Ben beceremiyorum, nasıl yapıyorsun anlat biraz.sevinmektemi suç
elime düştün eleme potasında olucaksın bu günün geleceğini söylemiştim
@mrt-06 @Bully
@batuhankaralar da şuan geçip 5 kişinin önüne geçtim
Ben beceremiyorum, nasıl yapıyorsun anlat biraz.sevinmektemi suç
elime düştün eleme potasında olucaksın bu günün geleceğini söylemiştim
@mrt-06 @Bully
@batuhankaralar da şuan geçip 5 kişinin önüne geçtim
Hhaha aa vlla sana sinirlendim bir deli gücü geldi ayoll 2 gündür yapamadığımı 2 atışta yaptımBen beceremiyorum, nasıl yapıyorsun anlat biraz.
Nereden nereye attın, biraz anlat da biz de yapak.Hhaha aa vlla sana sinirlendim bir deli gücü geldi ayoll 2 gündür yapamadığımı 2 atışta yaptım
Atışı faul diye geçersiz geliyorya onun azıcık gerisinden atmak lazım yanı faul etmeden taşların hızasından atmaya çalıs ama mausa hemen basma mızrağı çok yukarıya almasın biraz taşlara yaklasırken mausla basmaya basla mızrağı biraz dik şekilde fırlatsın taşlara yakın mausa basarsanNereden nereye attın, biraz anlat da biz de yapak.
Kendin 9.999 yaptığın zamanların unuttun galiba527 küsür da bir şey yok da 549 yapmak için değişik bir entrika var ve @Harunnn60 bunu bulup yapmış. Normal bir şekilde herkes gibi atarak 549 olmaz.
Onun bir entrikası vardı, şimdi söylesem nasıl yapıldığını herkes 30-40 dakika oynayıp yapar. Ama bunda faulsüz +530un imkanı yok.Kendin 9.999 yaptığın zamanların unuttun galiba
Kendin 9.999 yaptığın zamanların unuttun galiba
Bu ilk rekorlu oyunumuz değilki @DarkLeqenD geçen sezonda bu sezonda oyunlarda uçuk rekorlar oldu yapan yapıyor vlla527 küsür da bir şey yok da 549 yapmak için değişik bir entrika var ve @Harunnn60 bunu bulup yapmış. Normal bir şekilde herkes gibi atarak 549 olmaz.
Kimler potaya girdiBu ilk rekorlu oyunumuz değilki @DarkLeqenD geçen sezonda bu sezonda oyunlarda uçuk rekorlar oldu yapan yapıyor vlla
aa vlla 5 takım arkdsımın önündeyim eleme potasıyla daha işim kalmadı cnmKimler potaya girdi
Oo ne güzel senden görmediğimiz gelişmeleraa vlla 5 takım arkdsımın önündeyim eleme potasıyla daha işim kalmadı cnm
sende bana destek ol gözümden kaçmıyorsun haberin olsunOo ne güzel senden görmediğimiz gelişmeler
Çıkarımıza uyarsa desteklerizsende bana destek ol gözümden kaçmıyorsun haberin olsun
Senin kurdoğlu gidici ayoll 0 puanı varÇıkarımıza uyarsa destekleriz
Son bir gıcık oyun kaldı onuda geçtikmi tamamdır ayoll ama şimdi bahsetmiyeyim @Yiğitt haftaya hemen onu getirirSanal survivor'ın açık ara en berbat oyunu. Hemen hemen herkesin aynı puanı var şansa sıralanıyorsun işte.
O oynuyomuydukiSenin kurdoğlu gidici ayoll 0 puanı var
Son bir gıcık oyun kaldı onuda geçtikmi tamamdır ayoll ama şimdi bahsetmiyeyim @Yiğitt haftaya hemen onu getirir
yok ayoll takımın sırtından geçiniyor 3 oyundur oynamıyor tekmeyi atarız onaO oynuyomuyduki
Elenince sen horon tepersin @Billy Kaneyok ayoll takımın sırtından geçiniyor 3 oyundur oynamıyor tekmeyi atarız ona
Hhaha aa yok kimsenin elenmesine sevinmem ben biraz daha devam edeyim yeter vakit geçme açısından iyi oluyor oyun oynamak forumdaElenince sen horon tepersin @Billy Kane
Sorma ya şansa bak ki 3 kere üst üste kazanmışız. İyiki oynarak kendimi yormamışım.@Billy Kane i listede görmesem adada öyle birisi oldunu hatırlayamıcam bile son 3 oyundur oynamıyor bile bir hamak yapmış kendine zıbarıyor sanırım iplerini kesmenin vakti geldi @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE-