iPhone evet memnunum senin ?Telefonunun markası ne, memnun musun?![]()
iPhone evet memnunum senin ?Telefonunun markası ne, memnun musun?![]()
Tecno. Ben de memnunum sayılır.iPhone evet memnunum senin ?
%100Tecno. Ben de memnunum sayılır.
Yüzde kaç düzenlisin?![]()
Çok şifreli konuşma anlamıyorumSonunun nereye evrileceğini aslında ikimizde biliyoruz. O yüzden hadi rahat bırakalım madem. 😅
Ama olayı başka bir yere evirmeye çalışıyor onuda fark ettim. Biz ona soruyoruz? O da bize soruyor. 😂 Enteresan.
Anlama boşver 😂Çok şifreli konuşma anlamıyorumTürkçem yetmiyor
![]()
Çayın yanında en iyi ne gider sence?
Ben pek bir şey almam, keyif çayı en güzeliÇayın yanında en iyi ne gider sence?![]()
Müslüm Gürses mi İbrahim Tatlıses'in mi sesi daha güzel?Ben pek bir şey almam, keyif çayı en güzeli![]()
Ya İbo'da daha fazla coşarımMüslüm Gürses mi İbrahim Tatlıses'in mi sesi daha güzel?![]()
Ferdi Tayfur mu Orhan Gencebay mı?Ya İbo'da daha fazla coşarım
Allah Allan 49 mesaj yazıp 6/30 mu oldumNe ara 49 mesaj yazmışım be 😂 @Dosi Açun bey bir ara kontrol edelim
Yemin ediyorum benim yüzümden @Dosi çıldıracakHerkes doğrulama istiyor 😂
Aynı muhabbeti, seni tanıma sohbetinde de yaptı ya onu dedim. O sohbette de ilk mesajı buna çok benziyordu. Burada da çok hatırlamıyorum şimdi ama falan demiş.Çok şifreli konuşma anlamıyorumTürkçem yetmiyor
![]()
Yıldız 😂@Alemdar kibariye mi yıldız tilbe mi?![]()
Ama hatırlayamadım agam yalan mi söylim 😂Aynı muhabbeti, seni tanıma sohbetinde de yaptı ya onu dedim. O sohbette de ilk mesajı buna çok benziyordu. Burada da çok hatırlamıyorum şimdi ama falan demiş.![]()
Yüzde kaç unutkansın?Yıldız 😂
Ama hatırlayamadım agam yalan mi söylim 😂
Şimdi @TenTen bunu doğrular %100 😂😂Yüzde kaç unutkansın?![]()
Sen ne seviyon![]()
Esmer ağırlıkta.O herşeyi sever 😂
zamaninda senaryosunu okuyan nazik seyircilerinden biriymisimAynı muhabbeti, seni tanıma sohbetinde de yaptı ya onu dedim. O sohbette de ilk mesajı buna çok benziyordu. Burada da çok hatırlamıyorum şimdi ama falan demiş.![]()