FF Senaryo & Program Etkinlikleri Bölümü Genel Kuralları

beni etkileyen bir durum yok ben zaten 1 senaryoyla uğraşıyordum şuan bu senaryom bittiğinde diğer projeye geçicektim aynı anda 3-4 diziyle zaten uğraşamam
haftada 2 den fazla yayın kuralıda beni etkilemiyor 1 bölüm yayınlamak bile zor geliyor zaten bana 🙂🙂 kurallarda bana fark eden birşey yok ben yine eskisi gibi takılmaya devam edicem yeni kurallarda buna uygun 🙂🙂
tabiii diğer senaryo yazan çok yapımı olan arkadaşlar adına çok eleştiri düşünüyorum şuan ama
yazsam nolucak duyan anlayan olmayacak nasılsa oyüzden yazımı burada sonlandırıcam benim için zaten değişen birşey yok diğer arkadaşlarda bir ayarlama çekme yolu bulurlar umarım :bhr::bhr:

Güzel bir gelişme olmuş forum adına. Çöplüğe dönen bir bölüm olmuştu Senaryo Bölümü. Kendi yazdığından birşey anlaşılmayan senaryolar vardı.

Ayrıca senaryo yazmayıp bu kuralı sevmeyen ama senaryo yazan gibi düşünenlerde çok komik :D

Güzel olmuş. Düzenli, hoş, kafa karıştırmayan, görüntü kirliliği oluşturmayan ve insanı soğutmayan bi ortam oluşsun. En azından yazları :)

Çok da sayılmaz yani.

Hiçbir şey asla düzelmez bu Dünya'da :D
Konu basliklari en azindan rahatsiz edici bir uzunlukta degil ve hepsi de ayni formatta. Bu en azindan son mesajlara bakarken rahatsiz etmiyordur artik.

Icerik olarak sadece konuya girenler rahatsiz olabilir bazi konulardan. :)

Konu basliklari en azindan rahatsiz edici bir uzunlukta degil ve hepsi de ayni formatta. Bu en azindan son mesajlara bakarken rahatsiz etmiyordur artik.

Icerik olarak sadece konuya girenler rahatsiz olabilir bazi konulardan. :)
Konu başlığında sadece dizi adını ve bölüm sayısını yazmayı bi türlü öğrenemedi millet. İlk bölümler hariç.Bölümün konusu, hatta tarihi bile yazılıyor :D
Ben ilgilendiğim bi konuda estetiğe çok önem veririm. Keşke herkes öyle yapsa diye.
O yüzden hala hiç beğenmiyorum :D