FF Sorgu Odası (89. Bölüm) - Sorgudaki İsim: Gerekli24

Cevapların çok iyi.
Uzaylılar dünyaya gelse ve seni gezegenlerine götürmek istese, yanına alacağın tek şey ne olurdu?:A
Bir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.

Eskiden ben farklı konular açardım. Hatta İsveç medyasından tercüme edip açtıklarım vardı. Sağlık kısmında da vardı baya konularım. Saunanın faydaları, uyku düzeni hakkında vs. Etkinlik desen, foruma farklı etkinlikleri kazandırdım. Klasik yönetimsel anketler harici farklı formatlar kazandırdım. Yani sonradan yapanlara yerimde gözün var demedik. O da şaka yapmıştır :A
Yok abimin şaka yoluyla dediğini biliyorum ama ben de daha bugün kırk yılın başı bir açarım demiştim yeni :A Senin konuları merak ettim şimdi forumda arayacağım.
@Gerekli24 Kendi adını taşıyan bir festival düzenleseydin, ana etkinlik ne olurdu?
Tarihi bilgi yarışması

Sana da içirtirdim :A
Sanmıyorum bana ne ısrarlar oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Bir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.

Yok abimin şaka yoluyla dediğini biliyorum ama ben de daha bugün kırk yılın başı bir açarım demiştim yeni :A Senin konuları merak ettim şimdi forumda arayacağım.

Tarihi bilgi yarışması

Lan 1 fırttan ne olacak direkt ciğerleriniz mi sönecek sanıyorsunuz :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

Tarihi bilgi yarışması

Bugünün son sorusu geliyor. :D
Tüm gün boyunca sadece bir renkle giyinmek zorunda olsan, hangi rengi seçerdin?

• Beğendim
Hayat bu belli olmaz bir gün çok ünlü biri olursam imza törenime falan gelirsin belki çok büyük de konuşma da sen.
Ünlü olsan asıl selamı bile keserim :A
Yani denk gelebiliriz bir gün hiç belli olmaz. Nede olsa aynı memleketteyiz

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx

Tarihi bilgi yarışması

Çoğu bir ara bazinga yanlışlıkla silmişti.
Ben de bakayım bi ara bakalım neler kalmış :A

• İlginç
Diğerleri derken misal yılda 2 kere içtiğini iddia eden xdragxx gibi nadiren içtiğini söyleyen arkadaşlar misali dedim :A

Aaa dur yanılmıyorsam @BARON疼痛 Hiç ağzına almayan biri? @TenTen unuttum. O içmiş olabilir :A
Ne tarz içeceklerden bahsediyoruz? Zararlı içecekler ise hiç kullanmadım. Tatlarını dâhi bilmem. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi