O kimSeni Berk seviyor sana yeterde artar bile![]()
O kimSeni Berk seviyor sana yeterde artar bile![]()
İşte o mesajlar @Yakamoz-Asi
Senin mesajda direk dobrana gıcık olduğunu yazman şaşırtmıştı ama sonunu biraz iyi bağlamıştınTekrar okudum. Hiçbir şeyin yanında %1000 basacak şekilde cevap vermişim. En azından başımdan savmamışım.
Yok tanımam etmemBerki tanımıyor musun?![]()
Bi sus bi de sen ortalığı karıştırma
Başka bir hayranınYok tanımam etmem
Yakında bu huyum ile forumun vazgeçilmezi olucam. Orta yolu her zaman bulurum. (Karşıdaki diplomasiden anlıyorsa tabii. ) ☺️Senin mesajda direk dobrana gıcık olduğunu yazman şaşırtmıştı ama sonunu biraz iyi bağlamıştın![]()
Bi @TenTen eksikti
Bi @TenTen eksikti
Ortalığı karıştırmayan tek kişi benimHepiniz coştunuz, ben uslu uslu takılıyorum
![]()
Yok çok kalmayacağım. Tarafımı belli ettim. Şimdi gidiyorum. Taraf olmayan bertaraf olmasın diye geldim.Bi @TenTen eksikti
Ortalığı karıştırmayan tek kişi benimHepiniz coştunuz, ben uslu uslu takılıyorum
![]()
Seni bilmiyoruz sanki. Herkes köşeye çekinince sıra sana gelirBi @TenTen eksikti
![]()
Bir gün sert bir kayaya çarparsınYakında bu huyum ile forumun vazgeçilmezi olucam. Orta yolu her zaman bulurum. (Karşıdaki diplomasiden anlıyorsa tabii. ) ☺️
Engeli yer o zaman. Çok zor bir şey değil. Zamanında çok yaptım. Ama şuan herkes açık.Bir gün sert bir kayaya çarparsın![]()
Allah rızası için bir kere uslu olma lütfen kopsun kopacağı yerden![]()
Bensiz de konu coşabiliyormuşSeni bilmiyoruz sanki. Herkes köşeye çekinince sıra sana gelir
------
Bir gün sert bir kayaya çarparsın![]()
@TenTen ne demişti ?Bhnd diyen birine böyle cevap verilir mi 😱
@TenTen ’in zamanında @serhatt ’a verdiği cevap ile ölümüne yarışır@Yakamoz-Asi @Bully
------
X>xdragxx misali olabilir![]()
Yukarda alıntılı paylaştım. Tek tek bak işte mesajlara@TenTen ne demişti ?![]()