FF Senaryo Yayın Akışları

Yanlız Ulvi yarın sezon finali yapıyor bugün normal 3.bölüm

@20 çete dizisi sabit günler pazartesi ,cuma,cumartesi 19:55 de acımasız oyun cumartesiye kadar 19:55 ve cumartesi final yapacak

Son düzenleme:
Büyük Bir Hata'nin saatleri ve günleri degisti:

[/B]Sali: 15:00
Persembe: 20:00
Pazar: 15:00
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Evet ben de öyle düsündüm ama adminim sizce pazar 15:00'de mi yoksa 21:30'da mi yayinlatayim.. pazar 20:00'de yayinlatamam çünkü o saatlerde islerim oluyor hep.. veya pazar 22:30 mi olsun? Size birakiyorum.

Bugün saat 21:00 de yaklaşık 5 dk sonra yeni dizi Yetimi yayınlayacağım
Hayırlı olsun...

Bence de 21:30 ve 22:30 geç kaliyor.. neyse 15:00 yapayim gitsin.

Arkadaşlar ilk mesajdan günlük olarak yayın akışı yayınlama dönemi bitmiştir. Çünkü yayın akışındaki saatte yayınlayan yok denecek kadar az. Herkes kendisi o günkü dizisinin saatini yazsın.

bundan sonra acımasız oyunu 13:00 yayınlanacak çete yarın 19:55 de

Büyük Bir Hata 2.Bölümüyle Bu Aksam Saat 20:00'de FavoriForumumda !

Ulvi ç. SEZON FİNALİ SAAT 15:00 DA FF'DE

Yetim 2.BÖLÜMÜYLE 17:00 DA FF'DE

Yarin yap bence çünkü dizi dün zaten 2 bölüm yayinlanmis.. yarin yaparsan 1.olursun

FF Üyeleri Aynı Evde heyecan dolu ve bol komedili bölümüyle 14.45 de FF'de !

Son düzenleme:
Videolu olarak yayınlanacak, karakterlerimizi ünlü oyuncuların canlandıracağı (resimlerle) Gerizekalılar yakında FF'de!

FF'nin yeni dizisi ''Şöför'' 17 Temmuz Pazar günü 2.Bölümüyle saat 16.00'de FavoriForumum'da sizlerle...

Son düzenleme:
Benim dizinin de 2.bölümü az sonra yayında.Sonra haber vermedi falan diye başımıza bişey gelmesin...

Benim dizinin de 2.bölümü az sonra yayında.Sonra haber vermedi falan diye başımıza bişey gelmesin...

Merakla bekliyordum. Haber vermemek daha iyi... Haber veren diziler 6-7 oy aldı. Ben habersiz olarak 21.50'de yayınladım. 8 oy aldım
Dizimin bu akşam olacağını kimse beklemiyordu, daha tanıtımını yeni yapmıştım...