FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Kardeşim top 6'ya atan PL'de prime zamanında oynasa sence West Ham'a falan atamayacak mıydı :A

ManU'nun kapısında yatmadı zaten City'nin kapısında yattı yalan yanlış algı yaptılar City'e gidecek diye ama Pep istemiyordu zaten Manu da tepkilerden çekinip aldı :A

Copa America'yı Avrupa Şampiyonasını geç kardeşim Dünya Kupası var mı göster :A Dünya Kupası olmasını geçtim Dünya Kupasında finali var mı ya da yarı finali var mı cevap yok :A Avrupa takımları Amerika takımlarından daha iyi olayı da sıktı bu arada eleme aşamasında vasat vasat Avrupa takımları var bu arada hüner gösterilecekse Dünya Kupası onun adresi ve zaten gerek 2014'te finale çıkarak gerekse 2022'de kupayı alarak gösterdi adam illa 2026'yı da Arjantin alsın istiyorsanız o da olabilir hiç küçük bir ihtimal değil :A
Ağa onu geç bunu geç ile olmuyor işte. Kıta farkı çok şey fark ediyor. Misal Dünya Kupasına katılan ilk takımlardan biri (2026 Dünya Kupası) Yeni Zelanda. Oynadıkları takımlara bakalım. Birde Avrupa'dan gelecek olan takımların oynayacağı takımlara bakalım. Ekmek elden su gölden her şekilde Dünya Kupasına katılan takımlar var. Sence adil mi? Erling Halaand'ın şimdiye bir sürü Dünya Kupası maçı olması lazımdı ama bulunduğu konum itibariyle bunu yapamıyor. Peki sence neden? Ama adını sanını bilmediğimiz takımlar sürekli dünya kupasına gidiyor.

Şimdi örnek veriyorum. Türkiye'nin diyelim ki gittiği Dünya Kupası yolu ile Yeni Zelanda'nın gittiği yol zorluk açısından bir mi? (Konu konuyu açıyor kusura bakma rahatsız olduysan.)
Bu meselede sıktı diyorsunda sırf bu güç farkı yüzünden 2 Dünya Kupası kaçırsan nesil gidiyor. Eeee o zaman nasıl boşverebiliriz bu konuyu. İtalya bunun son örneği.

• Beğendim
Reactions: xdragxx