FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Bensiz de konu coşabiliyormuş :A Bu mevzular zaten benimle direkt alakalı değil, yoksa daha da yazardım elbet :A

Bir seferlik de ben göz önünde olmayayım :A Sakin bir şekilde izliyorum sizleri :A
Konudan bağımsız aklına soruda mı gelmiyor ? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ne zamandır futbolla ilgileniyorsun? @12.Adam

Basket voleybol vs başka spor dalları ile de Ilgın takibin var mı
Epey zaman oldu , sanırım ilkokul zamanı.
Fb nin 5 ana branşını mümkün olduğunca takip etmeye çalışırım.
FB bayan voleybol Avrupa’da elendi ne yazık ki , yerel ligi takip etmiyorum ama Filenin Sultanlarını maçlarını kaçırmadan izlerim.
------

Tüm soruları bugün soracaz diye bir kaide yok? :A

1 günde rekor bir şekilde coştu konu, daha 6 gün var :A
Eeeeee varlığımız boşa değil. :A Xx adlı erotik arkadaş ile çarpışınca slotu tutturdum. :A

Bence önce foruma gelmişsin ama benden daha az mesajın var. :A Kapı kapı dolaşıyor muydun?
Ulan sorgudaki ben miyim yetersiz :F mesajların çoğu silindi daha önce @bazinga da bu durumu açıklamıştı :A
1000164823.jpg
1000164824.jpg
1000164825.jpg

Ödül geçmişim :A ayrıca Bi ara sadece bakınıyordum forumda @xemrexxx gibi çenemiz düşük değildi:F

Ne alaka yani?
Neden silindi ?
Ozan tam ne demişti hatırlamıyorum ama sonuçta sitenin her şeyi arşivleme kapasitesi yok, çoğu yer(konu vs.) kaldırılınca otomatikmen mesajlarda gitti. Forum Resimlerine bakarsan çoğu konunun eski mesajları ve fotoğrafları kayıp :A

Es geçme soruları :A
Ben ve es geçmek pek mümkün görünmüyor. Vmym den hatırla. :A
------

Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Hâlâ neden kınandığımı çözemedim? Vallahi bak…
------

Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Bhnd sorusuna mı kızdın ?
------

Mevzular olmasaydı başka cevap verir miydi, bilemeyeceğiz :A
Verirdim kendinden pay biç. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Yooo Aykut reisi ben de seviyim :A (konuya aradan girme şeklim:F)
Sevilmiyorsun mu dedik adama. O istiyorki onu forumdaki herkesten daha çok seveyim , bende dedim Berk öyle yapıyor yeterli :A
Seviyorsan en seveceksin. Gözü doymuyor gibi :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ulan sorgudaki ben miyim yetersiz :F mesajların çoğu silindi daha önce @bazinga da bu durumu açıklamıştı :A
Ekli dosyayı görüntüle 133736Ekli dosyayı görüntüle 133737Ekli dosyayı görüntüle 133738
Ödül geçmişim :A ayrıca Bi ara sadece bakınıyordum forumda @xemrexxx gibi çenemiz düşük değildi:F

Ne alaka yani?
Neden silindi ?
@Dosi de 12. Melunun mesajlarını silecek yakında :A

Neyse gelmişken soru sorayım “fb en son şampiyon olduğunda altına bez bağlanacak yaşta olduğun doğru mu ?” @Yakamoz-Asi öyle diyor senin için :A

@Dosi de 12. Melunun mesajlarını silecek yakında :A

Neyse gelmişken soru sorayım “fb en son şampiyon olduğunda altına bez bağlanacak yaşta olduğun doğru mu ?” @Yakamoz-Asi öyle diyor senin için :A
Sen o yaşta totonu tutamıyordun. :A Her gün altına ediyordun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ozan tam ne demişti hatırlamıyorum ama sonuçta sitenin her şeyi arşivleme kapasitesi yok, çoğu yer(konu vs.) kaldırılınca otomatikmen mesajlarda gitti. Forum Resimlerine bakarsan çoğu konunun eski mesajları ve fotoğrafları kayıp :A
Evet arkadaş her eski üyenin başvurduğu gerekçeye sığındı. Çok olsa 1-2k mesajın gitmiştir ya normal :) :D

@12.Adam LGBT hakkında ne düşünüyorsun?

En sevdiğin film serisi nedir?

En sevdiğin bilgisayar oyunu?

Hayatindaki zorluklari anlatabilirmisin bu durum sebebiyle? (cevaplamak zorunda degilsin istemiyorsan)
Eşyaların Yüksek yerlere koyulmasından nefret ederim. Kaldırımların engelli insanlara uygun olmaması , merdivenler , bir dönem koltuklara annemin yardımıyla oturabiliyordum , artık ona da ihtiyaç duymuyorum.Tekerlekli sandalye hariç tekerlekli pc sandalyesine oturamam.(arkadan biri iter vs) Dışarı çıkarken arabayla veya tekerlekli sandalyeyle birine ihtiyaç duyuyorum.Temel ihtiyaçlarımı tek başıma yapabiliyorum. (Banyo - tuvalet)
Bir de zihniyet değişirse memnun olurum, uzaylı değiliz neticede. :A
------

Evet arkadaş her eski üyenin başvurduğu gerekçeye sığındı. Çok olsa 1-2k mesajın gitmiştir ya normal :) :D

@12.Adam LGBT hakkında ne düşünüyorsun?

En sevdiğin film serisi nedir?

En sevdiğin bilgisayar oyunu?
PC oyunlarıyla fazla ilgili değilim. Fifacıyım :A
Eskiden Half Life adlı oyun oynardım. CD yi takıp ama oyunu bitiremedim zor bir bölümü geçemedim.
Sinema sektörüyle çok ilgim yok.Düzenli olarak film bile izlemiyorum. Ama Hızlı ve Öfkeli film serisini , Taxi serisini favori filmlerim diyebilirim. Aksiyon ve hıza dayalı filmler hoşuma gidiyor.Dramın fazlası içimi bayıyor.

LGBT için ise her insan duygusal anlamda farklı bir yönelimi olabilir buna saygı duyarım.

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,582
Üyeler
8,492
Son Üye
alicetinakbayrak