti ne olacak ?

Benim hakkımda ne düşünüyorsun ben de eksik kalmayayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...