FF Senaryo Reytingleri

Ff Üyelerİ ayni evde kendİnİ bİraz daha gelİŞtİrİrse zİrvede yer alabİlİr:)

oak kendİnİ tekrarliyor.yenİ bİr format Şart.

Ulvİ Ç dİzİsİ İyİ bİr Çikip yakaladi tebrİkler

karatay fİnal yapti İyİ reytİng aldi...

3. bölüm iyi olacak. :)

Ulvi Ç. çok iyi gidiyor 4.bölümü de yazdım güzel bir sezon finali olacak.Acaba 3.bölümü 14:00 alsam. Sizce?

Bugün Ozan Admin Kaçırıldı final yapıyor...Reytinglerde 2 grupta da zirve de olabilir...

OsmanAslan sende 14:30'da yayınlasana diziyi rekabet olsun Ulvi Ç. ile...

totalde de abde sondan birinciyim reytinglerde itirazım yok ama sıralamalrda bazı dizilerin gerisinde kalmak üzdü beni :(

Evet, 2.günün reytingleri bekledigim gibi oldu. :)

Lightning Thief tebrikler:)

Arkadaşlar dizimi 15:30 a aldım benim kardeş pcdeydi o yüzden yazma fırsatım olmadı şimdilik 2 bölüm senaryosu da hazır.

Arkadaşlar puan verme kriterlerim:

Özgünlük:1
Akıcılık:1
Türkçeyi doğru kullanma:1
Senaryo hakkında genel beğenim:1
Düzen: 1

Kriterlerini burada açiklamana gerek yoktu. :) Kendinde birakabilirdin

Hayır, açıklamasaydım herkes niye 1 verdin niye 2 verdin niye 3 verdin diye sorar ve akıllarında soru işaretleri kalırdı. Kriterlerim belli.

Hiç kimse kaç puan verdiğini açıklamamalı hikayenin sahibi de isterse kasıtlı 1 olsun lafını çıkarmamalı herkesin düşüncesi kendine :)

Eğer yapımcıların haksızlık yaptığını düşünenler varsa - ki dünkü olaydan sonra böyle düşünceler oluştu - AB'yi dikkate alsınlar. Ama ben kafamdan 1, diye atmıyorum. Kriterlerime göre değerlendirmeye alıyorum :)

Ama yani hikayede üst düzey bir şey yoktu hatta ben hiç beğenmedim özendiği 3 verdim