aa işte o mızrak çokmu gökyüzüne bakık atalım yoksa ok gibi ortalı şekildemiAtacanın demesine alıştım.![]()
Bak şimdi gözünle taşları hizala. taşlara gelmeden mızrağını aç ama ucu çok dik olmasın. taşlara tam gelince fırlat.
çok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.aa işte o mızrak çokmu gökyüzüne bakık atalım yoksa ok gibi ortalı şekildemi![]()
acaba senin faullu sayınmı kabul gördü ben o sayılara faul yapınca ulasabiliyorumçok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.
Mesela faul yapınca daha çok skor çıkıyor dimi. İşte onu taşların bir öncesinde uygula gözünle.![]()
Dik olması daha iyi bence. Doruklara çıkar mızrakçok dik olursa olmaz orta şekerlinin biraz üstü.
Mesela faul yapınca daha çok skor çıkıyor dimi. İşte onu taşların bir öncesinde uygula gözünle.![]()
Ne duymak istiyorsunİki haneli uğurlu sayın ne?![]()
Submit çıkması lazımacaba senin faullu sayınmı kabul gördü ben o sayılara faul yapınca ulasabiliyorum![]()
Benim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.Ne duymak istiyorsun![]()
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.69 benim.![]()
![]()
Birbirini görmesi önemli.Benim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.![]()
Dur daha cool olayım Thirty oneBenim bir şey duymak istediğim falan yok, merak ettim o kadar.
69 en sevdiğinse 96 en nefret ettiğindir o zaman.![]()
senin adın adın tarzan harun olsun ayollSubmit çıkması lazımNoldu bi tedirginlik başladı.
![]()
Aaa güzel şaka hadi şimdi gerçek sayıyı söyle.Dur daha cool olayım Thirty one![]()
5Aaa güzel şaka hadi şimdi gerçek sayıyı söyle.![]()
Senin vaktin gelmiş git bi gelBiraz önceki daha güzeldi lan.![]()
İllaSen ne şeytansın anlamamışmış![]()