Sana da içirtirdimPapaz her gün pilav yemez ama biz yerizHer gün et daha kötü olurdu diye düşünüyorum normalde etçiyim
Bana içeremezsin büyük konuşmak gibi olmasın ama![]()
Sana da içirtirdimPapaz her gün pilav yemez ama biz yerizHer gün et daha kötü olurdu diye düşünüyorum normalde etçiyim
Bana içeremezsin büyük konuşmak gibi olmasın ama![]()
Neyseki bir araya gelme gibi bir sorunumuz olmayacakYahu bir kere bir fırt çek derdimAlkolde ısrar etmezdim de sigarayı mutlaka içirirdim
![]()
Hayat bu belli olmaz bir gün çok ünlü biri olursam imza törenime falan gelirsin belki çok büyük de konuşma da sen.Neyseki bir araya gelme gibi bir sorunumuz olmayacak![]()
Bir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.Cevapların çok iyi.
Uzaylılar dünyaya gelse ve seni gezegenlerine götürmek istese, yanına alacağın tek şey ne olurdu?![]()
Yok abimin şaka yoluyla dediğini biliyorum ama ben de daha bugün kırk yılın başı bir açarım demiştim yeniEskiden ben farklı konular açardım. Hatta İsveç medyasından tercüme edip açtıklarım vardı. Sağlık kısmında da vardı baya konularım. Saunanın faydaları, uyku düzeni hakkında vs. Etkinlik desen, foruma farklı etkinlikleri kazandırdım. Klasik yönetimsel anketler harici farklı formatlar kazandırdım. Yani sonradan yapanlara yerimde gözün var demedik. O da şaka yapmıştır![]()
Tarihi bilgi yarışması@Gerekli24 Kendi adını taşıyan bir festival düzenleseydin, ana etkinlik ne olurdu?
Sanmıyorum bana ne ısrarlar olduSana da içirtirdim![]()
Lan 1 fırttan ne olacak direkt ciğerleriniz mi sönecek sanıyorsunuzBir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.
Yok abimin şaka yoluyla dediğini biliyorum ama ben de daha bugün kırk yılın başı bir açarım demiştim yeniSenin konuları merak ettim şimdi forumda arayacağım.
Tarihi bilgi yarışması
Sanmıyorum bana ne ısrarlar oldu![]()
Bugünün son sorusu geliyor.Bir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.
Yok abimin şaka yoluyla dediğini biliyorum ama ben de daha bugün kırk yılın başı bir açarım demiştim yeniSenin konuları merak ettim şimdi forumda arayacağım.
Tarihi bilgi yarışması
Ünlü olsan asıl selamı bile keserimHayat bu belli olmaz bir gün çok ünlü biri olursam imza törenime falan gelirsin belki çok büyük de konuşma da sen.
İnada biniyorum nefret objesi olduğu için zamanlaLan 1 fırttan ne olacak direkt ciğerleriniz mi sönecek sanıyorsunuz![]()
Yaptım bile bunu bir ara ayakkabı değildi ama maviBugünün son sorusu geliyor.
Tüm gün boyunca sadece bir renkle giyinmek zorunda olsan, hangi rengi seçerdin?
Çok sağ ol cevaplar için, yarın devam. İyi geceler.İnada biniyorum nefret objesi olduğu için zamanla
Yaptım bile bunu bir ara ayakkabı değildi ama mavi![]()
İyi gecelerÇok sağ ol cevaplar için, yarın devam. İyi geceler.![]()
Çoğu bir ara bazinga yanlışlıkla silmişti.Bir şey almazdım çünkü işine yarayacağını sanmıyorum böyle bir durumda belki onların dünyasında su yoksa su alabilirdim.
Tarihi bilgi yarışması
Niye ünlü fobin mi varÜnlü olsan asıl selamı bile keserim
Yani denk gelebiliriz bir gün hiç belli olmaz. Nede olsa aynı memleketteyiz
Ne tarz içeceklerden bahsediyoruz? Zararlı içecekler ise hiç kullanmadım. Tatlarını dâhi bilmem.
Zararlıdan kastın ne, kahvenin, çayında fazlası zarar 🙃🙃🙃🙃Ne tarz içeceklerden bahsediyoruz? Zararlı içecekler ise hiç kullanmadım. Tatlarını dâhi bilmem.![]()
Senin de sorun varsa bekliyorum bu aradaNe tarz içeceklerden bahsediyoruz? Zararlı içecekler ise hiç kullanmadım. Tatlarını dâhi bilmem.![]()
Şımarık bebe oluyorlarNiye ünlü fobin mi var![]()
AlkolNe tarz içeceklerden bahsediyoruz? Zararlı içecekler ise hiç kullanmadım. Tatlarını dâhi bilmem.![]()
Ben zaten şımarığım ünlü olmama gerek yok kiŞımarık bebe oluyorlar
Alkol
Demekki senin gibilerin bir tık üstü var @Gerekli24 (bir tık üstünden kastım sen açık kapı bıraktın)İçmedim ve içmeye niyetim yok
Biliyorum. Dahada fazla olur diye mesafe koymak iyidirBen zaten şımarığım ünlü olmama gerek yok ki![]()