Damien Duff
Favori Üye
Ben senin kurallarına uyuyorum 😉 , keşke herkes uysaKonu başlığında sadece dizi adını ve bölüm sayısını yazmayı bi türlü öğrenemedi millet. İlk bölümler hariç.Bölümün konusu, hatta tarihi bile yazılıyor
Ben ilgilendiğim bi konuda estetiğe çok önem veririm. Keşke herkes öyle yapsa diye.
O yüzden hala hiç beğenmiyorum
Önceki sayfada seni etiketledim , konuk olduğun programın görüntülenme sayısı )
Konu başlığında sadece dizi adını ve bölüm sayısını yazmayı bi türlü öğrenemedi millet. İlk bölümler hariç.Bölümün konusu, hatta tarihi bile yazılıyor
Ben ilgilendiğim bi konuda estetiğe çok önem veririm. Keşke herkes öyle yapsa diye.
O yüzden hala hiç beğenmiyorum
@Yakamoz-Asi guclerde pazartesi supriz var konuknoyuncu tuba buyukustun
Tarihi yazmışsın sen. Bi daha yazmaBen senin kurallarına uyuyorum 😉 , keşke herkes uysa
iyide Revan da tarih yazıyor , ona hiçbir şey demiyorsunTarihi yazmışsın sen. Bi daha yazma
Daha beğenmediğim çok şey var da söylemiyorum.Eskidi bile, gecilmisim.
@Harunnn60 Tarihi artik 3. bölümden itibaren cikarir basliktan, orasi kolay.
Sende ne zor begeniyorsun arkadas.
Gercek isimler kullanmak yasak pompy, hatirlatayim.
Artık deriz. Kışın pek kimse ilgilenmiyor zaten senaryolarla. Kışın sahipsiz kalıyor buralariyide Revan da tarih yazıyor , ona hiçbir şey demiyorsun
Üstüme alınmıyorumDaha beğenmediğim çok şey var da söylemiyorum.
Mesela konunun sahibinin konudaki mesajların %70'ini yazan kişi olması gibi Beğen tuşu gayet işlevsel yani bu durumda..
Artık deriz. Kışın pek kimse ilgilenmiyor zaten senaryolarla. Kışın sahipsiz kalıyor buralar
Eskidi bile, gecilmisim.
@Harunnn60 Tarihi artik 3. bölümden itibaren cikarir basliktan, orasi kolay.
Sende ne zor begeniyorsun arkadas.
Gercek isimler kullanmak yasak pompy, hatirlatayim.
@Harunnn60 'a gönderme var burada.Daha beğenmediğim çok şey var da söylemiyorum.
Mesela konunun sahibinin konudaki mesajların %70'ini yazan kişi olması gibi Beğen tuşu gayet işlevsel yani bu durumda..
Artık deriz. Kışın pek kimse ilgilenmiyor zaten senaryolarla. Kışın sahipsiz kalıyor buralar
Neyi?Üstüme alınmıyorum
Proğram sahibi olduğum için en fazla yazanın ben olması normal , insanlar eline sağlık diyor tşk etmiyim mi ?Neyi?
Ben de bi bakıyım dedim biraz. Sen de suçlu çıktın
84 kez teşekkür mü edilirmiş?Proğram sahibi olduğum için en fazla yazanın ben olması normal , insanlar eline sağlık diyor tşk etmiyim mi ?
Yani bakarım duruma göre , abi siz eline sağlık diyor sunuz , bende teşekkür etmek zorunda kalıyorumDikkate alirsin artik.
Begen tusu yeterli olur. Sadece Tesekkür etmek icin mesaj yazmak pek de saglikli bir cözüm degil.Yani bakarım duruma göre , abi siz eline sağlık diyor sunuz , bende teşekkür etmek zorunda kalıyorum
Tmm , haftaya beni incelersin kaç msj yazmış diye84 kez teşekkür mü edilirmiş?
Sadece beğensen de olur yani. Haksız hit ve haksız kazanç sağlıyor bu.
Eskiden ben de yapardım. Geçen sene. Çok mesaj yazmasam da geyik ortamı oluşturup konuyu sürekli güncel tutma isteği vardı yani bende. Ama en iyisi işini güzel yapıp senin insanları n gözüne sokman değil, kendilerinin gelip okumalarıdır.Tmm , haftaya beni incelersin kaç msj yazmış diye
Anladım , benim program tuttu mu sence ne düşünüyorsun ?Eskiden ben de yapardım. Geçen sene. Çok mesaj yazmasam da geyik ortamı oluşturup konuyu sürekli güncel tutma isteği vardı yani bende. Ama en iyisi işini güzel yapıp senin insanları n gözüne sokman değil, kendilerinin gelip okumalarıdır.
Çünkü senin yazdığın her mesaj konuyu uplatıyor. Konuyu gören zaten görür. Arada bi uplatırsın. Normalde takipçin olup da okumanya birini etiketlersin, ona gösteririsin. Ama okumayan birine 24 saat güncel tutsan da okutamazsın. Ben yaşadım bunu