Anlama o zaman içinde kalsınİllabunu mu koymam lazım ciddi gözükmem için anlamadım lan.
![]()
Anlama o zaman içinde kalsınİllabunu mu koymam lazım ciddi gözükmem için anlamadım lan.
![]()
O sayıdan çok bahsettin ya o duyguyu bastırmış gibisin git hallet dedimMerak ettim la.![]()
Ne olmuş ki o sayılara
Ne olmamış ki desek daha doğru olur.O sayıdan çok bahsettin ya o duyguyu bastırmış gibisin git hallet dedim
Ne olmuş ki o sayılara![]()
Çok fesatsınız halbuki bu sayılar olmasa hayatımızda belki de biz doğmamış olacaktıkNe olmamış ki desek daha doğru olur.![]()
Ben şeyi merak ediyorum bu sayılarla loto oynasak Lost'taki gibi olur mu acaba.Çok fesatsınız halbuki bu sayılar olmasa hayatımızda belki de biz doğmamış olacaktıkmantıkta son nokta
![]()
Denemek gerekBen şeyi merak ediyorum bu sayılarla loto oynasak Lost'taki gibi olur mu acaba.![]()
Ama harbi 4 haftadır bunalmıştım ya.çocuk eleme potalarında kalmaktan okadar bunalmıskı ayoll o sinirle mızrağı attığı gibi bu skor normal bu hafta rahatsın @Harunnn60![]()
![]()
![]()
Bir hafifledinmi acabaAma harbi 4 haftadır bunalmıştım ya.![]()
Skoru yaptıktan sonra ellerimi kaldırarak holeyyyy beeee dedim.Bir hafifledinmi acabaseni aaa diye bağıralak attığını düşünüyorum mızrağı
![]()
![]()
![]()
Tamam anladık her fırsatta dile getirmeyin artık69 benim.![]()
![]()
Niye gi bu benim en sevdiğim sayı .
Farkı gerçek biz.ayy bu oyun işi iyi oldu vlla forumda boş boş durmaktansa mesaj yazılmadıkça oyun ile vakit geçiriyoruz![]()
![]()
@Yiğitt @Harunnn60 @Bully @mrt-06