Aşırı samimi olunan durumlarda problemler çıkabiliyor. İnsan sevdiğine kırılır. Ama siz bunu atlatacaksınızdırSenle de papazı bulmak istemem.![]()
Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girememiştim,böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?Yani xdragxxx sadece sana iyi arkadaş olsun istiyorsun gibi bir şey. Kıskanmışsın işte
İnşallah ama o bayağı bozuldu bize bundan lazım. Manolya hanım sen olur musun?Aşırı samimi olunan durumlarda problemler çıkabiliyor. İnsan sevdiğine kırılır. Ama siz bunu atlatacaksınızdır![]()
Orço>12.AdamEvet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girmemiştim böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?
Şimdi biz biraz işin goygoyundayız.Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girmemiştim böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?
Yok yok insanlar nankör bugün çok net anladım bunu...Şimdi biz biraz işin goygoyundayız.
Sana şunu diyeyim. Sen banlandığında @xdragxx benden özel ricada bulundu senin banının kalkması için. Ayrıca foruma pek girmiyordu. Geri geldim onunda aktifliği arttı.
Seninde bu forumda en sevdiğin isim Aykut, bunu daha önce belirttin kaç kez.
x kim ?Orço>12.Adam
O en azından x>xdragxx demezdi hiçbir zaman...
Herhangi biri yani dosi olur ahmet olur mehmet olur fark etmez.x kim ?
Niye kelime oyunu yapıyorsunHerhangi biri yani dosi olur ahmet olur mehmet olur fark etmez.
Buna sende dahilYok yok insanlar nankör bugün çok net anladım bunu...
Olurum elbet, nasıl istersenİnşallah ama o bayağı bozuldu bize bundan lazım. Manolya hanım sen olur musun?
Bu kez benden başla.Olurum elbet, nasıl istersenGerekli tedaviyi uygulamak için çalışmalara başlayayım
![]()
Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girememiştim,böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?
Şimdi biz biraz işin goygoyundayız.
Sana şunu diyeyim. Sen banlandığında @xdragxx benden özel ricada bulundu senin banının kalkması için. Ayrıca foruma pek girmiyordu. Geri geldim onunda aktifliği arttı.
Seninde bu forumda en sevdiğin isim Aykut, bunu daha önce belirttin kaç kez.
Burda olan adama niye özledim diyim olmayan adama derim o da olmasın 2-3 sene bakarız derim belki bugünden sonra zor ama...Yani buna da hak veriyorum yapmadı Aykut ama...
Buna da ṣahidim yani Aykut istedi.![]()
Aykut arkadaşlarına bi nasılsın demeyen biri @12.Adam fazla beklenti içine girmişYani buna da hak veriyorum yapmadı Aykut ama...
Buna da ṣahidim yani Aykut istedi.![]()
Nefret çok büyük bir duygu. O kadarını da hakettiğini sanmıyorumİnsanların gözünde ben
Nefret ediliyorum uuuuu
Sen de abartmaNefret çok büyük bir duygu. O kadarını da hakettiğini sanmıyorum![]()
Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱Hiçbir şey
X>xdragxx misali olabilirSen de abartmaSeviyorsun bilmiyoruz sanki
![]()