FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Ağa onu geç bunu geç ile olmuyor işte. Kıta farkı çok şey fark ediyor. Misal Dünya Kupasına katılan ilk takımlardan biri (2026 Dünya Kupası) Yeni Zelanda. Oynadıkları takımlara bakalım. Birde Avrupa'dan gelecek olan takımların oynayacağı takımlara bakalım. Ekmek elden su gölden her şekilde Dünya Kupasına katılan takımlar var. Sence adil mi? Erling Halaand'ın şimdiye bir sürü Dünya Kupası maçı olması lazımdı ama bulunduğu konum itibariyle bunu yapamıyor. Peki sence neden? Ama adını sanını bilmediğimiz takımlar sürekli dünya kupasına gidiyor.

Şimdi örnek veriyorum. Türkiye'nin diyelim ki gittiği Dünya Kupası yolu ile Yeni Zelanda'nın gittiği yol zorluk açısından bir mi? (Konu konuyu açıyor kusura bakma rahatsız olduysan.)
Bu meselede sıktı diyorsunda sırf bu güç farkı yüzünden 2 Dünya Kupası kaçırsan nesil gidiyor. Eeee o zaman nasıl boşverebiliriz bu konuyu. İtalya bunun son örneği.
Yok o konuda itirazım yok sıkılmıyorum bu arada futbolu severim ben :A

Ama Ronaldo Portekizle her turnuvaya katıldı Messi de Arjantinle bu iki takım hangi format olursa olsun zaten Dünya Kupasına katılırlar Messi vs Ronaldo konusu değil bu yani. Format değişebilir bence yani mahsuru yok o konuda.

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Korkutmayın çocuğu be :A @Dosi Geniş Aile izlemeye başlamış bölüm bölüm konuya yaz diyorum eski konuyu uplattım diye ceza alırsam diyo ikna edemedim ceza almayacağına.
Korkması güzel :A
@12.Adam dizi yorumları film yorumları yapabilmek için eski yorum konularını uplatmak serbest :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Video güven vermiyor :A emin olamadım :A
Ya mosi bir şey olmazdı ya parayı kırışırdık Emre'yi de hayatımızdan çıkarırdık sırrıyla kalsın :A
------

Nostalji dizi var mı izlediğin ya da sevdiğin?
Seinfeld var işte 1989-1998 arası en sevdiğim yabancı dizidir. Onun dışında nostalji dizi izlemem pek galiba Geniş Aile falan nostalji sayılmıyordur daha o kadar da değil :A

Neden fenerlisin?
Doğuştan. Adım bile Aykut Kocaman'dan gelme bir de ben çocukken de çok fanatiktim öyle 10lu yaşlar değil 5 yaşında dahi.
Galatasaray'ın Uefa Kupası aldığı maçı hatırlıyorum mesela. Eski evde uzanarak izleyip Arsenal tutuyordum kupayı aldıkları zaman ağlamıştım hatta :A Babandan görmüşsündür diyecekseniz de o Galatasaray'ı tutuyordu Türk takımı diye :A

Ya mosi bir şey olmazdı ya parayı kırışırdık Emre'yi de hayatımızdan çıkarırdık sırrıyla kalsın :A
------

Seinfeld var işte 1989-1998 arası en sevdiğim yabancı dizidir. Onun dışında nostalji dizi izlemem pek galiba Geniş Aile falan nostalji sayılmıyordur daha o kadar da değil :A
Yerli yok sanırım?

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Doğuştan. Adım bile Aykut Kocaman'dan gelme bir de ben çocukken de çok fanatiktim öyle 10lu yaşlar değil 5 yaşında dahi.
Galatasaray'ın Uefa Kupası aldığı maçı hatırlıyorum mesela. Eski evde uzanarak izleyip Arsenal tutuyordum kupayı aldıkları zaman ağlamıştım hatta :A Babandan görmüşsündür diyecekseniz de o Galatasaray'ı tutuyordu Türk takımı diye :A
Adını kim koydu peki?

Bir arkadaşıma Rıdvan ismi verildi o gitti GS tuttu. Tüm sülalesi FB’li :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx