FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Ama yinede Arjantin özelinde bana bir tık daha kolay bir şekilde Dünya Kupasına geliyor hissiyatı var. Tâbi bu herkes için farklı. Portekizin sürekli bir cebelleşme üzerinde olduğunu görüyoruz. O yüzden Arjantinin Dünya Kupasına gittiği gruplar bana samimi gelmiyor. Yani geldiği klasman belli. Arjantin ve Brezilya her türlü geliyor. Gelemediği sene var mı? Yok sanırım. Brezilya hepsine katılmış mesela. Bolivya ile falan oynuyor. Süpriz olursa yine Avrupa kısmından oluyor. Diğer kıtalar için her şey güllük gülistanlık. Buda bence rekabeti öldürüyor. Türkiye liginin son 3 senesini düşün 2 takım var sadece. Peki bu insanlar tarafından seviliyor mu? Bana kalırsa hayır.

Messi konusunda da değinmek istediğim konu bu aslında. Yani İspanya liginde Barça,Real ve son yıllarda Atletico Madrid yarışa girebildi. Bu noktada hep bilindik takımların rekabetinin geçeceğini bildiğimiz tek bir yerde oynadı Messi.
PSG de aslında favori takıma gitti. Garantiye oynadı. Ama İngiltere, İtalya öyle değil. Ronaldo buraları denedi ve bize kendisi hakkında genel varsayımlara varabileceğimiz doneler sunduğu için Ronaldo benim gözümde hep bir numara. Belki dediğin gibi Messi saf bir yetenek ama cesaret olarak da sıfır bir adam. Ronaldo'nun cesaret gücü Messi de yok. Ayrıca çok çalışarak, futbolda inanılmaz yetenekli birisinin istatistiklerine ulaşabileceğini de görmüş olduk. Messide böyle bir durum yok. Diğer liglerde neler yapabileceğini hiçbir zaman bilemeyeceğiz. O yüzden Ronaldo benim için bir numara.
Portekiz konusuna katılmıyorum Ronaldo'nun Avrupa Şampiyonasında oynadığı takımlar da çok basit takımlardı şimdi kura şansı mı başka bir şey mi tartışılır ama çok zorlu mücadeleler falan da vermedi yani romantize etmeye gerek yok.

Daha önceden de dediğim gibi Messi'nin kendini kanıtlama gibi bir amacı yok ki. İkinci olanlar her zaman kanıtlamaya çalışır bir şeyleri kariyerinin çoğu İspanya Liginde geçti diye Messi kötü Ronaldo daha iyi diyemezsin.

Ayrıca Ronaldo ne yapmış Juventus'ta :A Zaten Serie A'yı domine eden takıma gidip ŞL'de hiçbir halt başaramadı. Kariyerinin en parlak yıllarında 9 sezon Real Madrid forması giydi gören de diyecek en parlak döneminde meydan okuma yapıp ManU'ya falan geri döndü.

Bayram hazırlığı ama başka bir iş çıktı :A gece gece hamur işine bulaştım, son dakika aile etkinliği çıktı piyasaya :A tatlı telaş ama bu. Daha saatimiz erken ama bu gece saatler ileri alınacak. Yarına yorgun bir Dosi garanti olacak :A
Hadi bakalım kolay gelsin o zaman :A
------

Ersunu malum takım hocası olarak görünce.

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bayramın şu ana kadar nasıl geçti @xdragxx ? Babaanne ziyaret edildi mi?
Harçlık aldın mı? Harçlık verdin mi ? :A
------

Büyüğümsünüz ben ilk diyeyim. Bayramınız mübarek olsun @12.Adam @xdragxx :A
Bayramın ilk günü bayram gibi geçmedi daha :A Gitmedim ilk gün gitmem 3.gün giderim gidersem ilk 2 gün nerde sevmediğim tip var ordadır şimdi :A

Harçlık alacak yaşı geçtik verecek yaşa geldik de etrafta harçlık verecek çocuk da yok :A

Eyvallah mosi senin de bayramın mübarek olsun burda olsan harçlığını verirdim şansına küs :A
------

En fazla harçlığı hangi bayram aldın ? @xdragxx
Bayram harçlıklarını SSK'ya yatıran Ulvi onu mu hatırlayacam la öyle çok harçlık aldığım bir bayram da olmadıydı çocukkene :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Bayramın ilk günü bayram gibi geçmedi daha :A Gitmedim ilk gün gitmem 3.gün giderim gidersem ilk 2 gün nerde sevmediğim tip var ordadır şimdi :A

Harçlık alacak yaşı geçtik verecek yaşa geldik de etrafta harçlık verecek çocuk da yok :A

Eyvallah mosi senin de bayramın mübarek olsun burda olsan harçlığını verirdim şansına küs :A
------

Bayram harçlıklarını SSK'ya yatıran Ulvi onu mu hatırlayacam la öyle çok harçlık aldığım bir bayram da olmadıydı çocukkene :A
Sen üçüncü gün mü harçlık avına çıkıyordun vay be … :A
Boğazımıza yatırmışmışız ne var bunda ? :A Ayrıca kaşar sevmem

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Eski sevgiline “özledim” mesajı attın mı?

Eski sevgilin sana “özledim” mesajı attı mı?
Yok hiç öyle bir şey yazmadım.
Onlar da bana yazmadı benim biten ilişkiler şiddetli bittiği için düşman olarak görürler genelde beni :A
------

Uyudun mu da atmış mıdır acaba? @xdragxx
Uyudun mu yazdıkları zaman şu anda uyuyorum rüyadayım senin rüyan nasıl diye cevap veren Ulvi, yok uyudun da mı yazmadım.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Yok hiç öyle bir şey yazmadım.
Onlar da bana yazmadı benim biten ilişkiler şiddetli bittiği için düşman olarak görürler genelde beni :A
------

Uyudun mu yazdıkları zaman şu anda uyuyorum rüyadayım senin rüyan nasıl diye cevap veren Ulvi, yok uyudun da mı yazmadım.
O zaman benzer konulardan devam :A

Hiç aldattın mı?
Hiç aldatıldın mı?

Gitmek mi zor kalmak mı?

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx