FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Çok anlamadım neyse @TenTen ile spor yorumda kim galip geldi? Kaçırdım orasını galiba :A
Yapamadık. Beyefendi işim var Salı günü kadar. O yüzden burada odayı sonlandıralım dedi. Yoksa beni ekranlarda olanlar hariç kimse geçemez. Onlarada bin basarım da neyse. 😂😂

Yapamadık. Beyefendi işim var Salı günü kadar. O yüzden burada odayı sonlandıralım dedi. Yoksa beni ekranlarda olanlar hariç kimse geçemez. Onlarada bin basarım da neyse. 😂😂
Yok işim yok hala burdayım :A
Ronaldo daha iyi diyorsun kardeşim nasıl geçeceksin milleti :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sen en son çaydan nefret ediyordun. Cervantes ile dedikodunu yaparken doğruyu demişim :A büyük konuşma diye buna derim :A @Gerekli24

Çaydan nefret etmiyordum çayı gereksiz buluyordum ki hala gereksiz buluyorum 1 bardak içiyoruz diye çaycı mı olduk yani :A
Bende en fazla 3 bardak :A @Dosi
İtalyan karamel bayılırım böyle Avrupai zevklerim vardır :A
Hangi dondurma bu?

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Sabaha kadar tartışırım nema problemaaa ama Messi Ronaldo konusunda Ronaldo'nun daha iyi olduğunu ikna edecek adam annesinin karnından doğmadı daha :A

@Bully @12.Adam @BARON疼痛 koşun
Food Omg GIF by TRT

Yok işim yok hala burdayım :A
Ronaldo daha iyi diyorsun kardeşim nasıl geçeceksin milleti :A
Sporda sadece Ronaldo/Messi konusu mu var. Bu nasıl bir 30 yıllık birikim. Çok sığ kalmış gibi geldi bana. Kılıçlarınızı kınından çıkarıp bilgilerinizi sergileyin dedi @Dosi

Ben mi yanlış anladım @Dosi 🤔

Sporda sadece Ronaldo/Messi konusu mu var. Bu nasıl bir 30 yıllık birikim. Çok sığ kalmış gibi geldi bana. Kılıçlarınızı kınından çıkarıp bilgilerinizi sergileyin dedi @Dosi

Eeee konu Messi Ronaldo'ydu ne diyecektim :A
En temel konuda sınıfta kalıyorsun zaten ne yapalım bilgi yarışması mı yapalım onu da yaparız sıkıntı yok :A

• Beğendim

Dur be, yavaş yavaş ilerlersiniz.
Türk takımlarını yorumlayın. Fenerbahçe ve Trabzonspor harici :A

• Güldürdün
Eeee konu Messi Ronaldo'ydu ne diyecektim :A
En temel konuda sınıfta kalıyorsun zaten ne yapalım bilgi yarışması mı yapalım onu da yaparız sıkıntı yok :A
Uzun bir cevaba vaktin var mı? 😅
Zira Messinin ki bir sıra ancak olur. :)

Korkak bücür. İniesta/Xavi/Busqest'in arkasına saklanan bir zavallı bücür. Mektup bitti.

2022 Dünya Kupasını herkesin baskısıyla zorla Arjantin'e kazandırıp Dünya Kupasının temiz ruhunu sırf bir bücür için yok ettiler. :)

• Güldürdün
Reactions: Bully

Korkak bücür. İniesta/Xavi/Busqest'in arkasına saklanan bir zavallı bücür. Mektup bitti.

2022 Dünya Kupasını herkesin baskısıyla zorla Arjantin'e kazandırıp Dünya Kupasının temiz ruhunu sırf bir bücür için yok ettiler. :)
Öncelikle zaten tartışma dilin 13-15 yaşında çocuk gibi :A Korkak bücür, bücür falan :A

Tek bir argümanın var mesela ötesine gidemiyorsun :A Inıesta, Xavi diyorsun da rakibinin oynadığı kadroları söylemiyorsun. Ronaldo sonrası da Şampiyonlar Ligi'ni topluyor Real Madrid. Barcelona bir Messi ürünüdür adam Barcelona'yı Real Madrid'den büyük gösterdi.

Aynen kardeşim baskı Fifa hediye etti Messi'ye. Final maçında da ondan Fransa'ya 2 penaltı verdiler zaten bu mu senin futbol bilgin 13-15 yaşındaki uşakların argümanları hepsi yani bunlara diyecek lafım bile yok :A

Olmadı....

La Liga Football GIF by FC Barcelona

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sevdiğin huyu var mı diye sormamışsın iddialısın baya :A
Şaka şaka üzülme cana yakın oluşunu severim de bazen buz gibi oluyon onu çözmek lazım :A
------

Yok bir şey Serhat şakalaşıyor mosi de abartıyor işte :A
dış mihraktır yapar böyle şeyler :A:A

fenerbahçe 4. yıldızı alırsa adına bir x daha eklicen mi:A:A