Orijinal sorular daha iyidir tabii sorusuz kalmaktan iyidir.Klasik soruları seviyor musun ? Kendi klasiğim![]()
Klasik bir soru vardı ya, hani hatırlayamadım şimdi. Tamam, şimdi hatırladım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun ?
Ani ve büyük tepkiler gösterdiğini düşünmüyorum ama çok fazla şeye tepki verdiğini düşünüyorum bazı şeylere gereksiz yere tepki gösteriyorsun. Bu tepki rahatsız edici bir boyutta değil tabii.Benim ani ve büyük tepkiler verdiğimi düşünüyor musun zaman zaman ? Beni sinirli olarak tanımlar mısın ?
Öncelikle "de" ekini yanlış kullanıyorsun bazen.Klasik soruyu bende soracağım.
Benim hakkımda ne düşünüyorsun sayın admin?![]()
Benim hakkımda ne düşünüyorsun ? Benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH sana 2 katını versin![]()
Ani ve büyük tepkiler gösterdiğini düşünmüyorum ama çok fazla şeye tepki verdiğini düşünüyorum bazı şeylere gereksiz yere tepki gösteriyorsun. Bu tepki rahatsız edici bir boyutta değil tabii.![]()
Orijinal sorular daha iyidir tabii sorusuz kalmaktan iyidir.
Geçen yaz gelmiştin foruma herhalde Young Boy nickiyle. Geçen yaz forum çok aktifti ama yeni gelen pek kişi yoktu sen iyi bir çıkış yakalayarak dikkat çekmiştin. Açıkçası seni çok çabuk sinirlenen ani tepkiler gösteren biri olarak tanımış ve bunu sana da söylemiştim. Fakat bu özelliğini yenmeye başladın gibi. Genel olarak ciddiyeti seviyorsun ve smiley kullanmayı hiç sevmiyorsun sanırım. Smiley kullanmayı bilip bilmediğinden bile emin değilim.
Ani ve büyük tepkiler gösterdiğini düşünmüyorum ama çok fazla şeye tepki verdiğini düşünüyorum bazı şeylere gereksiz yere tepki gösteriyorsun. Bu tepki rahatsız edici bir boyutta değil tabii.
Öncelikle "de" ekini yanlış kullanıyorsun bazen.Forumun daha ilk zamanlarından 2007 dönemlerine dayanıyor arkadaşlığımız. Zaman zaman problemler yaşamış olsak da tanıdığıma gerçekten memnun olduğum kişilerdensin. Forumdaki en eski kişisin herhalde ben ve şirin'den sonra.
Yakında 6 yıl olacak herhalde bir 6 yıl sonra da aramızda olursun inşallah.
![]()
Geniş Aile fanı olarak tanıdım seni de. Özellikle Geniş Aile döneminde reyting bölümünde en aktif kişilerdendin. O zaman mobil kullanan bu kadar çok yoktu belki de sürekli mobilden giren tek kişiydin. Buna rağmen özel haber konuları açardın sık sık.Genel olarak esprili mesaj yazmayı seviyorsun.
![]()
"Klasik soru" diyerek başlama olayı benden çıktı ve herkes söyleme başladı. Biraz ilginç dimi ?
Geometrim benim ilk başta çok kötüydü en sevmediğim derslerdendi yapamadığım için. Dershanede herkesin en iyi olduğu derslerdendi. Hoca test dağıtıp çözmemiz için bırakırdı herkes çözerken 2-3 kişilik çözemeyip sinir olan grup içerisindeydim.Geometri ve coğrafyam kötü senin de derslerinin iyi olduğunu biliyorum
Nasıl çalışmamı önerirsin ?
Ayrıca üniversite sınavına nasıl hazırlandın kısaca anlatır mısın![]()
Valla bu sezon şampiyonluğu bilmek çok zor. Ben kendi takımım olan Fenerbahçe'den umutluyum gidişat iyi yönde ama Galatasaray biraz daha favori gibi. Ordu gibi sürpriz bir şampiyon çıkarsa da şaşırmam bu yıl.Ben klasik soruyu sormuyomLigte kim şampiyon olur
Ben dahil, birçok arkadaşın sorularını cevaplamadın, farkında mısın ?
Kimseyi sebepsiz banlamıyorum. Benim kimseyle sorunum yok vadici olmayanlar da banlanıyor sürekli ama vadiciler banlanınca ben vadi düşmanı oluyorum nedense.Bence vadi düşmanısın neden? Bu yüzden vadicileri sebepsiz banlıyosun neden? AlemTo nun banı çd nin banı ne zaman açılacak?
Son sene gireceğim büyük ihtimalle. Şimdilik düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez.Ales-ÜDS-KPDS sınavlarına ne zaman girmeye başlayacaksın ? Bilgisayar mühü olarak KPSS ile devlette çalışmayı düşünecek misin ?
Üyelerin hızına yetişemiyorsun, doğru mu ? Yetişememe sebebin, meşgul olman mı ?
Şimdilik iyi gidiyor ama bu tempo uzun süre sürerse bunalabilirim birazcık.Sorulardan bunalacağını düşünüyorum. Peki sen? :biggrin: