aa işte o mızrak çokmu gökyüzüne bakık atalım yoksa ok gibi ortalı şekildemiAtacanın demesine alıştım.
Bak şimdi gözünle taşları hizala. taşlara gelmeden mızrağını aç ama ucu çok dik olmasın. taşlara tam gelince fırlat.
çok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.aa işte o mızrak çokmu gökyüzüne bakık atalım yoksa ok gibi ortalı şekildemi
acaba senin faullu sayınmı kabul gördü ben o sayılara faul yapınca ulasabiliyorumçok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.
Mesela faul yapınca daha çok skor çıkıyor dimi. İşte onu taşların bir öncesinde uygula gözünle.
Dik olması daha iyi bence. Doruklara çıkar mızrakçok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.
Mesela faul yapınca daha çok skor çıkıyor dimi. İşte onu taşların bir öncesinde uygula gözünle.
Ne duymak istiyorsunİki haneli uğurlu sayın ne?
Submit çıkması lazım Noldu bi tedirginlik başladı.acaba senin faullu sayınmı kabul gördü ben o sayılara faul yapınca ulasabiliyorum
Benim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.Ne duymak istiyorsun
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.69 benim.
Birbirini görmesi önemli.Benim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.
Dur daha cool olayım Thirty oneBenim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.
senin adın adın tarzan harun olsun ayollSubmit çıkması lazım Noldu bi tedirginlik başladı.
Aaa güzel şaka hadi şimdi gerçek sayıyı söyle.Dur daha cool olayım Thirty one
5Aaa güzel şaka hadi şimdi gerçek sayıyı söyle.
Senin vaktin gelmiş git bi gelBiraz önceki daha güzeldi lan.
İlla bunu mu koymam lazım ciddi gözükmem için anlamadım lan.Sen ne şeytansın anlamamışmış