- Reaksiyon puanı
- 60,641
- Puanı
- 1,060
Aynen, hepiniz suçlusunuzSuçlusu biz mi olduk şimdi ?
------
Gel oynayalım da iki ters bir düz yamultayım seni.![]()
Aynen, hepiniz suçlusunuzSuçlusu biz mi olduk şimdi ?
------
Gel oynayalım da iki ters bir düz yamultayım seni.![]()
Kardeşim top 6'ya atan PL'de prime zamanında oynasa sence West Ham'a falan atamayacak mıydıKoskoca 20 takımlı ligi 6 takıma indirgeyip buradan istatistik kasmaya çalışman komik. Sence dünyanın en iyi ligi neden İngiltere diyorlar sadece bu 6 takım için mi yoksa 20 takımında birbirine denk olduğu için mi?
Ayrıca senede şu saydığın 6 takım ile 2 kez elemeli sistemde daha farklı şekilde karşılaşacağı aşikar. Gelseydi de görseydik normal sezonda bu takımlara karşı neler yapabiliyordu. Türkiye Ligi'nde dâhi Kupalarda başka lig ortamında başka oynayan bir sürü takım var. Senin gösterdiğin istatistiğe bakarak Messi adına genel bir İngiltere ligi performansı ortaya çıkaramayız.
Manchester United geliş hikayesinde Sir Alex Ferguson rolü çok büyük. Ronaldo kendisini baba figüründe görüyor. O yüzden Alex Ferguson telefonu sonrası Manchester United'a geldi. Yani dediğin gibi ortada bir kapısında yatma durumu hiç olmadı.
1.5 sene zor dayandıklar ve şutladılar dediğin Ronaldo, Medya önünde Kel kafalı Hollandalıya ağza alınmayacak şeyler söyleyip teknik adam olmadığını belirtmiştir. Haklıdır da. Kendisi sözleşmesini fesih etmiştir. İçeride parasını bırakarak. Zira Kel Kafalı sonrası Manchester United'ın borcunun ne durumda olduğu ortadadır. Milyarları bulan bir zarar ve bunun sonucunda hiçbir şekilde herhangi bir yerde başarı falan elde edememek. Hollandalının Manchester United sonrası kariyeri ortadadır. Onca takım teknik adam değiştiriyor ama Kel'in ismi dâhi geçmiyor. Futbol bilgisinin Ten Hag'dan daha üst düzey olduğu kesin.
Messi Copa Amerika aldıysa, Ronaldo da Avrupa Şampiyonası aldı. Ayrıca Copa Amerika da, Avrupa ülkelerine göre ne kadar iyi takımlar var yada var mı o bile hâlâ tartışılıyor. Avrupa Futbolu her bölgede kat ve kat hâlâ çok üstün. 2026 Dünya Kupası ile birlikte ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Yeni sistemde var olacak olan takımları gördükçe.![]()
Bana bu tarz zorlayıcı sorular sorulmadı. Neden? 🤔Dışarda kavga eden iki sevgilisi arasına girer miydin?
Erkek kadına şiddet uyguluyorsa?
Hiç sevgilisi olan birinden hoşlandın mı?
Arkadaşının exi ile sevgili olur muydun?
Kavgaya girmem de şiddete girerim izleyecek halimiz yok tabii ki.Dışarda kavga eden iki sevgilisi arasına girer miydin?
Erkek kadına şiddet uyguluyorsa?
Hiç sevgilisi olan birinden hoşlandın mı?
Arkadaşının exi ile sevgili olur muydun?
Normal yaptım Kayseri'de.Askerlik nerede yaptın? Bedelli mi normal mi? @xdragxx
Sende cevap verebilirsin içinde kalmasınBana bu tarz zorlayıcı sorular sorulmadı. Neden? 🤔
Çok zorlandın mı?Normal yaptım Kayseri'de.
Çok zorlanmadım ya ilk 1 ay sonrası rahat geçiyorÇok zorlandın mı?
Hangi tarihlerde yaptın?
Askerlik nerede yaptın? Bedelli mi normal mi? @xdragxx
Ne ara askere gittin?Normal yaptım Kayseri'de.
Zor soru sor sende annen mi baban mı dedin daha ne diyecen
Forumda yokken gitmiş.Ne ara askere gittin?
Neden HİÇLİK yerine bir şeyler var?Zor soru sor sende annen mi baban mı dedin daha ne diyecen![]()
Bu mesajdan hiçbir şey anlamadımNeden HİÇLİK yerine bir şeyler var?
Rütben neydi faydasız ?Normal yaptım Kayseri'de.
Kendisini hayatımdan attığım dönemde yapmışForumda yokken gitmiş.![]()
Pep , neden Messi’yi istemedi ?Kardeşim top 6'ya atan PL'de prime zamanında oynasa sence West Ham'a falan atamayacak mıydı
ManU'nun kapısında yatmadı zaten City'nin kapısında yattı yalan yanlış algı yaptılar City'e gidecek diye ama Pep istemiyordu zaten Manu da tepkilerden çekinip aldı
Copa America'yı Avrupa Şampiyonasını geç kardeşim Dünya Kupası var mı gösterDünya Kupası olmasını geçtim Dünya Kupasında finali var mı ya da yarı finali var mı cevap yok
Avrupa takımları Amerika takımlarından daha iyi olayı da sıktı bu arada eleme aşamasında vasat vasat Avrupa takımları var bu arada hüner gösterilecekse Dünya Kupası onun adresi ve zaten gerek 2014'te finale çıkarak gerekse 2022'de kupayı alarak gösterdi adam illa 2026'yı da Arjantin alsın istiyorsanız o da olabilir hiç küçük bir ihtimal değil
![]()
İnternetten bul dedin felsefeslik soru diye yazınca bu geldiBu mesajdan hiçbir şey anlamadım![]()