Demekki senin gibilerin bir tık üstü var @Gerekli24 (bir tık üstünden kastım sen açık kapı bıraktın)
Biliyorum. Dahada fazla olur diye mesafe koymak iyidir![]()
Demekki senin gibilerin bir tık üstü var @Gerekli24 (bir tık üstünden kastım sen açık kapı bıraktın)
Sen dizilerden çabuk etkilenen iradesi zayıf birisin
İzle izle sana bu muameleyi yapacam bugünkü dediklerinden sonra...Sen dizilerden çabuk etkilenen iradesi zayıf birisin![]()
Ben beni bunlarla aynı kefeye koymamana değil alkol içenlerle aynı kefeye koymana tepki vermiştim baştaDemekki senin gibilerin bir tık üstü var @Gerekli24 (bir tık üstünden kastım sen açık kapı bıraktın)
%2 falan ya abartıyor işte klasik mosiBen beni bunlarla aynı kefeye koymamana değil alkol içenlerle aynı kefeye koymana tepki vermiştim baştaAyrıca bende sadece alkol değil sigara kumar vs de yok çoğu kişi de alkol olmasa sigara vb oluyor ha hiç olmayan da bayağı insan var ama nadir bayağı full temiz
![]()
Aynen öyle ama kırmızı çizgim diyor bir şey diyemem şimdi%2 falan ya abartıyor işte klasik mosiBu dediklerinin hiçbiri olmayan insanlar da 4 4'lük olmuyor bu arada
![]()
Yarın izlerim. Ünlü olunca mı?İzle izle sana bu muameleyi yapacam bugünkü dediklerinden sonra...
Yani mevzuyu anlamadın diyecektim diğer mesajda yazmışsın.Ben beni bunlarla aynı kefeye koymamana değil alkol içenlerle aynı kefeye koymana tepki vermiştim baştaAyrıca bende sadece alkol değil sigara kumar vs de yok çoğu kişi de alkol olmasa sigara vb oluyor ha hiç olmayan da bayağı insan var ama nadir bayağı full temiz
![]()
Alkol konusundan soruyu görmemişim şimdi sen diyince önceki sayfalara bakınca buldum.Şimdi bunları kayıt edeceğim. Bir yere not etmem gerekiyor.
Bursa’ya ilk kez gelen biri neleri muhakkak görmeli?
2-3 gün gezmek yeterli mi?
Küçüklüğümden aklımda kalan Bursa havluları. Daha öyle en meşhur nesne mi?
Araba ile gezmek mi yoksa toplu taşıt ile gezmek mi daha iyi? Yani trafiği nasıl kısacası?