Forumla ilgi olan bi şey rahat tutar. Yani geçmişte hep tutmuştuAnladım , benim program tuttu mu sence ne düşünüyorsun ?
Forumla ilgi olan bi şey rahat tutar. Yani geçmişte hep tutmuştuAnladım , benim program tuttu mu sence ne düşünüyorsun ?
Sen benden böyle bir potansiyel bekliyormuydun ?Forumla ilgi olan bi şey rahat tutar. Yani geçmişte hep tutmuştu
Valla yorum yapmam yanlış olur. Senin potansiyelini açıkçası pek bilmiyorum.Sen benden böyle bir potansiyel bekliyormuydun ?
Nasıl bilmiyorsun ? Beni tanımıyor musun ?Valla yorum yapmam yanlış olur. Senin potansiyelini açıkçası pek bilmiyorum.
Demekki tanımamışımNasıl bilmiyorsun ? Beni tanımıyor musun ?
Senide programıma konuk etmek istiyorum bir ara , başkasına söz vermedeDemekki tanımamışım
İyiydi işte. Güzel yapmışsın
Bana uyar. Klasik soruları ormayacaksan eğerSenide programıma konuk etmek istiyorum bir ara , başkasına söz vermede
Tam aradığım konukBana uyar. Klasik soruları ormayacaksan eğer
Ben etiket.konusunda öyle yapıyorum.Bir şey soracağım.Peki yeni bölüm konuğu diye birşey yapıyorum programın içinde mesaj atıyorum ve herkesi etkiliyorum o olmaz mı?Şöyle bir göz gezdirin isterseniz konuya etkinlik yapanlar.
@kvp-medya @EnveR @denizz19 @pompy @Harunnn60 @cookies @halukerogluFOX
Tabii o serbest yapabilirsin.Ben etiket.konusunda öyle yapıyorum.Bir şey soracağım.Peki yeni bölüm konuğu diye birşey yapıyorum programın içinde mesaj atıyorum ve herkesi etkiliyorum o olmaz mı?
Zor değil aslında.
Teşekkür ederim.Tabii o serbest yapabilirsin.
Zor değil aslında.
Ben zaten ilgilenleri etiketliyorum ve çok küçük yapıyorum etiketi. Bu da sorun olmuyor zaten.Tabii o serbest yapabilirsin.
Zor değil aslında.
Emin misin? Son yayınladığın bölümde 125 kişiyi etiketlemişsin.Ben zaten ilgilenleri etiketliyorum ve çok küçük yapıyorum etiketi. Bu da sorun olmuyor zaten.
Hepsiyle mesajlaşıyorum. Okuyorlar. Fakat yorum yazmıyorlar bazıları Atacan'cım.Emin misin? Son yayınladığın bölümde 125 kişiyi etiketlemişsin.Haksız rekabet bu resmen hem de kurallara uygun değil.
Bilemiycem artık forumda uzun zamandır olmayan üyeler bile var etiketler arasında.Hepsiyle mesajlaşıyorum. Okuyorlar. Fakat yorum yazmıyorlar bazıları Atacan'cım.
Tamam dikkat edeceğim bundan sonra etiketlemelere..Bilemiycem artık forumda uzun zamandır olmayan üyeler bile var etiketler arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?