FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

Ne zamandır futbolla ilgileniyorsun? @12.Adam

Basket voleybol vs başka spor dalları ile de Ilgın takibin var mı
Epey zaman oldu , sanırım ilkokul zamanı.
Fb nin 5 ana branşını mümkün olduğunca takip etmeye çalışırım.
FB bayan voleybol Avrupa’da elendi ne yazık ki , yerel ligi takip etmiyorum ama Filenin Sultanlarını maçlarını kaçırmadan izlerim.
------

Tüm soruları bugün soracaz diye bir kaide yok? :A

1 günde rekor bir şekilde coştu konu, daha 6 gün var :A
Eeeeee varlığımız boşa değil. :A Xx adlı erotik arkadaş ile çarpışınca slotu tutturdum. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Bence önce foruma gelmişsin ama benden daha az mesajın var. :A Kapı kapı dolaşıyor muydun?
Ulan sorgudaki ben miyim yetersiz :F mesajların çoğu silindi daha önce @bazinga da bu durumu açıklamıştı :A
1000164823.jpg
1000164824.jpg
1000164825.jpg

Ödül geçmişim :A ayrıca Bi ara sadece bakınıyordum forumda @xemrexxx gibi çenemiz düşük değildi:F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ne alaka yani?
Neden silindi ?
Ozan tam ne demişti hatırlamıyorum ama sonuçta sitenin her şeyi arşivleme kapasitesi yok, çoğu yer(konu vs.) kaldırılınca otomatikmen mesajlarda gitti. Forum Resimlerine bakarsan çoğu konunun eski mesajları ve fotoğrafları kayıp :A

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Es geçme soruları :A
Ben ve es geçmek pek mümkün görünmüyor. Vmym den hatırla. :A
------

Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Hâlâ neden kınandığımı çözemedim? Vallahi bak…
------

Gördüğümde ṣok oldum zaten. Ne hale geldi bizim @12.Adam Aykut kafayı yetirtti bu oğlana. Kınıyorum seni ciddi ciddi Berk..
Bhnd sorusuna mı kızdın ?
------

Mevzular olmasaydı başka cevap verir miydi, bilemeyeceğiz :A
Verirdim kendinden pay biç. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Yooo Aykut reisi ben de seviyim :A (konuya aradan girme şeklim:F)
Sevilmiyorsun mu dedik adama. O istiyorki onu forumdaki herkesten daha çok seveyim , bende dedim Berk öyle yapıyor yeterli :A
Seviyorsan en seveceksin. Gözü doymuyor gibi :A