Fav10 Ayın Üyeleri | Mart 2025

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zirve benim ne haddime siz gibi cenebazlar dururken. :A :A :A
Son 1 haftadır gösterdiğin gayret gözler önünde. seni daha önce hiç bu kadar istekli görmemiştim. Totalde benden daha çok çenebazsın :A Kendi kabuğuna çekilme dönemlerin çok olduğu için kendini arada unutturuyorsun.

@Bully o mesajda senide alıntı ettiğimi sanıyordum ama biliyorsun iş yerinde çok odaklı yazamıyorum :A

Son 1 haftadır gösterdiğin gayret gözler önünde. seni daha önce hiç bu kadar istekli görmemiştim. Totalde benden daha çok çenebazsın :A Kendi kabuğuna çekilme dönemlerin çok olduğu için kendini arada unutturuyorsun.

@Bully o mesajda senide alıntı ettiğimi sanıyordum ama biliyorsun iş yerinde çok odaklı yazamıyorum :A
Molanın sonlarına doğru aceleyle mesaj yazmaya çalışınca öyle olmuş demek ki :A Kafamdaki soru işaretini gidermiş oldun :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Unutturmak iyidir, özlersiniz belki. :A

• Güldürdün
Unutmak kolay ama özlemek yok. Artık yeni ayarım :A

İş yeri çok yıpratıcı bu ara. O kadar yazmam bile mucize :A
Hava güzeldi, günün tek iyi yanı. Yüzüm kızardı. Kararırım bu ara :A
Geçer inşallah bu yıpratıcı günler :A

Yüzüm kızardı derken, utanmışsın gibi oldu :A Evet sizin hava durumu güneşli görünüyüyor, dışarda da çalıştığın için sıkıntı :A Krem falan sürersin artık :A

Benim bulunduğum yerde de yağmur ve fırtına var :A Bugün çıkmadım hiç dışarı :A Yarın döneceğim :A

• Güldürdün
Geçer inşallah bu yıpratıcı günler :A

Yüzüm kızardı derken, utanmışsın gibi oldu :A Evet sizin hava durumu güneşli görünüyüyor, dışarda da çalıştığın için sıkıntı :A Krem falan sürersin artık :A

Benim bulunduğum yerde de yağmur ve fırtına var :A Bugün çıkmadım hiç dışarı :A Yarın döneceğim :A
Kafa yorgun olunca cümlelerime dikkat etmiyorum :A
Güneş kızarması yani :A
Aman kremle işim olmaz :A Türkiye güneşi bu kadar etki etmiyor bende :A bizim güneş daha kötü :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Kafa yorgun olunca cümlelerime dikkat etmiyorum :A
Güneş kızarması yani :A
Aman kremle işim olmaz :A Türkiye güneşi bu kadar etki etmiyor bende :A bizim güneş daha kötü :A
Güneş yanığı daha iyi sanki :A Güneş kızarıklığı da olur ama yüzüm kızardı deyince utanmışsın anlamına da çıkıyor :A

Krem zararlı evet :A Türkiye güneşinden kaçarsın istediğin zaman ama okulunun güneşinden kaçamazsın :A Veya dediğin gibi İsveç güneşi daha etkilidir belki de Türkiye’ye göre, niye acaba :A

• Güldürdün
kendine tribe girme olayi sadece sende yok, bende de var :A
Bunu sende net görüyorum arada. Benimki belirgin mi bilmiyorum :A gerçi ben karşındakine pek belirtmem :A
Güneş yanığı daha iyi sanki :A Güneş kızarıklığı da olur ama yüzüm kızardı deyince utanmışsın anlamına da çıkıyor :A

Krem zararlı evet :A Türkiye güneşinden kaçarsın istediğin zaman ama okulunun güneşinden kaçamazsın :A Veya dediğin gibi İsveç güneşi daha etkilidir belki de Türkiye’ye göre, niye acaba :A
Onun bilimsel bir açıklaması vardı ama şu an hatırlamıyorum :A

Noldu üzülerek mi seni de. Bir çay koy iç bu havalarda iyi oluyor özellikle semaver çayı odun ateşi :D
Yok üzmüyorlar beni. Yada çabalama varsada etkisiz oluyor. Modum iyi.
İş yorgunluğu harici bu ara mutsuzluğum yok çok şükür :A
Ben burada semaveri odun ateşini nerden bulayım :A bizim ocaklar bile elektrikli :A

Yok üzmüyorlar beni. Yada çabalama varsada etkisiz oluyor. Modum iyi.
İş yorgunluğu harici bu ara mutsuzluğum yok çok şükür :A
Ben burada semaveri odun ateşini nerden bulayım :A bizim ocaklar bile elektrikli :A
Çok geride yaşıyorsunuz işte. Odun semaverindeki çayı ben bile bulamıyorum da işte senede birkaç defa. Elektrikli çay her yerde var olmayana ulaşmak lüks :D

• Güldürdün
Çok geride yaşıyorsunuz işte. Odun semaverindeki çayı ben bile bulamıyorum da işte senede birkaç defa. Elektrikli çay her yerde var olmayana ulaşmak lüks :D
Ocak elektrikli dedim.
Ben su kaynatıcısı ile yapmıyorum. Çaydanlık var çok şükür :A
Odun Semaveri olan bir tanıdığım var. Bu yaz köyüne gider içerim inşallah :A

Boş çene çalıp forumu forum yapan konularısjsj içinde yer alamasak da çenede ilk 4 yapmışız. Uzun süre daha böyle olmaz ama bu ay nostalji ayıydı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
@Bully 41 kere maşallah. Yeni gördüm konu sayını. Sadece klip odaklı olmaman güzel. Hit kısmında bundan dolayı iyi bir hit yakalamışsın. Klip konularındada yazdığın detaylar iyi oluyor. En son misal Serdar Ortaç detayını öyle yakalıyoruz.

@ozmoturk seni ayrıca tebrik ederim. Harika bir hit oranı. Sadece bir konu açmıştın galiba. 2 olabilir. Devamını bekliyoruz.

Mesaj konusunda verimli bir ay olmuş. Sadece bir iki konuya değilde bir çok konuya yorum yapılması iyi oluyor. Sevdiğim detaylar :A
Listeye giren herkese tebrikler. Sadece konu açan değil, mesajları ile hit kazandıran üyelerinde katkısı büyük.

Ben baya az konu açmışım. Bunların bir kaçı klip konuları gibi hit almayan yönetim konuları olmasına rağmen diğer konular ile zirvelerde olunmuş :A @Bully bundan bahsettim. Ayların başlangıcında hızlı açılış yapılıp sonra durulma :A

Bakalım bu ay aynı az oranda açacak mıyım :A