FF Senaryo & Program Etkinlikleri Bölümü Genel Kuralları

Çok zor kimin takip ettiğini kimin etmediğini neyse yinede yapıcaz :):)sürgün mürgün ediliriz sonra :A

Zor değil. :) @kvp-medya @Çiğdem- @EnveR nasıl yapıyorsa sen de yapabilirsin. :)
ben ilk bölüm yayınlayınca diğer bölümlere ekiletmemi isteyenler yazsınlar dedim ve o kitleyi her bölümde etiketledim banada yetiyor ilgileri sağ olsunlar 🙂🙂🙂
bazen farklı birisi yazınca konuya beğenirse onuda ekliyorum olup bitiyor yanı 🙂

ben ilk bölüm yayınlayınca diğer bölümlere ekiletmemi isteyenler yazsınlar dedim ve o kitleyi her bölümde etiketledim banada yetiyor ilgileri sağ olsunlar 🙂🙂🙂
bazen farklı birisi yazınca konuya beğenirse onuda ekliyorum olup bitiyor yanı 🙂
Aynen Çiko. :bhr: Bu kadar kolay işte neticede etiketlenmek istemeyenler de olabilir herkesi etiketlemek olmaz yani. :)

mesajımda yapıcam dedim zaten , yapmayacağım demedim ki :)
Zor dedin de. :) Bölüme gir Forumca konusunun mesaj yerinde "191" yazıyor ya onun üstüne tıkla işte sana etiket listesi. Önceki bölümlerden de bakabilirsin. :)

Aynen Çiko. :bhr: Bu kadar kolay işte neticede etiketlenmek istemeyenler de olabilir herkesi etiketlemek olmaz yani. :)

Zor dedin de. :) Bölüme gir Forumca konusunun mesaj yerinde "191" yazıyor ya onun üstüne tıkla işte sana etiket listesi. Önceki bölümlerden de bakabilirsin. :)
ben bu özelliğin olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim tmm öyle yaparız

Çiğdemin zoraki evliligi geri dönüyor 😉

Tost Makinem Isabelladan gönderildi

ayoll eline yüzüne bulaştırdı herşeyi resmen :F:F:F
sorup karıştırma çaktırmadan akfana göre takıl dedim çocuk davulu zurnalı duyuruyor :F:F:F
Gercekten neden duyurduysa :(

@dizimedya valla yayinlayamam hikayeni yayinlarsam yorumlara falan yetisemem yazililar basliycak o gün giremezsem sorun olur falan beni affet :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking