Şimdi okudum.Yukarda alıntılı paylaştım. Tek tek bak işte mesajlara![]()
Şimdi okudum.Yukarda alıntılı paylaştım. Tek tek bak işte mesajlara![]()
Konudan bağımsız aklına soruda mı gelmiyor ?Bensiz de konu coşabiliyormuşBu mevzular zaten benimle direkt alakalı değil, yoksa daha da yazardım elbet
Bir seferlik de ben göz önünde olmayayımSakin bir şekilde izliyorum sizleri
![]()
Tüm soruları bugün soracaz diye bir kaide yok?Konudan bağımsız aklına soruda mı gelmiyor ?![]()
Epey zaman oldu , sanırım ilkokul zamanı.Ne zamandır futbolla ilgileniyorsun? @12.Adam
Basket voleybol vs başka spor dalları ile de Ilgın takibin var mı
Eeeeee varlığımız boşa değil.Tüm soruları bugün soracaz diye bir kaide yok?
1 günde rekor bir şekilde coştu konu, daha 6 gün var![]()
Yooo Aykut reisi ben de seviyimSeni Berk seviyor sana yeterde artar bile![]()
Yooo Aykut reisi ben de seviyim(konuya aradan girme şeklim
)
Bence önce foruma gelmişsin ama benden daha az mesajın var.Yooo Aykut reisi ben de seviyim(konuya aradan girme şeklim
)
Ne alaka yani?Ulan sorgudaki ben miyim yetersizmesajların çoğu silindi daha önce @bazinga da bu durumu açıklamıştı
Ekli dosyayı görüntüle 133736Ekli dosyayı görüntüle 133737Ekli dosyayı görüntüle 133738
Ödül geçmişimayrıca Bi ara sadece bakınıyordum forumda @xemrexxx gibi çenemiz düşük değildi
![]()
Ozan tam ne demişti hatırlamıyorum ama sonuçta sitenin her şeyi arşivleme kapasitesi yok, çoğu yer(konu vs.) kaldırılınca otomatikmen mesajlarda gitti. Forum Resimlerine bakarsan çoğu konunun eski mesajları ve fotoğrafları kayıpNe alaka yani?
Neden silindi ?
Old but gold days.İşte o mesajlar @Yakamoz-Asi
Ben ve es geçmek pek mümkün görünmüyor. Vmym den hatırla.Es geçme soruları![]()
Hâlâ neden kınandığımı çözemedim? Vallahi bak…Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Bhnd sorusuna mı kızdın ?Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Verirdim kendinden pay biç.Mevzular olmasaydı başka cevap verir miydi, bilemeyeceğiz![]()
Sevilmiyorsun mu dedik adama. O istiyorki onu forumdaki herkesten daha çok seveyim , bende dedim Berk öyle yapıyor yeterliYooo Aykut reisi ben de seviyim(konuya aradan girme şeklim
)
Ulan sorgudaki ben miyim yetersizmesajların çoğu silindi daha önce @bazinga da bu durumu açıklamıştı
Ekli dosyayı görüntüle 133736Ekli dosyayı görüntüle 133737Ekli dosyayı görüntüle 133738
Ödül geçmişimayrıca Bi ara sadece bakınıyordum forumda @xemrexxx gibi çenemiz düşük değildi
![]()
@Dosi de 12. Melunun mesajlarını silecek yakındaNe alaka yani?
Neden silindi ?
Sen o yaşta totonu tutamıyordun.@Dosi de 12. Melunun mesajlarını silecek yakında
Neyse gelmişken soru sorayım “fb en son şampiyon olduğunda altına bez bağlanacak yaşta olduğun doğru mu ?” @Yakamoz-Asi öyle diyor senin için![]()
Aklıma eserse sileceğim çok mesaj var aslında@Dosi de 12. Melunun mesajlarını silecek yakında
Neyse gelmişken soru sorayım “fb en son şampiyon olduğunda altına bez bağlanacak yaşta olduğun doğru mu ?” @Yakamoz-Asi öyle diyor senin için![]()
Silme n’olur ?Aklıma eserse sileceğim çok mesaj var aslında![]()
Doğuştan , sonradan olsaydı daha travmatik olabilirdi.
Evet arkadaş her eski üyenin başvurduğu gerekçeye sığındı. Çok olsa 1-2k mesajın gitmiştir ya normalOzan tam ne demişti hatırlamıyorum ama sonuçta sitenin her şeyi arşivleme kapasitesi yok, çoğu yer(konu vs.) kaldırılınca otomatikmen mesajlarda gitti. Forum Resimlerine bakarsan çoğu konunun eski mesajları ve fotoğrafları kayıp![]()
Eşyaların Yüksek yerlere koyulmasından nefret ederim. Kaldırımların engelli insanlara uygun olmaması , merdivenler , bir dönem koltuklara annemin yardımıyla oturabiliyordum , artık ona da ihtiyaç duymuyorum.Tekerlekli sandalye hariç tekerlekli pc sandalyesine oturamam.(arkadan biri iter vs) Dışarı çıkarken arabayla veya tekerlekli sandalyeyle birine ihtiyaç duyuyorum.Temel ihtiyaçlarımı tek başıma yapabiliyorum. (Banyo - tuvalet)Hayatindaki zorluklari anlatabilirmisin bu durum sebebiyle? (cevaplamak zorunda degilsin istemiyorsan)
PC oyunlarıyla fazla ilgili değilim. FifacıyımEvet arkadaş her eski üyenin başvurduğu gerekçeye sığındı. Çok olsa 1-2k mesajın gitmiştir ya normal![]()
@12.Adam LGBT hakkında ne düşünüyorsun?
En sevdiğin film serisi nedir?
En sevdiğin bilgisayar oyunu?