FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Demekki senin gibilerin bir tık üstü var @Gerekli24 (bir tık üstünden kastım sen açık kapı bıraktın)

Biliyorum. Dahada fazla olur diye mesafe koymak iyidir :A
Ben beni bunlarla aynı kefeye koymamana değil alkol içenlerle aynı kefeye koymana tepki vermiştim başta:A Ayrıca bende sadece alkol değil sigara kumar vs de yok çoğu kişi de alkol olmasa sigara vb oluyor ha hiç olmayan da bayağı insan var ama nadir bayağı full temiz:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Ben beni bunlarla aynı kefeye koymamana değil alkol içenlerle aynı kefeye koymana tepki vermiştim başta:A Ayrıca bende sadece alkol değil sigara kumar vs de yok çoğu kişi de alkol olmasa sigara vb oluyor ha hiç olmayan da bayağı insan var ama nadir bayağı full temiz:A
%2 falan ya abartıyor işte klasik mosi :A Bu dediklerinin hiçbiri olmayan insanlar da 4 4'lük olmuyor bu arada :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İzle izle sana bu muameleyi yapacam bugünkü dediklerinden sonra...
Yarın izlerim. Ünlü olunca mı? :A
------

Yani mevzuyu anlamadın diyecektim diğer mesajda yazmışsın.
Ben diyorum ki alkol en hassas olduğum konu. Kırmızı çizgi. Ben sigara kullanmıyorum ağzımı dahi sürmedim ama sigara içilmesine katı değilim. Tek mevzu alkol. Başka şeyler bir şekilde belki anlayış gösterilir ama o konuda katıyım

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Şimdi bunları kayıt edeceğim. Bir yere not etmem gerekiyor.

Bursa’ya ilk kez gelen biri neleri muhakkak görmeli?
2-3 gün gezmek yeterli mi?

Küçüklüğümden aklımda kalan Bursa havluları. Daha öyle en meşhur nesne mi?

Araba ile gezmek mi yoksa toplu taşıt ile gezmek mi daha iyi? Yani trafiği nasıl kısacası?
Alkol konusundan soruyu görmemişim şimdi sen diyince önceki sayfalara bakınca buldum. :A

Bursa'da açıkçası günü birlik gelirsen gideceğin yerler Ulu Cami Hanlar Bölgesi ve Cumalıkızık olur. Günübirlik gelenleri buralara götürüyorlar. Cumalıkızık'a muhakkak gitmelisin bence UNESCO listesinde de ayrıca. Ulu Cami ve çevresinde de bir çok tarihi yapı var zaten o bölgede.Onun dışında ben de daha hiç gitmedim ama Uludağ gidip teleferike binmek de bence yapılması gerekenlerden olabilir. Merkezi diyorsan bu iki üç güne gayet yapılır. Onun dışında Botanik parkı yanında hayvanat bahçesine de gidebilirsin ama mutlaka gidilecek bir yer değil bence. Vaktin varsa şehir merkezi dışında İznik tarihi önemli bir eski şehir oraya uğrayabilirsin. Hem orada İznik Gölü var onun dışında yine Suuçtu şelalesine de yine çok giden oluyor bu dediklerim şehir merkezi dışında ancak ben de daha gitmedim:A Eğer çok kalacaksan veya denize girmek istersen Mudanya'ya gitmen gerek buraya gidersen de Tirilye ve Gölyazı'na uğramanı tavsiye ederim. Bir ara ben de cesaret edersem bisikletle gitmeyi düşünüyorum bu taraflara :A

Bursa'nın evet havluları meşhurdur. Onun dışında bıçakları da ünlü.

