@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizdeSen de kilitle artık konuyu madem. Soru sormaya alıştım ne yapayım?
@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizdeSen de kilitle artık konuyu madem. Soru sormaya alıştım ne yapayım?
Evet ikimiz coştuk ya bugün.1 saat önce konuya uyuyacağım, son mesajlarımı yazıyorum falan yazmıştın, fikrin değişmiş
Konu kilitlenene kadar ben de burdayım
Hayır bizim saat ile 12 dedik biz. Hatta @Gerekli24 sende 12 gibi diyorsun dedi1 saat önce konuya uyuyacağım, son mesajlarımı yazıyorum falan yazmıştın, fikrin değişmiş
Konu kilitlenene kadar ben de burdayım
Siz de ne zaman 12 oluyor? 2 saat sonra mı?@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizde
Yok artık saat farkımız 1 olduSiz de ne zaman 12 oluyor? 2 saat sonra mı?
1 saatimiz var o zaman daha.Yok artık saat farkımız 1 oldu
@Bully son sözlerini söylesin yaparım. Hem daha 12 olmadı bizde
Evet ikimiz coştuk ya bugün.
Güzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine deHayır bizim saat ile 12 dedik biz. Hatta @Gerekli24 sende 12 gibi diyorsun dedi
Yok ben almayayım
1000 olmuş nerdeyse. Bari tam olsunGüzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine de
Kapanış vakti geldi o zaman artık. Gerekli gittiğine göre zorlamaya gerek yokKilit vurulsun
Tamam seni kırmayalım.Güzel bir konu oldu, ben ikiniz kadar katkı veremesem de üst sıralardayım yine de
Kapanış vakti geldi o zaman artık. Gerekli gittiğine göre zorlamaya gerek yokKilit vurulsun
50 sayfa da olduYok ben almayayım
------
1000 olmuş nerdeyse. Bari tam olsun
Sen ne zaman katılacaksın?
Sana daha çok soru soracağım, bilesin.50 sayfa da oldu
Belirsiz bir zamanda
Seneye seni tekrar alalımTamam seni kırmayalım.
Önce seni alalım öbür ay lütfen.Seneye seni tekrar alalım
Yaz sonrası olsun tamam50 sayfa da oldu
Belirsiz bir zamanda
Benim kendi konularımda bile konuk olmayı sevmiyorumÖnce seni alalım öbür ay lütfen.
Yılbaşı özel olsun, yeni yıl soruları sorarız.Yaz sonrası olsun tamamveya yılbaşı özel
O kadar beklerim diyorsun yaniYılbaşı özel olsun, yeni yıl soruları sorarız.
Kaşla göz arasında benden söz aldın, korkulur senYaz sonrası olsun tamamveya yılbaşı özel
------
Benim kendi konularımda bile konuk olmayı sevmiyorum
Benden geçti bunlarayrıca senden korktum
Boşuna mı uzatmalara gittim. 90+10’da gol olduKaşla göz arasında benden söz aldın, korkulur sen
Yılbaşı özel olabilir
Senle yarın özel konuşacağım. Online olmazsam perşembeye atarızBana ''bu aralar çok konuşkan'' ünvanı gelsin.@Bully
Bekliyorum, katkım çok bugün.Boşuna mı uzatmalara gittim. 90+10’da gol oldu
------
Senle yarın özel konuşacağım. Online olmazsam perşembeye atarızdiyeceklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?