Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
X>xdragxx misali olabilir![]()
Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
------
Aykut >>>>> herkes mi yani?Tamam ya kesin öyledir içini bilirim ben senin...
@TenTen ve @12.Adam 'ın dobra cevaplar vermek gibi bir ortak huyları varBhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
------
Evet bu doğruAykut >>>>> herkes mi yani?![]()
Benimki daha iyi her türlü. Hiçbir şey diyerek kestirip atmış. 😁Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
Benimki daha iyi her türlü. Hiçbir şey diyerek kestirip atmış. 😁
Neye güvenerekEvet bu doğru![]()
Gerçeği söylemiş 12.adam yanlış bir şey göremedim. ☺️Tenten, 12.Adam'a desteğini açıklamıştı zaten bu konuda. Karakterleri benzer demek ki.
6.his diyelim ben bilirim sen boşversene bunlarıNeye güvenerekkaç yıl sonra geldin. Her şey bırakıldığı gibi mi?
![]()
Hatırlamıyorum ama hiçbir şey diyerek kısa bir cevap vermemiştim. Ama ortalığın karışmasına neden olan bir cevap vermiştim.Sen ne demiṣtin?
Senin özgüvenini yesinler.6.his diyelim ben bilirim sen boşversene bunları![]()
Hemen bulurum bekleyinHatırlamıyorum ama hiçbir şey diyerek kısa bir cevap vermemiştim. Ama ortalığın karışmasına neden olan bir cevap vermiştim.![]()
Mevzular olmasaydı başka cevap verir miydi, bilemeyeceğiz@12.Adam biraz fazla abarttı gibi![]()
Senin özgüvenini yesinler.
O da güzel hikaye
------
Hemen bulurum bekleyin![]()
Hayırlı olsun sorgu odan.@Hobbit
Yaşadıklarını okudum çok zor bir hayatın olmuş. Diliyorum ki bundan sonrası sular seller gibi geçsin, istediğin her şey sağlık çerçevesinde kolaylıklarla seni bulsun.
BHND? diyeyim bende klasik olarak.![]()
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️
Tekrar okudum. Hiçbir şeyin yanında %1000 basacak şekilde cevap vermişim. En azından başımdan savmamışım.İşte o mesajlar @Yakamoz-Asi
Seni Berk seviyor sana yeterde artar bile