Günübirlik veya 2 günlük gezeceksen Cumalıkızık ve Ulucami botanik park gibi yerlere uğrayacaksan toplu taşıma işini görür ancak Uludağ Teleferik ve şehir merkezi dışındaki yerleri görmek istiyorsan araba tabiki. Trafiği az değil ama İstanbul gibi deli edeceğini kesinlikle sanmıyorum. Bursa'nın bir çok yerine aslında ben de gitmedim. Bursa sadece şehir içi değil şehir dışı ilçeleri ve yerleri ile de güzel yer. Ben sadece insanını sevmem biraz :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Alkol konusundan soruyu görmemişim şimdi sen diyince önceki sayfalara bakınca buldum. :A

Bursa'da açıkçası günü birlik gelirsen gideceğin yerler Ulu Cami Hanlar Bölgesi ve Cumalıkızık olur. Günübirlik gelenleri buralara götürüyorlar. Cumalıkızık'a muhakkak gitmelisin bence UNESCO listesinde de ayrıca. Ulu Cami ve çevresinde de bir çok tarihi yapı var zaten o bölgede.Onun dışında ben de daha hiç gitmedim ama Uludağ gidip teleferike binmek de bence yapılması gerekenlerden olabilir. Merkezi diyorsan bu iki üç güne gayet yapılır. Onun dışında Botanik parkı yanında hayvanat bahçesine de gidebilirsin ama mutlaka gidilecek bir yer değil bence. Vaktin varsa şehir merkezi dışında İznik tarihi önemli bir eski şehir oraya uğrayabilirsin. Hem orada İznik Gölü var onun dışında yine Suuçtu şelalesine de yine çok giden oluyor bu dediklerim şehir merkezi dışında ancak ben de daha gitmedim:A Eğer çok kalacaksan veya denize girmek istersen Mudanya'ya gitmen gerek buraya gidersen de Tirilye ve Gölyazı'na uğramanı tavsiye ederim. Bir ara ben de cesaret edersem bisikletle gitmeyi düşünüyorum bu taraflara :A

Bursa'nın evet havluları meşhurdur. Onun dışında bıçakları da ünlü.

Günübirlik veya 2 günlük gezeceksen Cumalıkızık ve Ulucami botanik park gibi yerlere uğrayacaksan toplu taşıma işini görür ancak Uludağ Teleferik ve şehir merkezi dışındaki yerleri görmek istiyorsan araba tabiki. Trafiği az değil ama İstanbul gibi deli edeceğini kesinlikle sanmıyorum. Bursa'nın bir çok yerine aslında ben de gitmedim. Bursa sadece şehir içi değil şehir dışı ilçeleri ve yerleri ile de güzel yer. Ben sadece insanını sevmem biraz :A
Zahmet oldu :A söylemesem soru arada kaynayacaktı.
Kullanmadığımı Sorgu odasında söylemiştim. :)

Ne tarz arabaları beğenirsin? @Gerekli24
Hepsini aklımda tutamam. Son aylarda çok fazla Sorgu Odası oldu :A
İyi iyi @Gerekli24 ve @xdragxx bulunmaz öyleleri demişti. @BARON疼痛 ile onların tezini çürütüyorsunuz :Z

Kullanmadığımı Sorgu odasında söylemiştim. :)

Ne tarz arabaları beğenirsin? @Gerekli24
Arabalardan pek anlamam ama geniş kasalı arabaları severim.
------

Zahmet oldu :A söylemesem soru arada kaynayacaktı.

Hepsini aklımda tutamam. Son aylarda çok fazla Sorgu Odası oldu :A
İyi iyi @Gerekli24 ve @xdragxx bulunmaz öyleleri demişti. @BARON疼痛 ile onların tezini çürütüyorsunuz :Z
Ben sana hiç bir kötü alışkanlığı olmayan insan sayısı pek olmaz demiştim:A Buradaki arkadaşlarda da olmayabilir ama çevremde ben pek göremiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Dosi
------

Ben sana hiç bir kötü alışkanlığı olmayan insan sayısı pek olmaz demiştim:A Buradaki arkadaşlarda da olmayabilir ama çevremde ben pek göremiyorum :A
Ben cümlelerin geneline bakmam. İçinden işime geleni cımbızla çekerek yorumumu yaparım :A @Bully

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Gerekli24
------

Sen demekki o tarz insanların olduğu çevrelerde takılıyorsun 😅