Sende askerlik olgunluğu Görmedim. İyi pişmemişsinEşit ağırlık
Sende askerlik olgunluğu Görmedim. İyi pişmemişsinEşit ağırlık
Kafam çorba oldu. Yine ne yaptı bu![]()
profilindeki faydasız ulvi gibi devam ediyor kendini patlatmaya işteBir halt yapmadım.![]()
Yok o konuda itirazım yok sıkılmıyorum bu arada futbolu severim benAğa onu geç bunu geç ile olmuyor işte. Kıta farkı çok şey fark ediyor. Misal Dünya Kupasına katılan ilk takımlardan biri (2026 Dünya Kupası) Yeni Zelanda. Oynadıkları takımlara bakalım. Birde Avrupa'dan gelecek olan takımların oynayacağı takımlara bakalım. Ekmek elden su gölden her şekilde Dünya Kupasına katılan takımlar var. Sence adil mi? Erling Halaand'ın şimdiye bir sürü Dünya Kupası maçı olması lazımdı ama bulunduğu konum itibariyle bunu yapamıyor. Peki sence neden? Ama adını sanını bilmediğimiz takımlar sürekli dünya kupasına gidiyor.
Şimdi örnek veriyorum. Türkiye'nin diyelim ki gittiği Dünya Kupası yolu ile Yeni Zelanda'nın gittiği yol zorluk açısından bir mi? (Konu konuyu açıyor kusura bakma rahatsız olduysan.)
Bu meselede sıktı diyorsunda sırf bu güç farkı yüzünden 2 Dünya Kupası kaçırsan nesil gidiyor. Eeee o zaman nasıl boşverebiliriz bu konuyu. İtalya bunun son örneği.
Bu mesajından sonra korkup kendine çeki düzen verecektirprofilindeki faydasız ulvi gibi devam ediyor kendini patlatmaya işte![]()
Olsun çok da korkmasın şimdiKorkması güzel
@12.Adam dizi yorumları film yorumları yapabilmek için eski yorum konularını uplatmak serbest![]()
Olur mu öyle şey tabii ki söylemezdim...Sana çok önemli bir sırımı verdim. Öğrenilse hayatım kayar diyelim. @xemrexxx sana 300 bin Euro karşılığında o sırrımı istedi. Verir miydin?
Video güven vermiyorOlur mu öyle şey tabii ki söylemezdim...
Nostalji dizi var mı izlediğin ya da sevdiğin?Olur mu öyle şey tabii ki söylemezdim...
Ya mosi bir şey olmazdı ya parayı kırışırdık Emre'yi de hayatımızdan çıkarırdık sırrıyla kalsınVideo güven vermiyoremin olamadım
![]()
Seinfeld var işte 1989-1998 arası en sevdiğim yabancı dizidir. Onun dışında nostalji dizi izlemem pek galiba Geniş Aile falan nostalji sayılmıyordur daha o kadar da değilNostalji dizi var mı izlediğin ya da sevdiğin?
Tam onu diyecektim. Ona evet der yalandan bir sır verirdik. Tam bizlik hareketYa mosi bir şey olmazdı ya parayı kırışırdık Emre'yi de hayatımızdan çıkarırdık sırrıyla kalsın![]()
Doğuştan. Adım bile Aykut Kocaman'dan gelme bir de ben çocukken de çok fanatiktim öyle 10lu yaşlar değil 5 yaşında dahi.Neden fenerlisin?
Yerli yok sanırım?Ya mosi bir şey olmazdı ya parayı kırışırdık Emre'yi de hayatımızdan çıkarırdık sırrıyla kalsın
------
Seinfeld var işte 1989-1998 arası en sevdiğim yabancı dizidir. Onun dışında nostalji dizi izlemem pek galiba Geniş Aile falan nostalji sayılmıyordur daha o kadar da değil![]()
Adını kim koydu peki?Doğuştan. Adım bile Aykut Kocaman'dan gelme bir de ben çocukken de çok fanatiktim öyle 10lu yaşlar değil 5 yaşında dahi.
Galatasaray'ın Uefa Kupası aldığı maçı hatırlıyorum mesela. Eski evde uzanarak izleyip Arsenal tutuyordum kupayı aldıkları zaman ağlamıştım hattaBabandan görmüşsündür diyecekseniz de o Galatasaray'ı tutuyordu Türk takımı diye
![]()
Nein yok.Yerli yok sanırım?
Amcam koymuş.Adını kim koydu peki?
Bir arkadaşıma Rıdvan ismi verildi o gitti GS tuttu. Tüm sülalesi FB’li![]()
Ne dokunuşuben son dokunuşları yapacağım. Uyumadan uğrarım yine![]()