Sorundan kastım sorun değil soru.evet sayfada sorun var o yüzden burdayım ben forumun teknisyeniyim elektrik su arızaları benden sorulur
@Dosi seninde saçların yolunsun emi
Sorundan kastım sorun değil soru.evet sayfada sorun var o yüzden burdayım ben forumun teknisyeniyim elektrik su arızaları benden sorulur
@Dosi seninde saçların yolunsun emi
Sen @Bully neden foruma döndü sanıyorsun.Bütün bunlar hangi ara oldu ?
Neyse çok fazla açık etmeyelim. Ben fazlasını sen eksiğini yazdın. Kafalar karıştı yeterliBir gün ben de fark ederken olur belki o fazlası
Benden hoşlanmadığını söyledin ya da sinir olduğunu falan ona benzer bir şeyler kıvırma şimdi.Evet erken damlamadım ama bütün mesajları okudum serhat'ı artık tanıyor gibiyim. Ayrıca ben onun abisiyim yani öğrendiğim kadarıyla benden küçük abisi olduğum için bana bir şey demez. 😅
Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey demedim. Sonuçta ben de seni tanımıyorum. 😁
Cevapları öyle düşünmem gerektiğini düşündürdü bana. Ama belki de öyle değildir bilemem. 😄Aynı şehirden olunca ve çalıştığın yeri düşününce bir iş için gelmişliğim olması çok normal
------
Sanki açık açık ondan pek hoşlanmadığını yazmıştın kendi konunda? @serhatt
Sana bhnd dediğinde çok net cevaplar verdiğin kalmış aklımda
Sıkıyorsa onu getirsene MosiSen @Bully neden foruma döndü sanıyorsun.
Gel dedik geldi
Neyse çok fazla açık etmeyelim. Ben fazlasını sen eksiğini yazdın. Kafalar karıştı yeterli
Yer yer sana gıcık oluyorum. Bazense anlaştığımız konular oluyor. %50 %50'sin benim için yani. Olsun iyiyiz bence yinede. ☺️
Aaa niye gıcık oluyorsun? 😱
buldum yazılarıSanal olarak yani. Gerçekte sana karşı bir şey hissetmiyorum. Tanımıyorum ki neden olsun. Sebebini bilmiyorum öyle bir enerji hissediyorum sana karşı. Gerçekte tanışsak sana gıcık olurmuşum gibi geldi. 😂😅
Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensinSıkıyorsa onu getirsene Mosi
kastettiğin şeyi açıklamak için bir mesaj daha yazmaya gerek duyduysan eğer yanlış cevap verdiğim için ben suçlu sayılmam aslaSorundan kastım sorun değil soru.
Öyle bir şey demedim diyor bir de tanımadan etmeden yaftalamış beni. 😱
Aynen. Kafaları karıştırdık gerisi hayal gücü meselesiSen @Bully neden foruma döndü sanıyorsun.
Gel dedik geldi
Neyse çok fazla açık etmeyelim. Ben fazlasını sen eksiğini yazdın. Kafalar karıştı yeterli
Kastettiğim şeyi anlamadığın için açıklamaya yaptırıyorsan karşı tarafa, suçlusundur.kastettiğin şeyi açıklamak için bir mesaj daha yazmaya gerek duyduysan eğer yanlış cevap verdiğim için ben suçlu sayılmam asla
İlk mesajımda demişim işte %50 diye bence hala bir sorun göremiyorum gayet açık söylemişim. Şu anda attığım mesajda bu destekleniyor. Değişen kıvrılan bir şey yok yani. 😁buldum yazıları
Siz konuşun biz @Bully ile okuyalım
------
Onunla iletişimim yok. İletişimi olan sensin
Belki gıcık kapma ve hoşlanmama ayrı şeylerdirÖyle bir şey demedim diyor bir de tanımadan etmeden yaftalamış beni. 😱
Kendi kaybeder, no umur.Belki gıcık kapma ve hoşlanmama ayrı şeylerdir
Bu arada pompy’de sana soru sordu. Es geçme
Size de malzeme çıktı fırsatçılar.
Öyle bir şey demedim diyor bir de tanımadan etmeden yaftalamış beni. 😱
Olayı ayrı algılıyorsunuzİlk mesajımda demişim işte %50 diye bence hala bir sorun göremiyorum gayet açık söylemişim. Şu anda attığım mesajda bu destekleniyor. Değişen kıvrılan bir şey yok yani. 😁
Kaos nerde biz orda @DosiKendi kaybeder, no umur.
Gördüm yanıtlayacağım.
------
Size de malzeme çıktı fırsatçılar.
Ben her zaman doğru algılarım.Olayı ayrı algılıyorsunuz
Kaos benim göbek adım.Kaos nerde biz orda @Dosi
Olabilirsin de demişim olamazsın da demişim işte. %50 %50 işte. Hâlâ aynı düşüncedeyim. Belki de değilsin. 😁😅Öyle bir şey demedim diyor bir de tanımadan etmeden yaftalamış beni. 😱
Adam moderatör benden daha çok yılı var burada ve siz onu sanal olarak daha iyi tanıyorsunuz belki de ben yanlış düşünüyorum olabilir gıcık kapma veya hoşlanmama gibi bir durum yok zaten hoşlanmazsam sessize alıyorum Bunu da açık açık herkese söylüyorum zaten. 😅😁Belki gıcık kapma ve hoşlanmama ayrı şeylerdir
Yer yer gıcık OLUYORUM DEMİŞSİN, olamazsın bunun neresinde?Olabilirsin de demişim olamazsın da demişim işte. %50 %50 işte. Hâlâ aynı düşüncedeyim. Belki de değilsin. 😁😅
Adam moderatör benden daha çok yılı var burada ve siz onu sanal olarak daha iyi tanıyorsunuz belki de ben yanlış düşünüyorum olabilir gıcık kapma veya hoşlanmama gibi bir durum yok zaten hoşlanmazsam sessize alıyorum Bunu da açık açık herkese söylüyorum zaten. 😅😁
Yok istemem. Futboldan hiç anlamam.@serhatt Fenerbahçe kongre üyesi olmak istiyormusun
Yer yer gıcık oluyorum işte her zaman değil. Emre'ye mesela senden daha çok gıcık oluyorum. Onu mesela bazen dövesim geliyor. Ahahaha. Ama sen de öyle bir durum yok. 😅😁Yer yer gıcık OLUYORUM DEMİŞSİN, olamazsın bunun neresinde?