O kimSeni Berk seviyor sana yeterde artar bile
O kimSeni Berk seviyor sana yeterde artar bile
İşte o mesajlar @Yakamoz-Asi
Senin mesajda direk dobrana gıcık olduğunu yazman şaşırtmıştı ama sonunu biraz iyi bağlamıştınTekrar okudum. Hiçbir şeyin yanında %1000 basacak şekilde cevap vermişim. En azından başımdan savmamışım.
Yok tanımam etmemBerki tanımıyor musun?
Bi sus bi de sen ortalığı karıştırma
Başka bir hayranınYok tanımam etmem
Yakında bu huyum ile forumun vazgeçilmezi olucam. Orta yolu her zaman bulurum. (Karşıdaki diplomasiden anlıyorsa tabii. ) ☺️Senin mesajda direk dobrana gıcık olduğunu yazman şaşırtmıştı ama sonunu biraz iyi bağlamıştın
Bi @TenTen eksikti
Bi @TenTen eksikti
Ortalığı karıştırmayan tek kişi benimHepiniz coştunuz, ben uslu uslu takılıyorum
Yok çok kalmayacağım. Tarafımı belli ettim. Şimdi gidiyorum. Taraf olmayan bertaraf olmasın diye geldim.Bi @TenTen eksikti
Ortalığı karıştırmayan tek kişi benimHepiniz coştunuz, ben uslu uslu takılıyorum
Seni bilmiyoruz sanki. Herkes köşeye çekinince sıra sana gelirBi @TenTen eksikti
Bir gün sert bir kayaya çarparsınYakında bu huyum ile forumun vazgeçilmezi olucam. Orta yolu her zaman bulurum. (Karşıdaki diplomasiden anlıyorsa tabii. ) ☺️
Engeli yer o zaman. Çok zor bir şey değil. Zamanında çok yaptım. Ama şuan herkes açık.Bir gün sert bir kayaya çarparsın
Allah rızası için bir kere uslu olma lütfen kopsun kopacağı yerden
Bensiz de konu coşabiliyormuşSeni bilmiyoruz sanki. Herkes köşeye çekinince sıra sana gelir
------
Bir gün sert bir kayaya çarparsın
@TenTen ne demişti ?Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
X>xdragxx misali olabilir
Yukarda alıntılı paylaştım. Tek tek bak işte mesajlara@TenTen ne demişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?