FF Sorgu Odası (87. Bölüm) - Sorgudaki İsim: 12.Adam

money_heist_berlin_professor_1638342619127.jpg
Senle de papazı bulmak istemem. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yani xdragxxx sadece sana iyi arkadaş olsun istiyorsun gibi bir şey. Kıskanmışsın işte
Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girememiştim,böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?

Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girmemiştim böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?
Orço>12.Adam
O en azından x>xdragxx demezdi hiçbir zaman...

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girmemiştim böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?
Şimdi biz biraz işin goygoyundayız.
Sana şunu diyeyim. Sen banlandığında @xdragxx benden özel ricada bulundu senin banının kalkması için. Ayrıca foruma pek girmiyordu. Geri geldim onunda aktifliği arttı.
Seninde bu forumda en sevdiğin isim Aykut, bunu daha önce belirttin kaç kez.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sana şunu diyeyim. Sen banlandığında @xdragxx benden özel ricada bulundu senin banının kalkması için. Ayrıca foruma pek girmiyordu. Geri geldim onunda aktifliği arttı.
Yok yok insanlar nankör bugün çok net anladım bunu...

• Okudum
Evet, kıskandım ama sadece kendime özel olsun istemedim , madem ona yapıyor benim neyim eksik diye düşündüm. Mesela yaklaşık 1 hafta internetten kaynaklı foruma girememiştim,böyle bir mesajla karşılaşmadım.Yanılıyor muyum?

Yani buna da hak veriyorum yapmadı Aykut ama...

Buna da ṣahidim yani Aykut istedi. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
İnsanların gözünde ben :A
Nefret ediliyorum uuuuu

------

• Güldürdün