Anlama o zaman içinde kalsınİlla bunu mu koymam lazım ciddi gözükmem için anlamadım lan.
Anlama o zaman içinde kalsınİlla bunu mu koymam lazım ciddi gözükmem için anlamadım lan.
O sayıdan çok bahsettin ya o duyguyu bastırmış gibisin git hallet dedimMerak ettim la.
Ne olmuş ki o sayılaraAllah bu forumu ıslah etsin. @denizz19
Ne olmamış ki desek daha doğru olur.O sayıdan çok bahsettin ya o duyguyu bastırmış gibisin git hallet dedim
Ne olmuş ki o sayılara
Çok fesatsınız halbuki bu sayılar olmasa hayatımızda belki de biz doğmamış olacaktık mantıkta son noktaNe olmamış ki desek daha doğru olur.
Ben şeyi merak ediyorum bu sayılarla loto oynasak Lost'taki gibi olur mu acaba.Çok fesatsınız halbuki bu sayılar olmasa hayatımızda belki de biz doğmamış olacaktık mantıkta son nokta
Denemek gerekBen şeyi merak ediyorum bu sayılarla loto oynasak Lost'taki gibi olur mu acaba.
Ama harbi 4 haftadır bunalmıştım ya.çocuk eleme potalarında kalmaktan okadar bunalmıskı ayoll o sinirle mızrağı attığı gibi bu skor normal bu hafta rahatsın @Harunnn60
Bir hafifledinmi acaba seni aaa diye bağıralak attığını düşünüyorum mızrağıAma harbi 4 haftadır bunalmıştım ya.
Skoru yaptıktan sonra ellerimi kaldırarak holeyyyy beeee dedim.Bir hafifledinmi acaba seni aaa diye bağıralak attığını düşünüyorum mızrağı
Tamam anladık her fırsatta dile getirmeyin artık69 benim.
Farkı gerçek biz. @mrt-06ayy bu oyun işi iyi oldu vlla forumda boş boş durmaktansa mesaj yazılmadıkça oyun ile vakit geçiriyoruz @Yiğitt @Harunnn60 @Bully @mrt-06