Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.Mavi takım hadi yaaa.
Ay banane ki ben ne de olsa bireyselim .
@Çiğdem- tatlım seni elemicem merak etme .![]()
Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.Mavi takım hadi yaaa.
Ay banane ki ben ne de olsa bireyselim .
@Çiğdem- tatlım seni elemicem merak etme .![]()
Kimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.![]()
Ben sunucuyum zaten sıkıntı yok.Ya seni geçerse
![]()
Ya seni geçerse
![]()
@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldiKimi eleyecez, kim var ki bizden? Bi Çiğdem görünüyor.![]()
@Billy Kane e bunu hatırlatarak kendi kuyunu kazanıyorsun.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi![]()
![]()
@DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-
Zararsız çocukdan ne istiyorsun, ilk hedefimiz belli bence.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi![]()
![]()
Sen sus bakayım ilk 5 teki tek mavi takım üyesi benim.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi![]()
![]()
Zararsız çocukdan ne istiyorsun, ilk hedefimiz belli bence.![]()
Ben gördüğümü söylerim ayoll senin gibi oyun etmem @Yiğitt efendi@Billy Kane e bunu hatırlatarak kendi kuyunu kazanıyorsun.![]()
Sen oyunu bu hafta göreceksin.
dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecekSen oyunu bu hafta göreceksin.![]()
İyi ki yarışmadasın, uzun süre kalman dileğiyle.dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecek![]()
İyi ki yarışmadasın, uzun süre kalman dileğiyle.![]()
dün survivorunu övdüm senin oyunların olmasa vakit geçmeyecek![]()
hahha aa sen sus ayoll @Yiğitt ile bizi kıskanma hem biz ortağızForumda gördüğüm en samimiyetsiz iki mesaj.![]()
Çekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi, gıybeeettt.
😕 Çıkar ilişkiniz midemi bulandırdı.
😕 Çıkar ilişkiniz midemi bulandırdı.![]()
hhahah aa ozaman @Bully den bir şarkı dinleyelimÇekemiyorlar bizi, kıskanıyorlar bizi, gıybeeettt.![]()
Kendine gel 😱@Yiğitt @MasacRE- @HachiKo üçünün birden üstünden atladım geçtimbilly kaneyide sayarsak 4 kişinin önündeyim son 3 elenme potasında düşünürsek kendimi sağlama aldım
@DarkLeqenD![]()
sevinmektemi suçKendine gel 😱