Sevgili hikayeleri hiç bitmiyor zaten. İnanırımTamam 9 tane olmuştur.![]()
Bazen boşluğa gelip sorguluyoruz@12.Adam ın kafasından neler geçiyor kim bilir
Normalde bunu sorgulamamak gerekir ama sorgu odasında olduğumuz için sorgulayalım tabii![]()
Sevgili hikayeleri hiç bitmiyor zaten. İnanırımTamam 9 tane olmuştur.![]()
Bazen boşluğa gelip sorguluyoruz@12.Adam ın kafasından neler geçiyor kim bilir
Normalde bunu sorgulamamak gerekir ama sorgu odasında olduğumuz için sorgulayalım tabii![]()
65 yaşında olması iyi de dinç olması kötü şimdi geç ölür65 yalında dinç olan bir kadın eşi yapmak istiyor misal
Ne halin varsa gör o zaman![]()
3 tane olmuş güya. 300 tane olmuş gibi hikaye anlatıyor ama her seferinde.Sevgili hikayeleri hiç bitmiyor zaten. İnanırım
Bazen boşluğa gelip sorguluyoruz![]()
Ucuza satmışsın kendini65 yaşında olması iyi de dinç olması kötü şimdi geç ölür
250 bin euro peşin
Benden yaşça büyük birinin abla demesi çok absürt
Öldüğü zaman mirası da bana kalacak sonuçta başlangıçta 250 bin euro 10 milyon Türk lirası baktığın zamanUcuza satmışsın kendini![]()
Benden yaşça büyük birinin abla demesi çok absürtBully de senden küçük
![]()
Sen de 12.Adam'a abim demiştin geçenlerde, yaş aralığını biraz belli etmiş oldunUcuza satmışsın kendini![]()
Benden yaşça büyük birinin abla demesi çok absürtBully de senden küçük
![]()
Uuuuuuuu harbi küçük müsün ? Vay arkadaş sana Zekai diyelim bizdeBen senden küçüğüm halbuki, 94 doğumluyum![]()
O da egosunu öyle tatmin ediyor demekki3 tane olmuş güya. 300 tane olmuş gibi hikaye anlatıyor ama her seferinde.@xdragxx
Avrupalı biriyse 100ü görmeden ölmezÖldüğü zaman mirası da bana kalacak sonuçta başlangıçta 250 bin euro 10 milyon Türk lirası baktığın zaman![]()
Ne alakası var be 3 tane sevgilim vardı da 3ünün toplamı 8-9 sene ediyor zaten anı çıkması kadar doğal bir şey yok kiO da egosunu öyle tatmin ediyor demekki![]()
Lan yetersiz adam benden yine de 1 yaş büyükUuuuuuuu harbi küçük müsün ? Vay arkadaş sana Zekai diyelim bizde@xdragxx
Tamamda işte benden yaşça büyük onu diyorumSen de 12.Adam'a abim demiştin geçenlerde, yaş aralığını biraz belli etmiş oldun![]()
Banyoda ayağı falan kayar belkiO da egosunu öyle tatmin ediyor demekki
------
Avrupalı biriyse 100ü görmeden ölmez![]()
Bana anlattığın hikayelerde çoktu amaNe alakası var be 3 tane sevgilim vardı da 3ünün toplamı 8-9 sene ediyor zaten anı çıkması kadar doğal bir şey yok ki
------
Lan yetersiz adam benden yine de 1 yaş büyük![]()
Sevgili diyorsunuz ama onları niye sayayım sevgili içinde anlamadım kiBana anlattığın hikayelerde çoktu amabakıştığın insanları bile anlatırken sanki aylardır takılmışsınız gibi anlatıyordun
![]()
Hayal bunlar hepBanyoda ayağı falan kayar belki![]()
Ego tatmin etme konusunda çok iyiyim bende...O da egosunu öyle tatmin ediyor demekki
------
Avrupalı biriyse 100ü görmeden ölmez![]()
Koklatmazsa işim de olmaz doğal olarakHayal bunlar hep
zırnık koklatmaz![]()
Sjajsja yanlış kişilerde deniyorsun şansınıEgo tatmin etme konusunda çok iyiyim bende...
Sizin iftar gelmiştir. Ben artık gideyim. Damlarım sonrayaKoklatmazsa işim de olmaz doğal olarak![]()
Ne yapayım yanlış kişiler hep parlak oluyor...Sjajsja yanlış kişilerde deniyorsun şansını
------
Sizin iftar gelmiştir. Ben artık gideyim. Damlarım sonraya![]()