Zor değil. @kvp-medya @Çiğdem- @EnveR nasıl yapıyorsa sen de yapabilirsin.Çok zor kimin takip ettiğini kimin etmediğini neyse yinede yapıcaz sürgün mürgün ediliriz sonra
ben ilk bölüm yayınlayınca diğer bölümlere ekiletmemi isteyenler yazsınlar dedim ve o kitleyi her bölümde etiketledim banada yetiyor ilgileri sağ olsunlar 🙂🙂🙂
mesajımda yapıcam dedim zaten , yapmayacağım demedim ki
Aynen Çiko. Bu kadar kolay işte neticede etiketlenmek istemeyenler de olabilir herkesi etiketlemek olmaz yani.ben ilk bölüm yayınlayınca diğer bölümlere ekiletmemi isteyenler yazsınlar dedim ve o kitleyi her bölümde etiketledim banada yetiyor ilgileri sağ olsunlar 🙂🙂🙂
bazen farklı birisi yazınca konuya beğenirse onuda ekliyorum olup bitiyor yanı 🙂
Zor dedin de. Bölüme gir Forumca konusunun mesaj yerinde "191" yazıyor ya onun üstüne tıkla işte sana etiket listesi. Önceki bölümlerden de bakabilirsin.mesajımda yapıcam dedim zaten , yapmayacağım demedim ki
ben bu özelliğin olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim tmm öyle yaparızAynen Çiko. Bu kadar kolay işte neticede etiketlenmek istemeyenler de olabilir herkesi etiketlemek olmaz yani.
Zor dedin de. Bölüme gir Forumca konusunun mesaj yerinde "191" yazıyor ya onun üstüne tıkla işte sana etiket listesi. Önceki bölümlerden de bakabilirsin.
Daha önce sorsan söyleyecektim.ben bu özelliğin olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim tmm öyle yaparız
keşke önceden söyleseydinDaha önce sorsan söyleyecektim.
Hee. Aynen devam kurallar ben takip ediyorum. @dizimedya@mrt-06 ne bileyim öyle deyince soraym dedim.
emre emekli olduğu için,bende @Çiğdem- 'in yalancısıyım
ayoll eline yüzüne bulaştırdı herşeyi resmenYoo nerden çıktı?
Gercekten neden duyurduysaayoll eline yüzüne bulaştırdı herşeyi resmen
sorup karıştırma çaktırmadan akfana göre takıl dedim çocuk davulu zurnalı duyuruyor