FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Evet erken damlamadım ama bütün mesajları okudum serhat'ı artık tanıyor gibiyim. Ayrıca ben onun abisiyim yani öğrendiğim kadarıyla benden küçük abisi olduğum için bana bir şey demez. 😅

Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey demedim. Sonuçta ben de seni tanımıyorum. 😁
Benden hoşlanmadığını söyledin ya da sinir olduğunu falan ona benzer bir şeyler kıvırma şimdi. :A

Kimse benim abim olamaz eğer parlaksa. :A @Dosi @Bully

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Aynı şehirden olunca ve çalıştığın yeri düşününce bir iş için gelmişliğim olması çok normal :A
------

Sanki açık açık ondan pek hoşlanmadığını yazmıştın kendi konunda? @serhatt :A
Sana bhnd dediğinde çok net cevaplar verdiğin kalmış aklımda
Cevapları öyle düşünmem gerektiğini düşündürdü bana. Ama belki de öyle değildir bilemem. 😄

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️

Aaa niye gıcık oluyorsun? 😱

Sanal olarak yani. Gerçekte sana karşı bir şey hissetmiyorum. Tanımıyorum ki neden olsun. Sebebini bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sana karşı. Gerçekte tanışsak sana gıcık olurmuşum gibi geldi. 😂😅
buldum yazıları :A
Siz konuşun biz @Bully ile okuyalım :A
Gossiping Sunflower Seed GIF by TRT

------

Sıkıyorsa onu getirsene Mosi :A
Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensin :A

buldum yazıları :A
Siz konuşun biz @Bully ile okuyalım :A
Gossiping Sunflower Seed GIF by TRT

------

Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensin :A
İlk mesajımda demişim işte %50 diye bence hala bir sorun göremiyorum gayet açık söylemişim. Şu anda attığım mesajda bu destekleniyor. Değişen kıvrılan bir şey yok yani. 😁

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öyle bir şey demedim diyor bir de tanımadan etmeden yaftalamış beni. 😱
Olabilirsin de demişim olamazsın da demişim işte. %50 %50 işte. Hâlâ aynı düşüncedeyim. Belki de değilsin. 😁😅
Belki gıcık kapma ve hoşlanmama ayrı şeylerdir :A
Adam moderatör benden daha çok yılı var burada ve siz onu sanal olarak daha iyi tanıyorsunuz belki de ben yanlış düşünüyorum olabilir gıcık kapma veya hoşlanmama gibi bir durum yok zaten hoşlanmazsam sessize alıyorum Bunu da açık açık herkese söylüyorum zaten. 😅😁

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Olabilirsin de demişim olamazsın da demişim işte. %50 %50 işte. Hâlâ aynı düşüncedeyim. Belki de değilsin. 😁😅

Adam moderatör benden daha çok yılı var burada ve siz onu sanal olarak daha iyi tanıyorsunuz belki de ben yanlış düşünüyorum olabilir gıcık kapma veya hoşlanmama gibi bir durum yok zaten hoşlanmazsam sessize alıyorum Bunu da açık açık herkese söylüyorum zaten. 😅😁
Yer yer gıcık OLUYORUM DEMİŞSİN, olamazsın bunun neresinde? :A
------

@serhatt Fenerbahçe kongre üyesi olmak istiyormusun
Yok istemem. Futboldan hiç anlamam.

• Güldürdün
Reactions: Hobbit