ben işime geleni desteklerim gerçekler çok önemli değilBen bunu deyince iftira attığımı sandın o da destekledi seni. İşte durum bu
sabır demişken @12.Adam seni SABAR. a davet etmiş gitmemişsin doğru mu
Huysuz değilim kapatın konuyu diyorum en olmadık yerde açıyonuzŞu an @xdragxx huysuz ama sorularını sorabilirsin. Hazır zafer sarhoşu olmuşken sen![]()
Bandan sonra ara verdin ya, @Angelica teknik olarak doğru yazmış. Gelebilirdin ama gelmedinForuma ara vermek mi ara vermedim aslında banlandım
Banlanma sebebim de doğru ama saçma sapan bir sebepti o yüzden sinir bozucuydu çok da takmadım açıkçası.
Sabar ne kiben işime geleni desteklerim gerçekler çok önemli değil
------
sabır demişken @12.Adam seni SABAR. a davet etmiş gitmemişsin doğru mu![]()
He o şekilde gitmek sinir bozduğu için tamamen bırakmıştım 2 sene gelmedim sonra vazgeçtim işte içimden bir ses bazı ruhlar burda onlara rahat verme dediBandan sonra ara verdin ya, @Angelica teknik olarak doğru yazmış. Gelebilirdin ama gelmedin
Bandan sonra ara verdin ya, @Angelica teknik olarak doğru yazmış. Gelebilirdin ama gelmedin
İçindeki ses seni yanıltmadı sadece hedefi şaşmıştınSabar ne ki
------
He o şekilde gitmek sinir bozduğu için tamamen bırakmıştım 2 sene gelmedim sonra vazgeçtim işte içimden bir ses bazı ruhlar burda onlara rahat verme dedi![]()
İngiltere liginde kendini 2 defa kanıtlamış. Gittiği her ligde gol kralı olmuş. İngiltere, İspanya, İtalya ve son olarak Arabistan. Hepsinde kral oldu.Öncelikle zaten tartışma dilin 13-15 yaşında çocuk gibiKorkak bücür, bücür falan
Tek bir argümanın var mesela ötesine gidemiyorsunInıesta, Xavi diyorsun da rakibinin oynadığı kadroları söylemiyorsun. Ronaldo sonrası da Şampiyonlar Ligi'ni topluyor Real Madrid. Barcelona bir Messi ürünüdür adam Barcelona'yı Real Madrid'den büyük gösterdi.
Aynen kardeşim baskı Fifa hediye etti Messi'ye. Final maçında da ondan Fransa'ya 2 penaltı verdiler zaten bu mu senin futbol bilgin 13-15 yaşındaki uşakların argümanları hepsi yani bunlara diyecek lafım bile yok![]()
Buraları okuyordur selamlarİçindeki ses seni yanıltmadı sadece hedefi şaşmıştın![]()
Foruma ara vermek mi ara vermedim aslında banlandım
Banlanma sebebim de doğru ama saçma sapan bir sebepti o yüzden sinir bozucuydu çok da takmadım açıkçası.
Sohbetiniz bile vardırBuraları okuyordur selamlar![]()
İngiltere ligi konusunda 2 saat önce yazdığım bir şey vardı.İngiltere liginde kendini 2 defa kanıtlamış. Gittiği her ligde gol kralı olmuş. İngiltere, İspanya, İtalya ve son olarak Arabistan. Hepsinde kral oldu.
Barcelona'yı madem tek bir oyuncu olan Messi, Real Madrid'ten büyük gösterdi aynı şeyleri neden PSG'de yapamadı. Paris'te nal toplattılar adama. Şamar oğlanına çevirdiler. O kadar beklenmedik bir performans sergiledi ki PSG tekrar sözleşme imzalamaya dâhi yanaşmadı.
Ronaldo ise tam tersi. Gittiği her takım için varını yoğunu ortaya koydu.
Messi de işte hâlâ farmer lig kabul edilen kumsal ligi olan Amerika'da oynasın. Lig değiştirmekten çekinen bulunduğu yerden (Barcelona) milim hayatını değiştirmek istemeyen biri. Michael Jordan ve LeBron James'in kariyerlerini bile Messi'nin önüne koyarım.
Dünya futbol arenasına her çıktığında (Barcelona hariç/onunda niye olduğu belli) Arjantin olsun PSG olsun tokadı yiyen bir futbolcu. Barcelona da yaptıkları hariç başka bir başarısı yok. Risk almamayı kendine fikir edinmiş biri.
Ronaldo'nun mentalinin 10'da 1'i Messide yok. Eğer olsaydı PSG sonrası futboldan kaçmazdı. Ronaldo ise 38 yaşında Manchester United yaptı ve geldiğinde takımının durumuna bakarsan inanılması güç şeylere imza attı.
Messi'nin adam akıllı isteyerek yaptığı bir meydan okuma yok. İmkanları el verseydi emin ol Barcelona da kalır ve futbolu orada bitirirdi. Konfor alanını terk edemeyen birisi. Hee birde çok güzel duygu sömürüsü yapar. PSG gidişi öncesi, basın toplantısında bunu bütün dünya gördü.![]()
Bizi açıklama zahmetinden kurtardığın için teşekkürler
Yorulmanızı istemedimBizi açıklama zahmetinden kurtardığın için teşekkürler![]()
Ben kendi kurduğum grupların haricinde hiçbir gruba dahil olmam katılan olmam kurucu olurum