Ne yersin başkaKusura bakma da bir bütün dişimin kovuğuna yetmiyor.
Ne yersin başkaKusura bakma da bir bütün dişimin kovuğuna yetmiyor.
Tehdit ettim Atacanı, ee o da korkunca gittihhahah var birşeyler ayoll
Sen ne yememi isterdin?Ne yersin başka
Ben mücadele etmeyi seviyorum bu ne böyle her hafta kebap sıkıldım.sanırım mavi takım önde her hafta elemeye kalınan takıma niye gidilirki ayoll yiğit santajmı yaptı atacana öğrenirim ben 😵😵😵 @mrt-06
Hayal kırıklığına uğrattın ayoll açıkcası sana ceza düşünmeliyimBen mücadele etmeyi seviyorum bu ne böyle her hafta kebap sıkıldım.
Niye hayal kırıklığına uğradın ki. 😱Hayal kırıklığına uğrattın ayoll açıkcası sana ceza düşünmeliyim
Ablanı bırakıp gittin sırtlan @Yiğitt in ağzıyla @DarkLeqenD @Bully @Harunnn60Niye hayal kırıklığına uğradın ki. 😱
Sen iyice haddini aşmaya başladın, daha kötülerini istemezsin herhalde?
Yediririz bir şeyler aç kalmazsınSen ne yememi isterdin?
Baba 527 yaptı.
daha napacaksın ayoll takımımızı piskolojik oalrak çökelttinSen iyice haddini aşmaya başladın, daha kötülerini istemezsin herhalde?
3 kişi daha karşıya atmaya planlıyorum, seni tek bırakalım.daha napacaksın ayoll takımımızı piskolojik oalrak çökelttin
Ufff şu coolluğa bak be efsane bir hayvan.
Ufff şu coolluğa bak be efsane bir hayvan.
@Yiğitt çok cool çıkmıs gerçekten daha kıymetimizi bilmesin ayoll iltifat ediyok3 kişi daha karşıya atmaya planlıyorum, seni tek bırakalım.
Resmen Yiğit'e HAYVAN dedin.@Yiğitt çok cool çıkmıs gerçekten daha kıymetimizi bilmesin ayoll iltifat ediyok
Bende sincap oalrak görüyorum kendimi ne varResmen Yiğit'e HAYVAN dedin.
Sırtlan, Sincap'ı yer yalnız hem de diri diri.Bende sincap oalrak görüyorum kendimi ne var
@Yiğitt de beni yemeye çalısıyor zaten ama daha çok bekler ben ağaca çıkarım o aşşağıdan bakar aval avalSırtlan, Sincap'ı yer yalnız hem de diri diri.
Şu an zirvedeyim nereye gönderiyorsunuz.Anlaşılan @mrt-06 eceline susamış, bu hafta Atacan'ı gönderiyoruz o zaman yüklen mavi takım