Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.Mavi takım hadi yaaa.
Ay banane ki ben ne de olsa bireyselim .
@Çiğdem- tatlım seni elemicem merak etme .
Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.Mavi takım hadi yaaa.
Ay banane ki ben ne de olsa bireyselim .
@Çiğdem- tatlım seni elemicem merak etme .
Ya seni geçerseKimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.
Ben sunucuyum zaten sıkıntı yok.Ya seni geçerse
Ya seni geçerse
@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.
@Billy Kane e bunu hatırlatarak kendi kuyunu kazanıyorsun.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-
Zararsız çocukdan ne istiyorsun, ilk hedefimiz belli bence.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-
Sen sus bakayım ilk 5 teki tek mavi takım üyesi benim.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-
Zararsız çocukdan ne istiyorsun, ilk hedefimiz belli bence.
Ben gördüğümü söylerim ayoll senin gibi oyun etmem @Yiğitt efendi@Billy Kane e bunu hatırlatarak kendi kuyunu kazanıyorsun.
dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecekSen oyunu bu hafta göreceksin.
İyi ki yarışmadasın, uzun süre kalman dileğiyle.dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecek
İyi ki yarışmadasın, uzun süre kalman dileğiyle.
dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecek
hahha aa sen sus ayoll @Yiğitt ile bizi kıskanma hem biz ortağızForumda gördüğüm en samimiyetsiz iki mesaj.
Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi, gıybeeettt.hahha aa sen sus ayoll @Yiğitt ile bizi kıskanma hem biz ortağız
😕 Çıkar ilişkiniz midemi bulandırdı.hahha aa sen sus ayoll @Yiğitt ile bizi kıskanma hem biz ortağız
😕 Çıkar ilişkiniz midemi bulandırdı.
hhahah aa ozaman @Bully den bir şarkı dinleyelimÇekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi, gıybeeettt.
Kendine gel 😱@Yiğitt @MasacRE- @HachiKo üçünün birden üstünden atladım geçtim billy kaneyide sayarsak 4 kişinin önündeyim son 3 elenme potasında düşünürsek kendimi sağlama aldım
@DarkLeqenD
sevinmektemi suçKendine gel 😱